- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Canım bence önce evde yap, silik falan çıkarsa öyle git kan vermeye. İnş vardır canım allah gönlüne göre versinkızlar Günaydın banim bat günü ama olmadım kanvermeye gitsemmi acaba çok korluyom ya yada daha saat erkenmi gelirmi ne dersiniz bide sağlık ocakları yapıyamu
kızlar Günaydın banim bat günü ama olmadım kanvermeye gitsemmi acaba çok korluyom ya yada daha saat erkenmi gelirmi ne dersiniz bide sağlık ocakları yapıyamu
saglık ocakları yapıyor test. ama biraz daha bekleyip öyle git hastane ye. yada evde erken gebelık testleri oluyorya onlarla denesen nasıl olurkıkızlar Günaydın banim bat günü ama olmadım kanvermeye gitsemmi acaba çok korluyom ya yada daha saat erkenmi gelirmi ne dersiniz bide sağlık ocakları yapıyamu
Allah razı olsun canım
erkekler bizler kadar takmıyo heralde yada bizemi belli etmiyolar ki .kızlar çok teşekkür ederim hepinize yorumlarınızdan dolayı bende korktum gitmedim tmm gidicektim kapıdan döndüm çümkü çıkmasaydı dahaçok üzülücektim test aldım olmazsam sabah ilk idrarla yapcam inşallah olmam bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine hepizi sevindirir mevlam ama çok heycanlıyım eşimde sen çok takıyon brakmıyom adette gelsin diyo offf adam çok rahatya yada ben çok tez canlıyım
Canim insallah hayrli mujdeli haberi alirsin bizleri de sevindirir mutlu edersin insallah topigimizin ilk hamis sultani olursun insallah pespese hamis haberleri aliriz mubarek uc aylarin ve cuma gununun hurnetine insallahkızlar çok teşekkür ederim hepinize yorumlarınızdan dolayı bende korktum gitmedim tmm gidicektim kapıdan döndüm çümkü çıkmasaydı dahaçok üzülücektim test aldım olmazsam sabah ilk idrarla yapcam inşallah olmam bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine hepizi sevindirir mevlam ama çok heycanlıyım eşimde sen çok takıyon brakmıyom adette gelsin diyo offf adam çok rahatya yada ben çok tez canlıyım
amin kızlar valla varmı yokmu bilmem ama ben düşünmektenmi bu günkü istanbul havasındanmıdır nedir çok kötü hastayım ya bütün kemiklerim ağrıyo sanki üstümden komyon geçmiş bide hafifbi titreme var ayyyy bananişiyler oluyoya
Çok geçmiş olsun canım inşallah bebiştendir bu durum şimdiden naz yapıyordur içerde sana
Canım senin niyetine yasin okudum bagisladim Allahım kabul etsin inşallah bu mübarek günlerde Rabbim dualarımızı kabul etsin bebislerimize kavuştursun bizi AMİNN.
Allah razı olsun cnm rabbim sesimizi duyar inşallah dualarımı kabul eder inşallah (amin)Canım senin niyetine yasin okudum bagisladim Allahım kabul etsin inşallah bu mübarek günlerde Rabbim dualarımızı kabul etsin bebislerimize kavuştursun bizi AMİNN.
Agzına saglık cnm ne güzel dua etmişsin rabbim hepimizin dualarını kabul eder saglıklı sıhhatli evlatlar nasip eder inşallahAyse saridogan recep kızı Ayşe için Yasini Şerif, esmaül hüsna ve başka dualarda okudum Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı. Tez saatte tez vakitte eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah evinden çocuk sesi eksik olmasın. Rabbim kucağını boş bırakmasın
İnşallah amin canım benimAgzına saglık cnm ne güzel dua etmişsin rabbim hepimizin dualarını kabul eder saglıklı sıhhatli evlatlar nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?