- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Bende merak ettim forumda ki bayan persembe gunu sabah namazindan sonra 27 defa yazmis ama meltemin annesine boyle bi sey dememis hocasi deseydi mutlaka not alirdi meltem diye dusunuyorum kuzum bi de bi tipik var hazreti ibrahimin duasini okuyolar gunde 10 bin ama kalabaliklar burde 108 hamile var listelerindeBende çok merak ettim şimdi, bilen arkadaşlar bu iki duanın sırları nelerdir? Olmadı bayramdan sonra onları da okuruz
Allah kabul etsin canım benim, Allah razı olsunASSOSyal Halim kizi Elif niyetine tesbihatları bitirdim.
M Meyra_naz için tefriciye 741 adet bitirdim
canımZeytin_yesili
Evet kuzu öyle bir teşhis konmuştu fakat ben endokrin doktorunun verdiği ilacı kullanamadım çok ağır geldi bana, sonra kullanmasan da olur zaten çok ciddi boyutta değil dedi yediklerine dikkat et kilo alma dedi. Allaha şükür zaten kilo ile ilgili sıkıntım yok zayıfım. Sonra bu durumu kadın doğum doktoruna söyledim o da bana glikofen verdi o bana çok iyi geldi, hem kilo verdim hem şekerim düzene girdi. En son bir yıl önce ölçtürmüştüm normal seviyedeydi. Valla uzun zamandır dikkat de etmiyorum çikolata yemeye devamAmin canim insallah yanlis hatirlamiyorsam tip iki seker sende de vardi nasil kontrol altina aliyorsun kuzum benim esimin de tip iki sekeri
Evet mutlaka yazardı bencedeBende merak ettim forumda ki bayan persembe gunu sabah namazindan sonra 27 defa yazmis ama meltemin annesine boyle bi sey dememis hocasi deseydi mutlaka not alirdi meltem diye dusunuyorum kuzum bi de bi tipik var hazreti ibrahimin duasini okuyolar gunde 10 bin ama kalabaliklar burde 108 hamile var listelerinde
tabi okurum canımcım çok geçmiş olsun bu arada... Allah tez vakitte şifa versin... eşini niye yatırıyordunuz yavrucum? ben mi kaçırdım yoksaKuzum ben 3 meryem suresi 3 yasin suresi almistim birer tane sana yaziyorum benden sayilar tamamlanmisti bugun esimi hastaneye yatircaz belki yetistiremem ya 3 gun ya 1 hafta yatisimiz var okursun degil mi
Allah kabul etsin kuzum, Rabbim razı olsun inşallahASSOSyal niyetine tesbihleri çektim Rabb'im kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarla kucağını doldursun
kızlar o topikte birinin duası kabul oluyordur belki de... bence o topiğe katılsak daha hayırlı olurEvet mutlaka yazardı bencede
Ne uğurlu bir topik miş ya ayağını mı sürçtü biri naptı. Bizde okuyalım ama çok az kişiyiz
5 bini tamamlayamaz miyiz biz 15 kisiyiz herkes okur mu bilmemEvet mutlaka yazardı bencede
Ne uğurlu bir topik miş ya ayağını mı sürçtü biri naptı. Bizde okuyalım ama çok az kişiyiz
Valla herkes katılırsa olur kuzu, güzel olur. Hemde zaten bizim okuduğumuz kısacık duayı okuyorlar5 bini tamamlayamaz miyiz biz 15 kisiyiz herkes okur mu bilmem
333×15=4995 oluyo canim kendine okunan kisi 5 tane fazla cekebilir canim
Cok gecmis olsun kuzum ama dikkat et kendine esimde glokofen 1000 mg kullaniyodu ama ne gelirse onune yiyo ya tok evin ac kedisi gibi yeni iki ilaca basladik dusurmezse eger insuline gececez insallah bu durum gebeligi etkilemez yaEvet kuzu öyle bir teşhis konmuştu fakat ben endokrin doktorunun verdiği ilacı kullanamadım çok ağır geldi bana, sonra kullanmasan da olur zaten çok ciddi boyutta değil dedi yediklerine dikkat et kilo alma dedi. Allaha şükür zaten kilo ile ilgili sıkıntım yok zayıfım. Sonra bu durumu kadın doğum doktoruna söyledim o da bana glikofen verdi o bana çok iyi geldi, hem kilo verdim hem şekerim düzene girdi. En son bir yıl önce ölçtürmüştüm normal seviyedeydi. Valla uzun zamandır dikkat de etmiyorum çikolata yemeye devam
