Ayy ben de katılmak istiyorummmAmiiin inşallah. Şu mübarek günler hatırına yüzümüzü güldürsün Rabbim
Otekini de yaz kuzum yer gok dua ile kurban oldugum Mevlam hazreti Meryemin hurmetine bizlere salih saliha evlatlar ihsan etsin insallah hazreti Meryem hangi ismi azam ile hangi ismi serifi ile dua etti ise o isimler hurmetine Rabbim bizlere de evlatlar ihsan etsin insallahZeytin_yesili kuzucum 27 tane falan hiç demedi kadın. Bak yazayım dediklerini. Birincisini anlatıyorum. Ali imran 154 ve 155 ayetler arasındaki bir ayet okunacak. Sanırım 155. Ayet oluyor aradaki ayet. Neyse sen bakarsın zaten. Daha sonra ardından fetih suresi son ayet okunacakmış. Sonra da duanı et. Duan kabul olurmuş. İkincisi ana şuan karışık geldi. Onu tam öğrenirsem onu da yazacam inşallah. ASSOSyal kuzum sen de bak bu şekilde oluyo
O zaman hep beraber hop oteki topige burayi ihmal etmek yok ama heAyy ben de katılmak istiyorummmkimin duasının kabul olacağı belli olmaz tabi
İlk göz ağrısı unutulur mu hiçO zaman hep beraber hop oteki topige burayi ihmal etmek yok ama he
Kuzum onu anneme bi ara sorayım tam emin olayım öyle yazarım inşallahOtekini de yaz kuzum yer gok dua ile kurban oldugum Mevlam hazreti Meryemin hurmetine bizlere salih saliha evlatlar ihsan etsin insallah hazreti Meryem hangi ismi azam ile hangi ismi serifi ile dua etti ise o isimler hurmetine Rabbim bizlere de evlatlar ihsan etsin insallah
O zaman hep beraber hop oteki topige burayi ihmal etmek yok ama he
Insallah kuzum bekliyorum bu arada kuru patlican dolma tarifi kaldi hava daKuzum onu anneme bi ara sorayım tam emin olayım öyle yazarım inşallah
yavrular ben de Ramazan'ın ilk Perşembe sabahı (yani bu sabah oluyordu) namazın ardından 27 adet okunacak diye biliyorum. hatta bu sabah okudum Allah kabul ederse...Otekini de yaz kuzum yer gok dua ile kurban oldugum Mevlam hazreti Meryemin hurmetine bizlere salih saliha evlatlar ihsan etsin insallah hazreti Meryem hangi ismi azam ile hangi ismi serifi ile dua etti ise o isimler hurmetine Rabbim bizlere de evlatlar ihsan etsin insallah
Kızz aha tarifinü buldum onları paylaşıyorum. Bikaç farklı boktası var ama. Biz soğanı daha çok koyarız 2-3 tane falan. İç harcına tuz koymayız çünkü zaten bizim salçamız yeterince tuzludur. Tuzu bi de dolmanın üstüne bi ağırşık koyduktan sonra bi yemek kaşığı atarız. Kızlar dolmaları doldurdunuz tencereye dizdiniz diyelim. Üzerine mutlaka bi ağırlık koyun. Biz dolma taşı koyarız burada, bilmiyorum sizin oralarda öyle bişey var mı. O yoksa da tabak koyup üstüne ağır bişey koyun. Çaydanlıkta su olabilir mesela. Diyelim ağırlığı da koydunuz. Bu sefer dolmaların üstünü bir iki parmak geçecek şekilde sıcak su koyun üstüne. 1 yemek kaşığı tuz ve 1 yemek kaşığı limon tuzu ekleyin. Sonra kaynamaya bırakın. Biz kaynadıktan sonra 1 saat tutaruz ocakta. Daha sonra piştikten sonra suyunu süzün. Biz suyunu dolma yemeğinin yanında içeriz çok güzel olur ekşimsi. Dolmalar hazırrInsallah kuzum bekliyorum bu arada kuru patlican dolma tarifi kaldi hava da
kuzum fotoğrafı sansürlemişler bir şey anlaşılmıyor, yazıyı kopyala en iyisi.Eki Görüntüle 2003185 Eki Görüntüle 2003186 Eki Görüntüle 2003185
Kızz aha tarifinü buldum onları paylaşıyorum. Bikaç farklı boktası var ama. Biz soğanı daha çok koyarız 2-3 tane falan. İç harcına tuz koymayız çünkü zaten bizim salçamız yeterince tuzludur. Tuzu bi de dolmanın üstüne bi ağırşık koyduktan sonra bi yemek kaşığı atarız. Kızlar dolmaları doldurdunuz tencereye dizdiniz diyelim. Üzerine mutlaka bi ağırlık koyun. Biz dolma taşı koyarız burada, bilmiyorum sizin oralarda öyle bişey var mı. O yoksa da tabak koyup üstüne ağır bişey koyun. Çaydanlıkta su olabilir mesela. Diyelim ağırlığı da koydunuz. Bu sefer dolmaların üstünü bir iki parmak geçecek şekilde sıcak su koyun üstüne. 1 yemek kaşığı tuz ve 1 yemek kaşığı limon tuzu ekleyin. Sonra kaynamaya bırakın. Biz kaynadıktan sonra 1 saat tutaruz ocakta. Daha sonra piştikten sonra suyunu süzün. Biz suyunu dolma yemeğinin yanında içeriz çok güzel olur ekşimsi. Dolmalar hazırr
