2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Otekini de yaz kuzum yer gok dua ile kurban oldugum Mevlam hazreti Meryemin hurmetine bizlere salih saliha evlatlar ihsan etsin insallah hazreti Meryem hangi ismi azam ile hangi ismi serifi ile dua etti ise o isimler hurmetine Rabbim bizlere de evlatlar ihsan etsin insallah

Kuzum onu anneme bi ara sorayım tam emin olayım öyle yazarım inşallah

yavrular ben de Ramazan'ın ilk Perşembe sabahı (yani bu sabah oluyordu) namazın ardından 27 adet okunacak diye biliyorum. hatta bu sabah okudum Allah kabul ederse...

Insallah kuzum bekliyorum bu arada kuru patlican dolma tarifi kaldi hava da
Kızz aha tarifinü buldum onları paylaşıyorum. Bikaç farklı boktası var ama. Biz soğanı daha çok koyarız 2-3 tane falan. İç harcına tuz koymayız çünkü zaten bizim salçamız yeterince tuzludur. Tuzu bi de dolmanın üstüne bi ağırşık koyduktan sonra bi yemek kaşığı atarız. Kızlar dolmaları doldurdunuz tencereye dizdiniz diyelim. Üzerine mutlaka bi ağırlık koyun. Biz dolma taşı koyarız burada, bilmiyorum sizin oralarda öyle bişey var mı. O yoksa da tabak koyup üstüne ağır bişey koyun. Çaydanlıkta su olabilir mesela. Diyelim ağırlığı da koydunuz. Bu sefer dolmaların üstünü bir iki parmak geçecek şekilde sıcak su koyun üstüne. 1 yemek kaşığı tuz ve 1 yemek kaşığı limon tuzu ekleyin. Sonra kaynamaya bırakın. Biz kaynadıktan sonra 1 saat tutaruz ocakta. Daha sonra piştikten sonra suyunu süzün. Biz suyunu dolma yemeğinin yanında içeriz çok güzel olur ekşimsi. Dolmalar hazırr

kuzum fotoğrafı sansürlemişler bir şey anlaşılmıyor, yazıyı kopyala en iyisi.
bu arada öyle bir anlattın ki yani ağzımın suyu aktı desem yeridir, daha iftara 3 saat var naptın sen gözüm döndü şimdi

şimdi tek tek açınca gördüm canım, kimin tarifi bu ben de üyeyim bu siteye, ayrıca lütfen bu güzel yorumları tariflerin altına da yazın ki herkes faydalansın. hem de her seferinde buradan bakmayalım di mi kuzu

geliriz tabi kuzum, ayrıca diğer topik neden çok biliyor musunuz kızlar, çünkü kısa dualar okuyorlar, bizim dua listesi çarşaf gibi çok uzun, vallahi ben listeden o yüzden çıktım, az olsa diğer topik gibi olsa daha kolay olurdu. bana okumayıın bu arada
bak hak olmasın üstüme bi daha söylüyorum, beni çıkarmadı da Zeytin_yesili birileri yanlışlıkla okuyacak bana da üstüme hak olacak diye ödüm kopuyor, beni listeden çıkar kuzucum şimdilik yenisine yazarsın sonra...
bu bittikten sonra tesbihleri kısa ve öz tutalım bence hemen bitsin sonra yenisini dönelim ne dersiniz?

Canim zaten niyetimiz oydu bizim bu liste bitince biz de bu topikte Rabbi hebli minessalihin cekecektik ama 5000 tane bolusup kisi basi 333 falan dusuyodu 5 tane eksik kaliyodu onuda ismine niyet edip okudugumuz arkadas kendisi tamamlar diye dusunuyodum

Evet kuzum ama regli iken kuran ayeti okunmuyo bilginize fetva hatti okunabilir demis mi orasini tam bilmiyorum ama bizim hocalarimiz okunmaz buyuruyor o yuzden ben topluca gun icinde ne kadar cekersem cekicem 1000 2000 regl olursam hakka girmiyem insallah regl olmam hamile kalirim insallah hepimiz de

Kuzu valla bide ben ramazan ile birlikte kendim için 41 Meryem süresi başladım, nasıl hepsine yetişeceğim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…