2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ramazandan sonra ona mı başlasak acaba. kızlar ne der bakalım
Baslayalim kuzum ya cok kisa zaten dua Rabbi hebli minessalihin o topik cok kalabalik oldugu icin 10 bine cikartmislar sayiyi biz 5 binle baslariz cok zaman almaz okunmasi

D Dilefrz canim dua listemize basladik bugun 4 arkadasimiza tesbihat cekiyoruz hic girip haber vermedin katilmayacak misin listeye

Şu an listede de 15 kişiyiz katilim olur mu bilmem kisi basi 500 tesbihat bolussek 7500 yapiyor cok derseniz 300 bolusursek 4500 yapiyo

Canım Tefriciye bitince bizde başlayalım ayy inş hepimiz hamile kalırız
Canim tefriciyye'yi beklersek cok zaman var daha 1 ay var bitmesine liste zaten su an tesbih cekiyor 4 gundeyiz 11 gun kaldi +son 2 arkadastan ses seda yok maalesef onlari saymazsak 9 gun liste basa donunce baslayalim derim cokta uzun degil her namaz sonu 100 50 cekilse gun icinde 500 tamamlanir diye dusunuyorum

Tamam canım olur bana uyar ne kadar derseniz okurum o kadar

Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…

Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…

Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…

Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…

Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…

Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…

Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…

Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…

Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…

Anne olamamak demek hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...

bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...

arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...

anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...

bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek...

anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek...

anne olamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek...

anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek...

anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...

anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek...

Yukar ki yaziyi okurken agladim cok duygusal ve bizleri anlatan bir mesaj olmus

Olur canim bana uyar insallah

Tamam canım olur bana uyar ne kadar derseniz okurum o kadar
O topikte bu tür bende vardim şimdi devam etmiyorum malum aklım karışık bu ara bende size yardım etmek istiyorum arkadaşlar eğer kabul ederseniz sizin için okumaya devam etmek istiyorum eksik olan neler var Tefriciye olsun başka süre dua vs olsun

Yukar ki yaziyi okurken agladim cok duygusal ve bizleri anlatan bir mesaj olmus
Tuylerim urperdi canım ya hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz aynı şeye canımız yanıyor içimiz gidiyor o yüzden de birbirimize bu kadar içten ve samimi bir şekilde dua ediyoruz.. inş bu günler biran önce geride kalır Rabb'im herkesin yardımcısı olsun güç kuvvet versin hepimize

Canim hosgeldin artik burda misin devamli listeye ekliyeyim hemen tekrardan sana da dua ederiz hayrlisi ile her seyin yoluna girmesi tez vakitte gonul muradina nail olman icin

Amin canim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…