Aynen kuzu orası bana da karışık geldi. Kalabalık olduğu için ne olduğunu anlamadım çorba gibi, nasıl takip ediyorlar acaba hayretHangi topige baktin kuzum cocugu olmayanlar hazreti ibrahimin duasini okuyoruz o mu ya bana karisik geldi 4 kisi birden ayni gun
evet açık yazıyor ben de yazdım... dualarda buluşalım kuzular ne olacak... oturduğumuz yerden çekeriz birlikten kuvvet doğar. müslümanlar birleşmeli. 10 dkda oturduğum yerden 200 tane çektim bileŞimdi bende baktım kuzu liste alıma açık yazıyo ben mi yanlış gördüm acaba
Bizde mi toplu alsak acaba, sürekli bildirim yapmak da gerekmez.
Bizim topikten sonra orası bana bir yabancı geldi
toplu oku kuzumHangi topige baktin kuzum cocugu olmayanlar hazreti ibrahimin duasini okuyoruz o mu ya bana karisik geldi 4 kisi birden ayni gun
Sonra burayı bırakma ama :)evet açık yazıyor ben de yazdım... dualarda buluşalım kuzular ne olacak... oturduğumuz yerden çekeriz birlikten kuvvet doğar. müslümanlar birleşmeli. 10 dkda oturduğum yerden 200 tane çektim bile
Listeyi toplu aliyorlar birde hangi gun kime kimlere okunuyo nasil dualaniyo anlamadimAynen kuzu orası bana da karışık geldi. Kalabalık olduğu için ne olduğunu anlamadım çorba gibi, nasıl takip ediyorlar acaba hayret
Şimdi çözdüm galiba :) şuan listede 49 kişi var dün başlanmış. Her gün listedeki sıraya göre dört kişi dört kişi ayrı ayrı niyet edip okunuyor, isteyen toplu alıyo.Listeyi toplu aliyorlar birde hangi gun kime kimlere okunuyo nasil dualaniyo anlamadim
Aynen kuzu orası bana da karışık geldi. Kalabalık olduğu için ne olduğunu anlamadım çorba gibi, nasıl takip ediyorlar acaba hayret
bırakır mıyıım kuzucum aşkolsunSonra burayı bırakma ama :)
Admin kim liste kaç kişi çok karışık ya gerçekten anlamadım, günde dört kişiye okunuyor onu anladım :)
5000 tamamlanmiyo ama topigin ilk kurucusu ya se min 5000 den 10000 ne cikartmisti sayiyi demek yil icinde degistiKızlaarrr, bizim topiğimiz hiç de çorba gibi değil taaam mıı ?Katılmak isteyen buyursun. evTik arkadaşımız ilgileniyor. Kural şu : mesela şu anki listede 49 kişi var. Diyelim ki günlük okumak istiyorum. 1.sıradaki arkadaş için niyetlenip 100 defa rabbi hebli minessalihin diyoruz. O bitince 2. kişiye de aynısı okunuyor. 3 ve 4. kişilere de okuyup bitirince o akşam bildirim yapıyoruz. Bugünkü 4 kişiye okudum şeklinde . Ama yok ben hergün bildirimle uğraşamam derseniz (49 kişilik liste yaklaşık 13 günde biter ) toplu alırsınız ve 13 günde okursunuz. erken bitirebilirsiniz ama 13 günü geçmemesi gerekir. yani günlük okuyanlarla aynı gün yani 13 günde bitmesi gerekir. mesela ben toplu alıyorum. 2 gün önce başladı liste. bugüne kadar 44. sıradaki arkadaşa kadar okudum , kaldı 5 kişi. onlara da okursam bittiği zaman bildirim yapıcam. Anlaşılmayan bişey varsa yardımcı olabilirim