şimdi tek tek açınca gördüm canım, kimin tarifi bu ben de üyeyim bu siteye, ayrıca lütfen bu güzel yorumları tariflerin altına da yazın ki herkes faydalansın. hem de her seferinde buradan bakmayalım di mi kuzuEki Görüntüle 2003185 Eki Görüntüle 2003186 Eki Görüntüle 2003185
Kızz aha tarifinü buldum onları paylaşıyorum. Bikaç farklı boktası var ama. Biz soğanı daha çok koyarız 2-3 tane falan. İç harcına tuz koymayız çünkü zaten bizim salçamız yeterince tuzludur. Tuzu bi de dolmanın üstüne bi ağırşık koyduktan sonra bi yemek kaşığı atarız. Kızlar dolmaları doldurdunuz tencereye dizdiniz diyelim. Üzerine mutlaka bi ağırlık koyun. Biz dolma taşı koyarız burada, bilmiyorum sizin oralarda öyle bişey var mı. O yoksa da tabak koyup üstüne ağır bişey koyun. Çaydanlıkta su olabilir mesela. Diyelim ağırlığı da koydunuz. Bu sefer dolmaların üstünü bir iki parmak geçecek şekilde sıcak su koyun üstüne. 1 yemek kaşığı tuz ve 1 yemek kaşığı limon tuzu ekleyin. Sonra kaynamaya bırakın. Biz kaynadıktan sonra 1 saat tutaruz ocakta. Daha sonra piştikten sonra suyunu süzün. Biz suyunu dolma yemeğinin yanında içeriz çok güzel olur ekşimsi. Dolmalar hazırr
Hele bi gelmeyin kizlarİlk göz ağrım canım topiğim:)
Burada her gün olacağım aa dostlar
Canim zaten niyetimiz oydu bizim bu liste bitince biz de bu topikte Rabbi hebli minessalihin cekecektik ama 5000 tane bolusup kisi basi 333 falan dusuyodu 5 tane eksik kaliyodu onuda ismine niyet edip okudugumuz arkadas kendisi tamamlar diye dusunuyodumgeliriz tabi kuzum, ayrıca diğer topik neden çok biliyor musunuz kızlar, çünkü kısa dualar okuyorlar, bizim dua listesi çarşaf gibi çok uzun, vallahi ben listeden o yüzden çıktım, az olsa diğer topik gibi olsa daha kolay olurdu. bana okumayıın bu arada
bak hak olmasın üstüme bi daha söylüyorum, beni çıkarmadı daZeytin_yesili birileri yanlışlıkla okuyacak bana da üstüme hak olacak diye ödüm kopuyor, beni listeden çıkar kuzucum şimdilik yenisine yazarsın sonra...
bu bittikten sonra tesbihleri kısa ve öz tutalım bence hemen bitsin sonra yenisini dönelim ne dersiniz?
Evet kuzum ama regli iken kuran ayeti okunmuyo bilginize fetva hatti okunabilir demis mi orasini tam bilmiyorum ama bizim hocalarimiz okunmaz buyuruyor o yuzden ben topluca gun icinde ne kadar cekersem cekicem 1000 2000 regl olursam hakka girmiyem insallah regl olmam hamile kalirim insallah hepimiz degeliriz tabi kuzum, ayrıca diğer topik neden çok biliyor musunuz kızlar, çünkü kısa dualar okuyorlar, bizim dua listesi çarşaf gibi çok uzun, vallahi ben listeden o yüzden çıktım, az olsa diğer topik gibi olsa daha kolay olurdu. bana okumayıın bu arada
bak hak olmasın üstüme bi daha söylüyorum, beni çıkarmadı daZeytin_yesili birileri yanlışlıkla okuyacak bana da üstüme hak olacak diye ödüm kopuyor, beni listeden çıkar kuzucum şimdilik yenisine yazarsın sonra...
bu bittikten sonra tesbihleri kısa ve öz tutalım bence hemen bitsin sonra yenisini dönelim ne dersiniz?
Evet bunu yapalım benceCanim zaten niyetimiz oydu bizim bu liste bitince biz de bu topikte Rabbi hebli minessalihin cekecektik ama 5000 tane bolusup kisi basi 333 falan dusuyodu 5 tane eksik kaliyodu onuda ismine niyet edip okudugumuz arkadas kendisi tamamlar diye dusunuyodum
Herkes hamile olur ben olmam yine de gelir gider yazarım artık :))Hele bi gelmeyin kizlaryok ole bu topigi birakmak bu topikte hamis olacak insallah biz bu topigin sultanlariyiz hanim agalariyiz
Kuzu valla bide ben ramazan ile birlikte kendim için 41 Meryem süresi başladım, nasıl hepsine yetişeceğim bilmiyorumEvet kuzum ama regli iken kuran ayeti okunmuyo bilginize fetva hatti okunabilir demis mi orasini tam bilmiyorum ama bizim hocalarimiz okunmaz buyuruyor o yuzden ben topluca gun icinde ne kadar cekersem cekicem 1000 2000 regl olursam hakka girmiyem insallah regl olmam hamile kalirim insallah hepimiz de
Insallah canim insallahEvet bunu yapalım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?