Aynen canımya son bitest kalmıştı onuda denedim ohbe kurtuldum boş ver kız sağlıktan öte köy yok inşallah bebişte gelir tam olurAynen kuzum herşeyin hayırlısı, hep dualarımda herşey için hayırlısını isterim. Rabbim istediğimiz bir şeyden bize veripte hayırsız olup çektirmesin.
Bilirim o gaz sancısını bende yaşadım geçen gün acayip kötü ya, kıvrandırıyor.
Test yapma artık kendini germe, bekle geçsin kuzu
İyi valla ne olsun uğraşıp duruyoz hepimizde durumlar aynı ama galiba bayram şekerimiz geliyo bakşimdi gine unuttum nicigini bi arkadaş aşılama yapmış hepimizin umutları tutar inşallah öyle yani tesbihlerde 70 Estağfurullah 100 rabbi hepli mines salihin 100 Rabbi hepli minledünke zürriyeten tayyibeten inneke semidud dua 100 Rabbi la tezerni ferdevve ve entu hayrul varisin canımBende sizi cok ozledim canimcim vallaha hep aklimdasiniz kayinpederim bendeydi ztn ondan oncede tasinma telasem vardi bi turlu giremedim nasip bugunmus ne var ne yok neler yapiyorsun cnm nasil gidiyor
eh öyle yapayım o zaman kuzucum bana da 1 meryem suresi yaz duada benim adım da bulunsun değil mi :)Canim icimden oyle geldi 41 yasin adanir ya su isim olursa 41 yasin okutacam evde diye ondan her halde 41 dedim arkadaslar da kabul ettiler meryem suresi okuyabilirsin kuzum
Tabikisi gelecek kuzum ya bugün değilse bile çok yakında, Rabbim ol desin yeterAynen canımya son bitest kalmıştı onuda denedim ohbe kurtuldum boş ver kız sağlıktan öte köy yok inşallah bebişte gelir tam olur
canım istanbuldaysan mutlaka euromed tavsiye ederim, ben şişli'deki yerde yaptırdım normal muayeneden daha da acısız oldubende adet oldum malesef çatlatma iğnesinin 13. günü test yapmıştım şuan adetimin 3.günündeyim geçen ay doktorum bizden rahim filmi ve spermiyogram istedi. Eşimin tahlilini yaptırdık ama ben bir ay daha beklemek istedim kendi kendime klomen kullandım incir kürü içtim başka bir doktora göründüm çatlatma iğnemide oldum kısacası bu ayda olmayınca rahim filmi çektirmem gerekecek şuan çektirmek için yer arıyorum onun sonucunda da bir problem çıkmazsa bizde aşılamaya geçicez mecburen. Buarada soğan kürü sana uygunsa araştırıp uygula mutlaka incir kürü bende ciddi anlamda işe yaradı çünkü belki kist içinde soğan kürü sana faydalı olur :) hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Ayy insallah cnm ya o kisinin adina sevindim insallah guzel haberler verir bizede. Insallah bizde o guzel haberleri veririz mutluluk gozyaslari dokecegimiz gunlerimiz gelir insallah hayirlisiylaİyi valla ne olsun uğraşıp duruyoz hepimizde durumlar aynı ama galiba bayram şekerimiz geliyo bakşimdi gine unuttum nicigini bi arkadaş aşılama yapmış hepimizin umutları tutar inşallah öyle yani tesbihlerde 70 Estağfurullah 100 rabbi hepli mines salihin 100 Rabbi hepli minledünke zürriyeten tayyibeten inneke semidud dua 100 Rabbi la tezerni ferdevve ve entu hayrul varisin canım
İyi valla ne olsun uğraşıp duruyoz hepimizde durumlar aynı ama galiba bayram şekerimiz geliyo bakşimdi gine unuttum nicigini bi arkadaş aşılama yapmış hepimizin umutları tutar inşallah öyle yani tesbihlerde 70 Estağfurullah 100 rabbi hepli mines salihin 100 Rabbi hepli minledünke zürriyeten tayyibeten inneke semidud dua 100 Rabbi la tezerni ferdevve ve entu hayrul varisin canım[/QUOTE
