2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Topiğimizin güzel diğer hatuncukları sizlerinde sohbete dahil olmanızı bekliyoruz iftardan sonra bekleriz
Teşekkür ederim davetin için ablacım iftardan sonra hiç vakit olmuyor ki koş koş teravih e gidiyoruz gelince de küt yatıyorum uyuyamıyorum gerçi de yatakta pinekliyorum sahura kadar

Amin gülüm cümlemizin yook yok rızık konusunda şüphem yok dedm ya o zamanda zaten rahatlamia bile olucaz Allah'ın izniyle ama eşim ve diğer şartlar işte zor olacak korunmuyorum da ama sadece dua ediyorum Rabbim bebeğime birlikte her şeyi yoluna koy diye .

Teşekkür ederim davetin için ablacım iftardan sonra hiç vakit olmuyor ki koş koş teravih e gidiyoruz gelince de küt yatıyorum uyuyamıyorum gerçi de yatakta pinekliyorum sahura kadar
Hoşgeldin kuzum, Ramazan yoğun ve çabuk geçiyor çok şükür, bir bakmışız bitmiş. Herşey bereketli, dualı ne güzel günler geçiriyoruz çok huzurluyum, aklımda bebek yok sadece Rabbime ibadet edeyim derdindeyim, keşke hep bu duygular içinde olsam, hepimiz olsak. Rabbim dualarını da namazını da kabul etsin kuzum

Kızlar bişey söyleyeceğim, bu aralar hep rüyamda yeşil sebzeler görüyorum hayır olsun ama çok dikkatimi çekti,

Hep farklı günlerde gördüm : salatalık, marul, yeşil biber, ıspanak

Ne ola ki, Rabbim hayırlara çıkarsın

Canım yeşil murattir inş muradın olacak hamile kalican

Hosbuldum ablammm aynen bi baktin bayram gelivermis çabuk geçiyor Ramazanlar çok şükür ki dolu dolu olmasa da bomboş geçmiyor amin ablacım Rabbim cümlemizin oruçlarını namazlarını dualarını tüm ibadetlerimizi kabul eylesin

Rabbim kabul etsin canlar oruclarimizi ibadetlerimizi Ramazan geldi herkes dagildi ya kimsecikler gelmiyo sohbete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…