2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ayse saridogan Recep kızı Ayşe'nin hayrlısı ile sağlıklı hayrlı ve sorunsuz olarak hamile kalması , sağlıkla hayrla bebeğini kucağına alması ve elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı Allah yılunda yürüyen evladı ,evlatları olması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim kabul ve makbul etsin amin
wagen Türkan kızı Şeyma
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@Guldeniz979 Gyuldenis Dimitrova
masal3487 Hanife kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
G Greeneliton Hasan kızı Ezgi
sher33 Hasan kızı Seher
@Tambikedi Mehmet kızı Merve
S srplmtmtk Fatma kızı Serpil
D Dost1963
Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
mavi-hayal
Y yagmur_20
Bejan19

kızlar Günaydın banim bat günü ama olmadım kanvermeye gitsemmi acaba çok korluyom ya yada daha saat erkenmi gelirmi ne dersiniz bide sağlık ocakları yapıyamu
Canım bence önce evde yap, silik falan çıkarsa öyle git kan vermeye. İnş vardır canım allah gönlüne göre versin

kızlar Günaydın banim bat günü ama olmadım kanvermeye gitsemmi acaba çok korluyom ya yada daha saat erkenmi gelirmi ne dersiniz bide sağlık ocakları yapıyamu

ayyy inşallah vardır canımmm cuma günü hürmetine ...

saglık ocakları yapıyor test. ama biraz daha bekleyip öyle git hastane ye. yada evde erken gebelık testleri oluyorya onlarla denesen nasıl olurkı

kızlar çok teşekkür ederim hepinize yorumlarınızdan dolayı bende korktum gitmedim tmm gidicektim kapıdan döndüm çümkü çıkmasaydı dahaçok üzülücektim test aldım olmazsam sabah ilk idrarla yapcam inşallah olmam bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine hepizi sevindirir mevlam ama çok heycanlıyım eşimde sen çok takıyon brakmıyom adette gelsin diyo offf adam çok rahatya yada ben çok tez canlıyım

erkekler bizler kadar takmıyo heralde yada bizemi belli etmiyolar ki .
inşallah bebiş vardır da sayfanın ilk hamilesi sen olursun canım

Canim insallah hayrli mujdeli haberi alirsin bizleri de sevindirir mutlu edersin insallah topigimizin ilk hamis sultani olursun insallah pespese hamis haberleri aliriz mubarek uc aylarin ve cuma gununun hurnetine insallah

amin kızlar valla varmı yokmu bilmem ama ben düşünmektenmi bu günkü istanbul havasındanmıdır nedir çok kötü hastayım ya bütün kemiklerim ağrıyo sanki üstümden komyon geçmiş bide hafifbi titreme var ayyyy bananişiyler oluyoya

ay inşallah ya kimsenin beceremediğini becerip 1 ayda doğum yapcam yani adet olcam yada herkesgibi 9 ay bekliycem inşallah bu konuda bukadar becerikli olup olmam adet

Ayse saridogan recep kızı Ayşe için Yasini Şerif, esmaül hüsna ve başka dualarda okudum Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı. Tez saatte tez vakitte eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah evinden çocuk sesi eksik olmasın. Rabbim kucağını boş bırakmasın

Canım senin niyetine yasin okudum bagisladim Allahım kabul etsin inşallah bu mübarek günlerde Rabbim dualarımızı kabul etsin bebislerimize kavuştursun bizi AMİNN.
Allah razı olsun cnm rabbim sesimizi duyar inşallah dualarımı kabul eder inşallah (amin)

Agzına saglık cnm ne güzel dua etmişsin rabbim hepimizin dualarını kabul eder saglıklı sıhhatli evlatlar nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…