Valla o topikmi değilmi bilmiyom ama ben de bilmiyodum bak hamileleri şimdi öğrendim108 hamile olan topikte mi canim neden bize demedin kuzum liste bitsin baslayalim insallah ya masallah subhanallah 108 hamile
Canım benim ne güzel yazıymış okurken gözyaşlarımı tutamadım ağlamamak için sıktım boğazımda ama tutamadım Rabbim ne olur bizede artık o duyguyu yaşatAnne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…
Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…
Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…
Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…
Anne olamamak demek hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...
bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...
arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...
anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...
bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek...
anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek...
anne olamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek...
anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek...
anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...
anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek...
Aģzina yuregine saglik canim Rabbim kabul etsin insallahZeytin_yesili kuzum ben payıma düşen cüzları yanı 8 9 10 . Cuzu okudum bu gün bitirdim rabbim kabul et sin inşallah
Ayy canımsın ne güzel dua etmişsin, içim açıldı, gönlünden geçenlere bin kere AminnASSOSyal Halim kızı Elif niyetine Meryem suresi okudum Allah tez vakitte hayal ettiğinden çoook daha mutlu olacağı hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin, hem bu dünyada hem cennette mutlu ve beraber olsunlar inşAllah
Zeytin_yesili
Ne güzel ya Rabbim bize de nasip etsin inşallahTopigi bi kac sayfa okudum her gun 5000 Rabbi hebli minessalihin cekmisler aralarinda bolusup ve 108 hamile inanamadim Rabbim bizim topigimize de gostersin insallah
Tam da içimden geçenler,bir ara tedavi olurken arkadaş toplantılarına katılmıyordum, herkesin iki üç çocuğu var herkes çocuğuyla kendimi öyle kötü hissediyordum kiAnne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…
Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…
Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…
Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…
Anne olamamak demek hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...
bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...
arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...
anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...
bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek...
anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek...
anne olamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek...
anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek...
anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...
anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek...
Olur mu öyle şey canim.Nerden duyduyssn yanlış.Takilma böyle seylere.Kızlaar ramazan ayında ilişkiye girilmez diye bir şey duydum ben. Aslı var mı bunun doğru mu, gerçekten ilk defa duyuyorum, kandilleri biliyorum ama bunu duymamıştım
Tmm canım teşekkür ederim ne bileyim ilk defa duyunca şaşırdım, içimi rahatlattınOlur mu öyle şey canim.Nerden duyduyssn yanlış.Takilma böyle seylere.
Kuzum zamanlari var peygamber efendimiz sallallahu aleyhi ve sellemin tavsiye ettiği ama ramazan ayinda fiki fiki olmaz diye bi sey yazmiyoKızlaar ramazan ayında ilişkiye girilmez diye bir şey duydum ben. Aslı var mı bunun doğru mu, gerçekten ilk defa duyuyorum, kandilleri biliyorum ama bunu duymamıştım
Dedigim topik senin de icinde oldugun topikmis canim az once senin mesajini da okudum topikte insallah Rabbim.makbul ve kabul eder kuzumInşallah okurum canım çok sağol
Yok kız kimdediyse uydurmuş yengemede bi ara biri demiş buda herseferinde abimle tartışıyomuş ramazan da olmaz günah diye:))))) ayyy ben çok kötüyümya 2 gün var adetime aşırı derecede sağ kasığımdan bacağıma atan bi ağrı varya öldüm resmen yemekten sonra başladı felaket ağrısı yaa çok korkuyom acaba kistmi patladı ne oluyo içmde yaaaKızlaar ramazan ayında ilişkiye girilmez diye bir şey duydum ben. Aslı var mı bunun doğru mu, gerçekten ilk defa duyuyorum, kandilleri biliyorum ama bunu duymamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?