2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Şimdi bende baktım kuzu liste alıma açık yazıyo ben mi yanlış gördüm acaba

Bizde mi toplu alsak acaba, sürekli bildirim yapmak da gerekmez.

Bizim topikten sonra orası bana bir yabancı geldi
evet açık yazıyor ben de yazdım... dualarda buluşalım kuzular ne olacak... oturduğumuz yerden çekeriz birlikten kuvvet doğar. müslümanlar birleşmeli. 10 dkda oturduğum yerden 200 tane çektim bile

evet açık yazıyor ben de yazdım... dualarda buluşalım kuzular ne olacak... oturduğumuz yerden çekeriz birlikten kuvvet doğar. müslümanlar birleşmeli. 10 dkda oturduğum yerden 200 tane çektim bile
Sonra burayı bırakma ama :)

Admin kim liste kaç kişi çok karışık ya gerçekten anlamadım, günde dört kişiye okunuyor onu anladım :)

Listeyi toplu aliyorlar birde hangi gun kime kimlere okunuyo nasil dualaniyo anlamadim
Şimdi çözdüm galiba :) şuan listede 49 kişi var dün başlanmış. Her gün listedeki sıraya göre dört kişi dört kişi ayrı ayrı niyet edip okunuyor, isteyen toplu alıyo.
Dua yapılıyor mu daha anlamadım

Aynen kuzu orası bana da karışık geldi. Kalabalık olduğu için ne olduğunu anlamadım çorba gibi, nasıl takip ediyorlar acaba hayret

Kızlaarrr, bizim topiğimiz hiç de çorba gibi değil taaam mıı ? Katılmak isteyen buyursun. evTik arkadaşımız ilgileniyor. Kural şu : mesela şu anki listede 49 kişi var. Diyelim ki günlük okumak istiyorum. 1.sıradaki arkadaş için niyetlenip 100 defa rabbi hebli minessalihin diyoruz. O bitince 2. kişiye de aynısı okunuyor. 3 ve 4. kişilere de okuyup bitirince o akşam bildirim yapıyoruz. Bugünkü 4 kişiye okudum şeklinde . Ama yok ben hergün bildirimle uğraşamam derseniz (49 kişilik liste yaklaşık 13 günde biter ) toplu alırsınız ve 13 günde okursunuz. erken bitirebilirsiniz ama 13 günü geçmemesi gerekir. yani günlük okuyanlarla aynı gün yani 13 günde bitmesi gerekir. mesela ben toplu alıyorum. 2 gün önce başladı liste. bugüne kadar 44. sıradaki arkadaşa kadar okudum , kaldı 5 kişi. onlara da okursam bittiği zaman bildirim yapıcam. Anlaşılmayan bişey varsa yardımcı olabilirim

5000 tamamlanmiyo ama topigin ilk kurucusu ya se min 5000 den 10000 ne cikartmisti sayiyi demek yil icinde degisti

:) bence gayet net... ne kadar çok kişi o kadar çok hamiş demek
bu sondaki de ben sıradayım

:) bence gayet net... ne kadar çok kişi o kadar çok hamiş demek
bu sondaki de ben sıradayım

Zaten liste alımlara açık. Bak örnek vereyim. Bugün yarın listede ismini görürsün. Toplu almak istiyorum dersen bugün 2. gün . 13 . güne kadar bitirebilirsin. Ama günlük alacaksan 1. ve 2 . gündeki yani ilk 8 kişi için okuyup. 2 günlük okudum demen gerekiyor. sonra da günlük devam edip bildirim yaparsın. Ama bence en iyisi toplu almak. Tercih sizin tabii .

Canım bir yada iki sayfaya baktım çok anlamadım o yüzden dedim ama şuan anladım teşekkür ederim :) ne bileyim kabul edilir miyiz ki? Yabancılık çektim şuan :))

Canım bir yada iki sayfaya baktım çok anlamadım o yüzden dedim ama şuan anladım teşekkür ederim :) ne bileyim kabul edilir miyiz ki? Yabancılık çektim şuan :))
Rica ederim canım :) Şu an liste alımlara açık, bugün yarın kapatılır. O yüzden şimdi katılmak istediğinize dair evTik arkadaşı etiketlerseniz , yarın listenin güncel halinde kendinizi görürsünüz. Liste her sabah güncelleniyor. O gün kimlere okunacağı belirtiliyor. Günlük okuyanlara bildirim amaçlı yani.

Peki canım çok teşekkürler yardımların için çok tatlısın

Zeytin_yesili kuzucum 27 tane falan hiç demedi kadın. Bak yazayım dediklerini. Birincisini anlatıyorum. Ali imran 154 ve 155 ayetler arasındaki bir ayet okunacak. Sanırım 155. Ayet oluyor aradaki ayet. Neyse sen bakarsın zaten. Daha sonra ardından fetih suresi son ayet okunacakmış. Sonra da duanı et. Duan kabul olurmuş. İkincisi ana şuan karışık geldi. Onu tam öğrenirsem onu da yazacam inşallah. ASSOSyal kuzum sen de bak bu şekilde oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…