Canımm Allah yar ve yardımcınız olsun. Tabi ki koşulları da değerlendirmek gerekir. Ama her bebek rızkıyla gelir ayette açıkça yazıyor. O yüzden ben olsam daha rahat olursum sanki. Ama eşinin hazır olmaması konusunda bişey diyemem tabi. Rabbim hayırlı vakit ne zamansa o zaman nasip etsin inşallahBu ayeti kerime ve fetih suresinin son ayeti olan muhammedur rasulullah ile başlayan ayeti kerime Kur'an'ı Kerim'de tüm Arap harflerinin bir arada bulunduğu iki özel ayettir bu ayeti de ilave edebilirsiniz summe emzele ile başlayan ayetin yanına daha güzel olur inşallah
Kuzum ben 3 meryem suresi 3 yasin suresi almistim birer tane sana yaziyorum benden sayilar tamamlanmisti bugun esimi hastaneye yatircaz belki yetistiremem ya 3 gun ya 1 hafta yatisimiz var okursun degil mieh öyle yapayım o zaman kuzucum bana da 1 meryem suresi yaz duada benim adım da bulunsun değil mi :)
ailemin ruhaniyeti ve ölmüşlerimizin ruhları için de yasin okuyayım bari. o gece camiye gideceğiz nasipse...
MaşAllah her sene eşimle kadir gecesi camiye gideriz... bir o zaman ikna edebiliyorum eşimi :)
o yüzden geç geliyoruz eve...
Canım eşinin neyi varKuzum ben 3 meryem suresi 3 yasin suresi almistim birer tane sana yaziyorum benden sayilar tamamlanmisti bugun esimi hastaneye yatircaz belki yetistiremem ya 3 ya 1 hafta yatisimiz var okursun degil mi
Ne icin canim okunuyor bunu bi bayan yazmis mukabele de demisler Al-i imran bu ayeti 27 defa persembe gunu sabah namazindan sonra okunursa butun dualri kabul olur diyeBu ayeti kerime ve fetih suresinin son ayeti olan muhammedur rasulullah ile başlayan ayeti kerime Kur'an'ı Kerim'de tüm Arap harflerinin bir arada bulunduğu iki özel ayettir bu ayeti de ilave edebilirsiniz summe emzele ile başlayan ayetin yanına daha güzel olur inşallah
Zamani belli mi canim gunun her saati okunabilir miCanımm Allah yar ve yardımcınız olsun. Tabi ki koşulları da değerlendirmek gerekir. Ama her bebek rızkıyla gelir ayette açıkça yazıyor. O yüzden ben olsam daha rahat olursum sanki. Ama eşinin hazır olmaması konusunda bişey diyemem tabi. Rabbim hayırlı vakit ne zamansa o zaman nasip etsin inşallahbu arada annemin hocası da geçen aynı şeyi söyledi. Ali imran 154-155 okunduktan sonra fethin son ayeti okunursa çok büyük bi sırrı varmış dualar kabul olurmuş. Ben de geçen gün not etmiştim bi yere
Diyabet canim yuksek bulmus dr degerlerini kontrol altina almak icin yatiyoruz bugunCanım eşinin neyi var
Gecen yazarim bi bakayim dedigin dua bu muydu can kusCanımm Allah yar ve yardımcınız olsun. Tabi ki koşulları da değerlendirmek gerekir. Ama her bebek rızkıyla gelir ayette açıkça yazıyor. O yüzden ben olsam daha rahat olursum sanki. Ama eşinin hazır olmaması konusunda bişey diyemem tabi. Rabbim hayırlı vakit ne zamansa o zaman nasip etsin inşallahbu arada annemin hocası da geçen aynı şeyi söyledi. Ali imran 154-155 okunduktan sonra fethin son ayeti okunursa çok büyük bi sırrı varmış dualar kabul olurmuş. Ben de geçen gün not etmiştim bi yere
Teşekkür ederim kuzumAl-i imran süresi 154 ayeti kerimesi türkçe okunuşu : Summe enzele aleykum min ba’dil gammi emeneten nuâsen yagşâ tâifeten minkum, ve tâifetun kad ehemmethum enfusuhum yezunnûne billâhi gayral hakkı zannel câhiliyyeh(câhiliyyeti), yekûlûne hel lenâ minel emri min şey’(şey’in), kul innel emre kullehu lillâh(lillâhi), yuhfûne fî enfusihim mâ lâ yubdûne lek(leke), yekûlûne lev kâne lenâ minel emri şey’un mâ kutilnâ hâhunâ, kul lev kuntum fî buyûtikum le berezellezîne kutibe aleyhimul katlu ilâ medâciihim, ve li yebteliyallâhu mâ fî sudûrikum ve li yumahhısa mâ fî kulûbikum, vallâhu alîmun bi zâtis sudûr(sudûri).
