- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Canim 41 yasin 41 meryem suresi okuyalim dedim arkadaslar kabul ettiler daha fazlasina gucumuz yetmez diye cuz dagilimimiz da var ya kuzum adakta 41 yasini serif deniyor ya ondan da 41 dedimMeryem süresinde beş eksik var sanırım 5 tane okurum kelime i temcid tenzih ve tevhid de üç bin okuyayim şimdilik yasin 41 e tamamlanmış galiba ama daha okuncaksa yasinde alabilirim
Canım ben de bu ay 3. Sünden olumsuz sonuç aldım. Hatta üstüne bi de kistim çıktı 5 cm. Yumurta çatlamayıp kist olmuş anlaşılan. Şimdi kistin gitmesi için uğraşıyorum giderse inşallah aşılamaya geçeceğiz. Sen ne düşünüyorsun bi sonraki aşama için
Canım yaptım soğan suyunu. Biraz düzensiz yaptım ama inşallah işe yaramıştır. Haftaya görecem artık. Şu kist gitsin incire de başlayacam inşallah yaa. Allah yardımcın olsun senin de canım. İnşallah aşılama bizlere güzel haberler getirir :)bende adet oldum malesef çatlatma iğnesinin 13. günü test yapmıştım şuan adetimin 3.günündeyim geçen ay doktorum bizden rahim filmi ve spermiyogram istedi. Eşimin tahlilini yaptırdık ama ben bir ay daha beklemek istedim kendi kendime klomen kullandım incir kürü içtim başka bir doktora göründüm çatlatma iğnemide oldum kısacası bu ayda olmayınca rahim filmi çektirmem gerekecek şuan çektirmek için yer arıyorum onun sonucunda da bir problem çıkmazsa bizde aşılamaya geçicez mecburen. Buarada soğan kürü sana uygunsa araştırıp uygula mutlaka incir kürü bende ciddi anlamda işe yaradı çünkü belki kist içinde soğan kürü sana faydalı olur :) hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Sağol kuzum ya ben çok bilmiyorum böyle şeyleriKuzum zamanlari var peygamber efendimiz sallallahu aleyhi ve sellemin tavsiye ettiği ama ramazan ayinda fiki fiki olmaz diye bi sey yazmiyo
Duayı biliyorsan yazar mısın kuzumKizcelerim Al-i imran suresi 154 ayeti persembe gunu sabah namazindan sonra 27 defa okunursa dua kabul olurmus bi topikte bayan paylasmis mukabelede soylemisler
Allah korusun kuzum inşallah güzel bişey olsun, iyi düşünYok kız kimdediyse uydurmuş yengemede bi ara biri demiş buda herseferinde abimle tartışıyomuş ramazan da olmaz günah diye:))))) ayyy ben çok kötüyümya 2 gün var adetime aşırı derecede sağ kasığımdan bacağıma atan bi ağrı varya öldüm resmen yemekten sonra başladı felaket ağrısı yaa çok korkuyom acaba kistmi patladı ne oluyo içmde yaaa
Nerelerdesin kız özledim seni arkadaşlara soruyodum geçenZeytin_yesili okuyamadigim butun arkadaslar icin meryem suresini okudun bitirdim bayadir giremedim bildirim yapamadim hakkinizi helal edin olur mu benim adima okunan meryem suresi ve tesbihatlari rabbim kabul etsin Allah hepinizden razi olsun arkadaslar rabbim su mubarek ramazan ayinin yuzu suyu hurmetine dualrimizi kabul etsin herkese hayirli ramazanlar rabbim tuttugumuz oruclarimizi kabul etsin insallah
Allah razı olsun canım
Sağol canım benim gaz sancısıydı heralde ama felaketti ağlıya ağlıya uyumuşum savurada kalkamadım savursus tuttum ama olsun çok şükür bugün iyim gittim yine saçmaladım test yapdım evde tabi koca bi negatif gördüm ama ağlamıycam ne yapalım hayırlısı olmadı tüp bebek yapcaz olsunda yeterki ben ona bile razıyım ama hayırlısı olsun en başta tv de görüyoz evlatlarrın bazıları ana baba sına neler çektiriyolar hayırlısı o yüzdenAllah korusun kuzum inşallah güzel bişey olsun, iyi düşün
Bende sizi cok ozledim canimcim vallaha hep aklimdasiniz kayinpederim bendeydi ztn ondan oncede tasinma telasem vardi bi turlu giremedim nasip bugunmus ne var ne yok neler yapiyorsun cnm nasil gidiyorNerelerdesin kız özledim seni arkadaşlara soruyodum geçen