İnş canım tutar ..içim çok rahat sizde güç veriyorsunuz bana çok garip hissediyorum kendimi... Bayram şekeri çok hoşuma gitti Rabb'im kısmet ederde hamile kalırsam bayram şekerim diye sevicem bebeğimi
İnş canım Allahım inş hepimize yaşatır o duyguyu. . bugün internette gezinirken Samsun'da bir ailenin tedaviyle besizi olmuş beside kiz.. Rabb'im istesin yeter herşey onun elindeAyy insallah cnm ya o kisinin adina sevindim insallah guzel haberler verir bizede. Insallah bizde o guzel haberleri veririz mutluluk gozyaslari dokecegimiz gunlerimiz gelir insallah hayirlisiyla
AminnnTopigi bi kac sayfa okudum her gun 5000 Rabbi hebli minessalihin cekmisler aralarinda bolusup ve 108 hamile inanamadim Rabbim bizim topigimize de gostersin insallah
Kesinlikle cnm hersey Allah tan yeter ki hayirlisi olsunİnş canım Allahım inş hepimize yaşatır o duyguyu. . bugün internette gezinirken Samsun'da bir ailenin tedaviyle besizi olmuş beside kiz.. Rabb'im istesin yeter herşey onun elinde
Al-i imran süresi 154 ayeti kerimesi türkçe okunuşu : Summe enzele aleykum min ba’dil gammi emeneten nuâsen yagşâ tâifeten minkum, ve tâifetun kad ehemmethum enfusuhum yezunnûne billâhi gayral hakkı zannel câhiliyyeh(câhiliyyeti), yekûlûne hel lenâ minel emri min şey’(şey’in), kul innel emre kullehu lillâh(lillâhi), yuhfûne fî enfusihim mâ lâ yubdûne lek(leke), yekûlûne lev kâne lenâ minel emri şey’un mâ kutilnâ hâhunâ, kul lev kuntum fî buyûtikum le berezellezîne kutibe aleyhimul katlu ilâ medâciihim, ve li yebteliyallâhu mâ fî sudûrikum ve li yumahhısa mâ fî kulûbikum, vallâhu alîmun bi zâtis sudûr(sudûri).Duayı biliyorsan yazar mısın kuzum
Bu ayeti kerime ve fetih suresinin son ayeti olan muhammedur rasulullah ile başlayan ayeti kerime Kur'an'ı Kerim'de tüm Arap harflerinin bir arada bulunduğu iki özel ayettir bu ayeti de ilave edebilirsiniz summe emzele ile başlayan ayetin yanına daha güzel olur inşallahAl-i imran süresi 154 ayeti kerimesi türkçe okunuşu : Summe enzele aleykum min ba’dil gammi emeneten nuâsen yagşâ tâifeten minkum, ve tâifetun kad ehemmethum enfusuhum yezunnûne billâhi gayral hakkı zannel câhiliyyeh(câhiliyyeti), yekûlûne hel lenâ minel emri min şey’(şey’in), kul innel emre kullehu lillâh(lillâhi), yuhfûne fî enfusihim mâ lâ yubdûne lek(leke), yekûlûne lev kâne lenâ minel emri şey’un mâ kutilnâ hâhunâ, kul lev kuntum fî buyûtikum le berezellezîne kutibe aleyhimul katlu ilâ medâciihim, ve li yebteliyallâhu mâ fî sudûrikum ve li yumahhısa mâ fî kulûbikum, vallâhu alîmun bi zâtis sudûr(sudûri).
ثُمَّ أَنزَلَ عَلَيْكُم مِّن بَعْدِ الْغَمِّ أَمَنَةً نُّعَاسًا يَغْشَى طَآئِفَةً مِّنكُمْ وَطَآئِفَةٌ قَدْ أَهَمَّتْهُمْ أَنفُسُهُمْ يَظُنُّونَ بِاللّهِ غَيْرَ الْحَقِّ ظَنَّ الْجَاهِلِيَّةِ يَقُولُونَ هَل لَّنَا مِنَ الأَمْرِ مِن شَيْءٍ قُلْ إِنَّ الأَمْرَ كُلَّهُ لِلَّهِ يُخْفُونَ فِي أَنفُسِهِم مَّا لاَ يُبْدُونَ لَكَ يَقُولُونَ لَوْ كَانَ لَنَا مِنَ الأَمْرِ شَيْءٌ مَّا قُتِلْنَا هَاهُنَا قُل لَّوْ كُنتُمْ فِي بُيُوتِكُمْ لَبَرَزَ الَّذِينَ كُتِبَ عَلَيْهِمُ الْقَتْلُ إِلَى مَضَاجِعِهِمْ وَلِيَبْتَلِيَ اللّهُ مَا فِي صُدُورِكُمْ وَلِيُمَحَّصَ مَا فِي قُلُوبِكُمْ وَاللّهُ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?