- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Ramazandan sonra ona mı başlasak acaba. kızlar ne der bakalımTopigi bi kac sayfa okudum her gun 5000 Rabbi hebli minessalihin cekmisler aralarinda bolusup ve 108 hamile inanamadim Rabbim bizim topigimize de gostersin insallah
Baslayalim kuzum ya cok kisa zaten dua Rabbi hebli minessalihin o topik cok kalabalik oldugu icin 10 bine cikartmislar sayiyi biz 5 binle baslariz cok zaman almaz okunmasiRamazandan sonra ona mı başlasak acaba. kızlar ne der bakalım
evet kısa zaten olabilir benceBaslayalim kuzum ya cok kisa zaten dua Rabbi hebli minessalihin o topik cok kalabalik oldugu icin 10 bine cikartmislar sayiyi biz 5 binle baslariz cok zaman almaz okunmasi
Kuzum bende o topikte varım inşallah ramazandan son ra bizde başlayalımTopigi bi kac sayfa okudum her gun 5000 Rabbi hebli minessalihin cekmisler aralarinda bolusup ve 108 hamile inanamadim Rabbim bizim topigimize de gostersin insallah
108 hamile olan topikte mi canim neden bize demedin kuzum liste bitsin baslayalim insallah ya masallah subhanallah 108 hamileKuzum bende o topikte varım inşallah ramazandan son ra bizde başlayalım
Canım Tefriciye bitince bizde başlayalım ayy inş hepimiz hamile kalırızŞu an listede de 15 kişiyiz katilim olur mu bilmem kisi basi 500 tesbihat bolussek 7500 yapiyor cok derseniz 300 bolusursek 4500 yapiyo
Ben senden baya baya umitliyim canim yaa insallah bayram sekerimiz yolda annesine siki siki tutunacak insallahCanım Tefriciye bitince bizde başlayalım ayy inş hepimiz hamile kalırız
Canim tefriciyye'yi beklersek cok zaman var daha 1 ay var bitmesine liste zaten su an tesbih cekiyor 4 gundeyiz 11 gun kaldi +son 2 arkadastan ses seda yok maalesef onlari saymazsak 9 gun liste basa donunce baslayalim derim cokta uzun degil her namaz sonu 100 50 cekilse gun icinde 500 tamamlanir diye dusunuyorumCanım Tefriciye bitince bizde başlayalım ayy inş hepimiz hamile kalırız
Tamam canım olur bana uyar ne kadar derseniz okurum o kadarCanim tefriciyye'yi beklersek cok zaman var daha 1 ay var bitmesine liste zaten su an tesbih cekiyor 4 gundeyiz 11 gun kaldi +son 2 arkadastan ses seda yok maalesef onlari saymazsak 9 gun liste basa donunce baslayalim derim cokta uzun degil her namaz sonu 100 50 cekilse gun icinde 500 tamamlanir diye dusunuyorum
İnş canım ya hergun dua ediyorum hem kendime hem hepinize Rabb'im umutlarımızı boşa cikarmasin inşBen senden baya baya umitliyim canim yaa insallah bayram sekerimiz yolda annesine siki siki tutunacak insallah
Olur canim bana uyar insallahKizçeler bi sey dicem sitede geziyordum bi topik var hazreti zekeriyyanin duasini okuyolar sayi sayfasi 2800 kusurlara gelmis listede ki katilan herkes hamile ama onlar gunluk 5000 Rabbi hebli milledunke innek semiud dua tesbihati cekmisler aralarinda bokusup galiba biraz daha okuyup topigi yazarim buraya bizde ramazan sonu yapabiliriz ayni sekilde
O topikte bu tür bende vardim şimdi devam etmiyorum malum aklım karışık bu ara bende size yardım etmek istiyorum arkadaşlar eğer kabul ederseniz sizin için okumaya devam etmek istiyorum eksik olan neler var Tefriciye olsun başka süre dua vs olsunTamam canım olur bana uyar ne kadar derseniz okurum o kadar
Tuylerim urperdi canım ya hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz aynı şeye canımız yanıyor içimiz gidiyor o yüzden de birbirimize bu kadar içten ve samimi bir şekilde dua ediyoruz.. inş bu günler biran önce geride kalır Rabb'im herkesin yardımcısı olsun güç kuvvet versin hepimizeYukar ki yaziyi okurken agladim cok duygusal ve bizleri anlatan bir mesaj olmus
Canim hosgeldin artik burda misin devamli listeye ekliyeyim hemen tekrardan sana da dua ederiz hayrlisi ile her seyin yoluna girmesi tez vakitte gonul muradina nail olman icinO topikte bu tür bende vardim şimdi devam etmiyorum malum aklım karışık bu ara bende size yardım etmek istiyorum arkadaşlar eğer kabul ederseniz sizin için okumaya devam etmek istiyorum eksik olan neler var Tefriciye olsun başka süre dua vs olsun
Amin canim insallahTuylerim urperdi canım ya hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz aynı şeye canımız yanıyor içimiz gidiyor o yüzden de birbirimize bu kadar içten ve samimi bir şekilde dua ediyoruz.. inş bu günler biran önce geride kalır Rabb'im herkesin yardımcısı olsun güç kuvvet versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?