Yuksek sekerden canim Rabbim razi olsun amintabi okurum canımcım çok geçmiş olsun bu arada... Allah tez vakitte şifa versin... eşini niye yatırıyordunuz yavrucum? ben mi kaçırdım yoksa
Evet canım kalabalık oldukları için içlerinden birinin duası makbul olabilirkızlar o topikte birinin duası kabul oluyordur belki de... bence o topiğe katılsak daha hayırlı olur
Liste alima kapalidir notu dusmusler baktim canim yaa bi de o topik 1 gunde 4 kisiye okuyor su an da 100×4 oyle cok karisiklik olur diye dusunuyorum kim kime okumadi belli olur mu toplu alanlarda var listeyikızlar o topikte birinin duası kabul oluyordur belki de... bence o topiğe katılsak daha hayırlı olur
Sağol kuzum benim, gerçekten gebeliği etkiliyor büyük ihtimal tembellik bu yüzden bende de ama normale dönmüştü, bir ara gidip yine bakayım bariCok gecmis olsun kuzum ama dikkat et kendine esimde glokofen 1000 mg kullaniyodu ama ne gelirse onune yiyo ya tok evin ac kedisi gibi yeni iki ilaca basladik dusurmezse eger insuline gececez insallah bu durum gebeligi etkilemez ya
Amin canim insallah temiz agiz ile yapilan dualar kabul olur buyuruyor efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem temiz agizda baskasi icin dua edilen agiz kimse kimsenin agzi ile gunah isleyemezEvet canım kalabalık oldukları için içlerinden birinin duası makbul olabilir
Rabbim bu 15 kişiden birinin duasını kabul etsin inş
Şimdi bende baktım kuzu liste alıma açık yazıyo ben mi yanlış gördüm acabaListe alima kapalidir notu dusmusler baktim canim yaa bi de o topik 1 gunde 4 kisiye okuyor su an da 100×4 oyle cok karisiklik olur diye dusunuyorum kim kime okumadi belli olur mu toplu alanlarda var listeyi
Sevket yilmazda sormustum orcun beye sekeri var diye o gebeligi etkilemez fiki fiki oluyosa sorun yok dedi seker erkekte ereksiyonu etkiliyo dedi gercegi esimin halasi 23 yasinda sekeri cikmis 2 tane aslan gibi oglu var biyunu asmis Rabbim verdikten sonra her sey bos yeter ki olmazlari olduran Rabbim ol desinSağol kuzum benim, gerçekten gebeliği etkiliyor büyük ihtimal tembellik bu yüzden bende de ama normale dönmüştü, bir ara gidip yine bakayım bari
Erkeklerde de risk oluşturuyor mu bunu doktora sorsanız kuzu belki o zaman daha dikkat eder
Of off hep dikkat etmek gerekiyor bende tatlıya dayanamıyorum
Hangi topige baktin kuzum cocugu olmayanlar hazreti ibrahimin duasini okuyoruz o mu ya bana karisik geldi 4 kisi birden ayni gunŞimdi bende baktım kuzu liste alıma açık yazıyo ben mi yanlış gördüm acaba
Bizde mi toplu alsak acaba, sürekli bildirim yapmak da gerekmez.
Bizim topikten sonra orası bana bir yabancı geldi
Aynen kuzum ya Rabbim ol desin yeter ki hepsi bahane. Benim endokrinci de oradaydıSevket yilmazda sormustum orcun beye sekeri var diye o gebeligi etkilemez fiki fiki oluyosa sorun yok dedi seker erkekte ereksiyonu etkiliyo dedi gercegi esimin halasi 23 yasinda sekeri cikmis 2 tane aslan gibi oglu var biyunu asmis Rabbim verdikten sonra her sey bos yeter ki olmazlari olduran Rabbim ol desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?