:) bence gayet net... ne kadar çok kişi o kadar çok hamiş demekKızlaarrr, bizim topiğimiz hiç de çorba gibi değil taaam mıı ?Katılmak isteyen buyursun. evTik arkadaşımız ilgileniyor. Kural şu : mesela şu anki listede 49 kişi var. Diyelim ki günlük okumak istiyorum. 1.sıradaki arkadaş için niyetlenip 100 defa rabbi hebli minessalihin diyoruz. O bitince 2. kişiye de aynısı okunuyor. 3 ve 4. kişilere de okuyup bitirince o akşam bildirim yapıyoruz. Bugünkü 4 kişiye okudum şeklinde . Ama yok ben hergün bildirimle uğraşamam derseniz (49 kişilik liste yaklaşık 13 günde biter ) toplu alırsınız ve 13 günde okursunuz. erken bitirebilirsiniz ama 13 günü geçmemesi gerekir. yani günlük okuyanlarla aynı gün yani 13 günde bitmesi gerekir. mesela ben toplu alıyorum. 2 gün önce başladı liste. bugüne kadar 44. sıradaki arkadaşa kadar okudum , kaldı 5 kişi. onlara da okursam bittiği zaman bildirim yapıcam. Anlaşılmayan bişey varsa yardımcı olabilirim
Öncesini bilmiyorum ama uzun zamandır son durum bu şekilde devam ediyor.5000 tamamlanmiyo ama topigin ilk kurucusu ya se min 5000 den 10000 ne cikartmisti sayiyi demek yil icinde degisti
:) bence gayet net... ne kadar çok kişi o kadar çok hamiş demek
bu sondaki de ben sıradayım
Canım bir yada iki sayfaya baktım çok anlamadım o yüzden dedim ama şuan anladım teşekkür ederim :) ne bileyim kabul edilir miyiz ki? Yabancılık çektim şuan :))Kızlaarrr, bizim topiğimiz hiç de çorba gibi değil taaam mıı ?Katılmak isteyen buyursun. evTik arkadaşımız ilgileniyor. Kural şu : mesela şu anki listede 49 kişi var. Diyelim ki günlük okumak istiyorum. 1.sıradaki arkadaş için niyetlenip 100 defa rabbi hebli minessalihin diyoruz. O bitince 2. kişiye de aynısı okunuyor. 3 ve 4. kişilere de okuyup bitirince o akşam bildirim yapıyoruz. Bugünkü 4 kişiye okudum şeklinde . Ama yok ben hergün bildirimle uğraşamam derseniz (49 kişilik liste yaklaşık 13 günde biter ) toplu alırsınız ve 13 günde okursunuz. erken bitirebilirsiniz ama 13 günü geçmemesi gerekir. yani günlük okuyanlarla aynı gün yani 13 günde bitmesi gerekir. mesela ben toplu alıyorum. 2 gün önce başladı liste. bugüne kadar 44. sıradaki arkadaşa kadar okudum , kaldı 5 kişi. onlara da okursam bittiği zaman bildirim yapıcam. Anlaşılmayan bişey varsa yardımcı olabilirim
Rica ederim canım :) Şu an liste alımlara açık, bugün yarın kapatılır. O yüzden şimdi katılmak istediğinize dairCanım bir yada iki sayfaya baktım çok anlamadım o yüzden dedim ama şuan anladım teşekkür ederim :) ne bileyim kabul edilir miyiz ki? Yabancılık çektim şuan :))
Peki canım çok teşekkürler yardımların için çok tatlısınRica ederim canım :) Şu an liste alımlara açık, bugün yarın kapatılır. O yüzden şimdi katılmak istediğinize dairevTik arkadaşı etiketlerseniz , yarın listenin güncel halinde kendinizi görürsünüz. Liste her sabah güncelleniyor. O gün kimlere okunacağı belirtiliyor. Günlük okuyanlara bildirim amaçlı yani.
Ne yardımı canım. Bişeyler yapabiliyorsam ne mutlu bana. Dua her kapının anahtarıdır. Bakarsın senin benim için okuyacağın dua kabul olur. Belli mi olurPeki canım çok teşekkürler yardımların için çok tatlısın
Aynen canım yürekten dua ediyoruz hep birbirimiz için Rabbim kabul de eder inşallahNe yardımı canım. Bişeyler yapabiliyorsam ne mutlu bana. Dua her kapının anahtarıdır. Bakarsın senin benim için okuyacağın dua kabul olur. Belli mi olur
Amiiin inşallah. Şu mübarek günler hatırına yüzümüzü güldürsün RabbimAynen canım yürekten dua ediyoruz hep birbirimiz için Rabbim kabul de eder inşallah
senden de Allah razı olsun gülümAllah kabul etsin canım benim, Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?