2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Aynen canımya son bitest kalmıştı onuda denedim ohbe kurtuldum boş ver kız sağlıktan öte köy yok inşallah bebişte gelir tam olur

Bende sizi cok ozledim canimcim vallaha hep aklimdasiniz kayinpederim bendeydi ztn ondan oncede tasinma telasem vardi bi turlu giremedim nasip bugunmus ne var ne yok neler yapiyorsun cnm nasil gidiyor
İyi valla ne olsun uğraşıp duruyoz hepimizde durumlar aynı ama galiba bayram şekerimiz geliyo bakşimdi gine unuttum nicigini bi arkadaş aşılama yapmış hepimizin umutları tutar inşallah öyle yani tesbihlerde 70 Estağfurullah 100 rabbi hepli mines salihin 100 Rabbi hepli minledünke zürriyeten tayyibeten inneke semidud dua 100 Rabbi la tezerni ferdevve ve entu hayrul varisin canım

Canim icimden oyle geldi 41 yasin adanir ya su isim olursa 41 yasin okutacam evde diye ondan her halde 41 dedim arkadaslar da kabul ettiler meryem suresi okuyabilirsin kuzum
eh öyle yapayım o zaman kuzucum bana da 1 meryem suresi yaz duada benim adım da bulunsun değil mi :)
ailemin ruhaniyeti ve ölmüşlerimizin ruhları için de yasin okuyayım bari. o gece camiye gideceğiz nasipse...
MaşAllah her sene eşimle kadir gecesi camiye gideriz... bir o zaman ikna edebiliyorum eşimi :)
o yüzden geç geliyoruz eve...

canım istanbuldaysan mutlaka euromed tavsiye ederim, ben şişli'deki yerde yaptırdım normal muayeneden daha da acısız oldu

Hidayet kızı deniz için tesbihleri okudum rabbim kabul etsin tüm isteyenler evlat sahibi olsun inşallah

Ayy insallah cnm ya o kisinin adina sevindim insallah guzel haberler verir bizede. Insallah bizde o guzel haberleri veririz mutluluk gozyaslari dokecegimiz gunlerimiz gelir insallah hayirlisiyla

Ayy insallah cnm ya o kisinin adina sevindim insallah guzel haberler verir bizede. Insallah bizde o guzel haberleri veririz mutluluk gozyaslari dokecegimiz gunlerimiz gelir insallah hayirlisiyla
İnş canım Allahım inş hepimize yaşatır o duyguyu. . bugün internette gezinirken Samsun'da bir ailenin tedaviyle besizi olmuş beside kiz.. Rabb'im istesin yeter herşey onun elinde

D denizzz3 İçin tesbihatlarımı çektim Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah yaptığımız dualar kabul olsun, kucağın boş kalmasın inşallah, bebek ağlamasından uykusuz geceler yaşa inşallah
@Saman Alevi

Bu listede ne okuyruz arkadaşlar tesbihattan kasıt rabbi hebli minessalihin ve rabbi hebli milledunke ... Duaları mj

Duayı biliyorsan yazar mısın kuzum
Al-i imran süresi 154 ayeti kerimesi türkçe okunuşu : Summe enzele aleykum min ba’dil gammi emeneten nuâsen yagşâ tâifeten minkum, ve tâifetun kad ehemmethum enfusuhum yezunnûne billâhi gayral hakkı zannel câhiliyyeh(câhiliyyeti), yekûlûne hel lenâ minel emri min şey’(şey’in), kul innel emre kullehu lillâh(lillâhi), yuhfûne fî enfusihim mâ lâ yubdûne lek(leke), yekûlûne lev kâne lenâ minel emri şey’un mâ kutilnâ hâhunâ, kul lev kuntum fî buyûtikum le berezellezîne kutibe aleyhimul katlu ilâ medâciihim, ve li yebteliyallâhu mâ fî sudûrikum ve li yumahhısa mâ fî kulûbikum, vallâhu alîmun bi zâtis sudûr(sudûri).

ثُمَّ أَنزَلَ عَلَيْكُم مِّن بَعْدِ الْغَمِّ أَمَنَةً نُّعَاسًا يَغْشَى طَآئِفَةً مِّنكُمْ وَطَآئِفَةٌ قَدْ أَهَمَّتْهُمْ أَنفُسُهُمْ يَظُنُّونَ بِاللّهِ غَيْرَ الْحَقِّ ظَنَّ الْجَاهِلِيَّةِ يَقُولُونَ هَل لَّنَا مِنَ الأَمْرِ مِن شَيْءٍ قُلْ إِنَّ الأَمْرَ كُلَّهُ لِلَّهِ يُخْفُونَ فِي أَنفُسِهِم مَّا لاَ يُبْدُونَ لَكَ يَقُولُونَ لَوْ كَانَ لَنَا مِنَ الأَمْرِ شَيْءٌ مَّا قُتِلْنَا هَاهُنَا قُل لَّوْ كُنتُمْ فِي بُيُوتِكُمْ لَبَرَزَ الَّذِينَ كُتِبَ عَلَيْهِمُ الْقَتْلُ إِلَى مَضَاجِعِهِمْ وَلِيَبْتَلِيَ اللّهُ مَا فِي صُدُورِكُمْ وَلِيُمَحَّصَ مَا فِي قُلُوبِكُمْ وَاللّهُ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

D denizzz3 Hidayet kizi deniz ve ASSOSyal Halim kizi Elif icin tesbihatlarimi cektim M Meyra_naz Dogan kizi Ayse icin 741 salevat-i tefriciyye mi cektim Rabbim makbul ve kabul etsin insallah saglikli elleri ayaklari duzgun hastaliksiz kusursuz anaya babaya saygili hurnetkar itaatkar ana baba sozunden disari cikmayan akilli uslu zeki akli basinda ahlakli anaya babaya vatana hayrli imanli salih ve saliha evlatlar ihsan etsin Rabbim kendi katindan temiz namaz ehli su gibi duru hayrli uzun omru olan insallah

Bu ayeti kerime ve fetih suresinin son ayeti olan muhammedur rasulullah ile başlayan ayeti kerime Kur'an'ı Kerim'de tüm Arap harflerinin bir arada bulunduğu iki özel ayettir bu ayeti de ilave edebilirsiniz summe emzele ile başlayan ayetin yanına daha güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…