ثُمَّ أَنزَلَ عَلَيْكُم مِّن بَعْدِ الْغَمِّ أَمَنَةً نُّعَاسًا يَغْشَى طَآئِفَةً مِّنكُمْ وَطَآئِفَةٌ قَدْ أَهَمَّتْهُمْ أَنفُسُهُمْ يَظُنُّونَ بِاللّهِ غَيْرَ الْحَقِّ ظَنَّ الْجَاهِلِيَّةِ يَقُولُونَ هَل لَّنَا مِنَ الأَمْرِ مِن شَيْءٍ قُلْ إِنَّ الأَمْرَ كُلَّهُ لِلَّهِ يُخْفُونَ فِي أَنفُسِهِم مَّا لاَ يُبْدُونَ لَكَ يَقُولُونَ لَوْ كَانَ لَنَا مِنَ الأَمْرِ شَيْءٌ مَّا قُتِلْنَا هَاهُنَا قُل لَّوْ كُنتُمْ فِي بُيُوتِكُمْ لَبَرَزَ الَّذِينَ كُتِبَ عَلَيْهِمُ الْقَتْلُ إِلَى مَضَاجِعِهِمْ وَلِيَبْتَلِيَ اللّهُ مَا فِي صُدُورِكُمْ وَلِيُمَحَّصَ مَا فِي قُلُوبِكُمْ وَاللّهُ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
Allah kabul etsin kuzum benim, Rabbim razı olsun senden, dualarımız bu mübarek günlerde Rabbime ulaşsın inşallahD denizzz3 Hidayet kizi deniz veASSOSyal Halim kizi Elif icin tesbihatlarimi cektim M Meyra_naz Dogan kizi Ayse icin 741 salevat-i tefriciyye mi cektim Rabbim makbul ve kabul etsin insallah saglikli elleri ayaklari duzgun hastaliksiz kusursuz anaya babaya saygili hurnetkar itaatkar ana baba sozunden disari cikmayan akilli uslu zeki akli basinda ahlakli anaya babaya vatana hayrli imanli salih ve saliha evlatlar ihsan etsin Rabbim kendi katindan temiz namaz ehli su gibi duru hayrli uzun omru olan insallah
Kuzummm çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin inşallahKuzum ben 3 meryem suresi 3 yasin suresi almistim birer tane sana yaziyorum benden sayilar tamamlanmisti bugun esimi hastaneye yatircaz belki yetistiremem ya 3 gun ya 1 hafta yatisimiz var okursun degil mi
Amin canim insallah Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah arkamizdan hayr dua edecek salih saliha evlatlar ihsan etsin MevlamAllah kabul etsin kuzum benim, Rabbim razı olsun senden, dualarımız bu mübarek günlerde Rabbime ulaşsın inşallah
Amin canim insallah yanlis hatirlamiyorsam tip iki seker sende de vardi nasil kontrol altina aliyorsun kuzum benim esimin de tip iki sekeriKuzummm çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?