2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Canım benim ne güzel yazıymış okurken gözyaşlarımı tutamadım ağlamamak için sıktım boğazımda ama tutamadım Rabbim ne olur bizede artık o duyguyu yaşat

Ayy canımsın ne güzel dua etmişsin, içim açıldı, gönlünden geçenlere bin kere Aminn Rabbim kat kat fazlasını hepinize versin Rabbim tazı olsun kuzum çok teşekkür ederim duanı tekrar tekrar okuyabilirim çok güzel

Tam da içimden geçenler,bir ara tedavi olurken arkadaş toplantılarına katılmıyordum, herkesin iki üç çocuğu var herkes çocuğuyla kendimi öyle kötü hissediyordum ki şuan o psikolojiden çıktım şükür

Kızlaar ramazan ayında ilişkiye girilmez diye bir şey duydum ben. Aslı var mı bunun doğru mu, gerçekten ilk defa duyuyorum, kandilleri biliyorum ama bunu duymamıştım

Cüz dağılımı
Zeytin_yesili ilk 7 cüzü okudu
wagen Türkan kızı Şeyma 8-9-10 okudu
masal3487 Nevzat kızı Özgün 11-12-13 cüzler
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 14-15-16 cüzler
@nergismor Hüseyin kızı Saliha 17-18-19 cüzler
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isimde kendi ismi arkadaşımızın ) 20-21-22 cüzler
yassimin 23-24-25 cüzler
B busra_brt Salih kızı Büşra 26-27-28 cüzler
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe 29-30 cüzler

Kızlaar ramazan ayında ilişkiye girilmez diye bir şey duydum ben. Aslı var mı bunun doğru mu, gerçekten ilk defa duyuyorum, kandilleri biliyorum ama bunu duymamıştım
Kuzum zamanlari var peygamber efendimiz sallallahu aleyhi ve sellemin tavsiye ettiği ama ramazan ayinda fiki fiki olmaz diye bi sey yazmiyo

Kizcelerim Al-i imran suresi 154 ayeti persembe gunu sabah namazindan sonra 27 defa okunursa dua kabul olurmus bi topikte bayan paylasmis mukabelede soylemisler

Yok kız kimdediyse uydurmuş yengemede bi ara biri demiş buda herseferinde abimle tartışıyomuş ramazan da olmaz günah diye:))))) ayyy ben çok kötüyümya 2 gün var adetime aşırı derecede sağ kasığımdan bacağıma atan bi ağrı varya öldüm resmen yemekten sonra başladı felaket ağrısı yaa çok korkuyom acaba kistmi patladı ne oluyo içmde yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…