Bu arada cekecegimiz tesbihatlar neler cnm baslayim bir an onceNerelerdesin kız özledim seni arkadaşlara soruyodum geçen
Aynen kuzum herşeyin hayırlısı, hep dualarımda herşey için hayırlısını isterim. Rabbim istediğimiz bir şeyden bize veripte hayırsız olup çektirmesin.Sağol canım benim gaz sancısıydı heralde ama felaketti ağlıya ağlıya uyumuşum savurada kalkamadım savursus tuttum ama olsun çok şükür bugün iyim gittim yine saçmaladım test yapdım evde tabi koca bi negatif gördüm ama ağlamıycam ne yapalım hayırlısı olmadı tüp bebek yapcaz olsunda yeterki ben ona bile razıyım ama hayırlısı olsun en başta tv de görüyoz evlatlarrın bazıları ana baba sına neler çektiriyolar hayırlısı o yüzden
Ben anne olmayı o kadar çok istiyodum ki evlenmeden önce bile hep hayalimdi inanılmaz istiyodum daha evlenmeden bebeklere gibta ile bakardım evlendim ve maalesef o malum işi başaramadık on ay sonra burası sayesinde vajinusmus olduğumu öğrendim önce Allahin izni tabiki burdaki arkadaşlar sağolsun onalrin yardımıyla yendim her neyse başladım çocuk hayallerine tekrardan kendimi kaptırdım baya bı ama etrafima bi baktım ki eşim baba olmaya hazır değil yaşadığım şartlar uygun değil işin maddi boyutunu düşünmüyorum borçlar bitince rahatlicaz bebek de o zaman a daha doğmamış olucakti Rabbim nasip ederse daha öncede yazmıştım biz koydeyiz ve bir aracımiz yok burdan ne zaman gideriz bilmiyoruz ha diyince gidilmiyor bir iki üç yıl bilemiyorum ne zaman ve burda olduğumuz sürece ulasim imkanımız çok kısıtlı servis sadece üç gün gidiyor ya hamilelikte ve doğumdan sonra sık sık kontrollere gitmememiz gerekicek Allah korusun olağan dışı bi durum oldu sıkıntılı hamilelik geçirdim ya da bebeğim hasta oldu acil gitmek gerekirse çok olucak bizim için. Bi taraftan coook istiyorum bi taraftan da şartlar ve esim henüz hazır olmadığı için ben de artık kendimi hazir hissetmiyorum... Böyle işte kuzum Rabbim en doğru zamanı bilir ve inşallah bebegim babasının benim ve sartlarimizin en uygun olduğu zamanda gelir..Kuzum hayırdır iniallah özel değilse neden bir anda vazgeçtin ?
Ay çok uzun olmuş ya kusura bakma içimi döktüm heralde:)Ben anne olmayı o kadar çok istiyodum ki evlenmeden önce bile hep hayalimdi inanılmaz istiyodum daha evlenmeden bebeklere gibta ile bakardım evlendim ve maalesef o malum işi başaramadık on ay sonra burası sayesinde vajinusmus olduğumu öğrendim önce Allahin izni tabiki burdaki arkadaşlar sağolsun onalrin yardımıyla yendim her neyse başladım çocuk hayallerine tekrardan kendimi kaptırdım baya bı ama etrafima bi baktım ki eşim baba olmaya hazır değil yaşadığım şartlar uygun değil işin maddi boyutunu düşünmüyorum borçlar bitince rahatlicaz bebek de o zaman a daha doğmamış olucakti Rabbim nasip ederse daha öncede yazmıştım biz koydeyiz ve bir aracımiz yok burdan ne zaman gideriz bilmiyoruz ha diyince gidilmiyor bir iki üç yıl bilemiyorum ne zaman ve burda olduğumuz sürece ulasim imkanımız çok kısıtlı servis sadece üç gün gidiyor ya hamilelikte ve doğumdan sonra sık sık kontrollere gitmememiz gerekicek Allah korusun olağan dışı bi durum oldu sıkıntılı hamilelik geçirdim ya da bebeğim hasta oldu acil gitmek gerekirse çok olucak bizim için. Bi taraftan coook istiyorum bi taraftan da şartlar ve esim henüz hazır olmadığı için ben de artık kendimi hazir hissetmiyorum... Böyle işte kuzum Rabbim en doğru zamanı bilir ve inşallah bebegim babasının benim ve sartlarimizin en uygun olduğu zamanda gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?