- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Oo Masallah canim Rabbim kabul etsin insallahKuzu valla bide ben ramazan ile birlikte kendim için 41 Meryem süresi başladım, nasıl hepsine yetişeceğim bilmiyorum
Bu mesaji begenmedimHerkes hamile olur ben olmam yine de gelir gider yazarım artık :))
Aminn kuzum benim inşallah yetişeceğimOo Masallah canim Rabbim kabul etsin insallah
Valla bende beğenmedim ama hayat bu kuzum yaBu mesaji begenmedimkotuyu cagirma sende ben de hepimiz hamis olacaz
Amin canim insallahAminn kuzum benim inşallah yetişeceğim
Valla bende beğenmedim ama hayat bu kuzum yaRabbim sınamasın inşallah
Teşekkür ederim davetin için ablacım iftardan sonra hiç vakit olmuyor ki koş koş teravih e gidiyoruz gelince de küt yatıyorum uyuyamıyorum gerçi de yatakta pinekliyorum sahura kadarTopiğimizin güzel diğer hatuncukları sizlerinde sohbete dahil olmanızı bekliyoruziftardan sonra bekleriz
Amin gülüm cümlemizin yook yok rızık konusunda şüphem yok dedm ya o zamanda zaten rahatlamia bile olucaz Allah'ın izniyle ama eşim ve diğer şartlar işte zor olacak korunmuyorum da ama sadece dua ediyorum Rabbim bebeğime birlikte her şeyi yoluna koy diye .Canımm Allah yar ve yardımcınız olsun. Tabi ki koşulları da değerlendirmek gerekir. Ama her bebek rızkıyla gelir ayette açıkça yazıyor. O yüzden ben olsam daha rahat olursum sanki. Ama eşinin hazır olmaması konusunda bişey diyemem tabi. Rabbim hayırlı vakit ne zamansa o zaman nasip etsin inşallahbu arada annemin hocası da geçen aynı şeyi söyledi. Ali imran 154-155 okunduktan sonra fethin son ayeti okunursa çok büyük bi sırrı varmış dualar kabul olurmuş. Ben de geçen gün not etmiştim bi yere
Ne icin canim okunuyor bunu bi bayan yazmis mukabele de demisler Al-i imran bu ayeti 27 defa persembe gunu sabah namazindan sonra okunursa butun dualri kabul olur diye[/QU dualrin kabulü için ablacım dedigm gibi Arap harflerinin hepsinin bu arada bulunduğu yalnızca iki ayet var o yüzden bu ayetler değerli birer kez okunuyo duadan önce
Hoşgeldin kuzum, Ramazan yoğun ve çabuk geçiyor çok şükür, bir bakmışız bitmiş. Herşey bereketli, dualı ne güzel günler geçiriyoruz çok huzurluyum, aklımda bebek yok sadece Rabbime ibadet edeyim derdindeyim, keşke hep bu duygular içinde olsam, hepimiz olsak. Rabbim dualarını da namazını da kabul etsin kuzumTeşekkür ederim davetin için ablacım iftardan sonra hiç vakit olmuyor ki koş koş teravih e gidiyoruz gelince de küt yatıyorum uyuyamıyorum gerçi de yatakta pinekliyorum sahura kadar
Canım yeşil murattir inş muradın olacak hamile kalicanKızlar bişey söyleyeceğim, bu aralar hep rüyamda yeşil sebzeler görüyorum hayır olsun ama çok dikkatimi çekti,
Hep farklı günlerde gördüm : salatalık, marul, yeşil biber, ıspanak
Ne ola ki, Rabbim hayırlara çıkarsın
Aynen yeşil hayra yorulur hayırdır inşallah bebeğin mujdesidirCanım yeşil murattir inş muradın olacak hamile kalican
Tefriciye listesine bende devam etmek istiyorum sizin için bir sakıncası yoksaZeytin_yesili canm yeni Tefriciye yi kime başlıyoruz Bugün
Hosbuldum ablammm aynen bi baktin bayram gelivermis çabuk geçiyor Ramazanlar çok şükür ki dolu dolu olmasa da bomboş geçmiyor amin ablacım Rabbim cümlemizin oruçlarını namazlarını dualarını tüm ibadetlerimizi kabul eylesinHoşgeldin kuzum, Ramazan yoğun ve çabuk geçiyor çok şükür, bir bakmışız bitmiş. Herşey bereketli, dualı ne güzel günler geçiriyoruz çok huzurluyum, aklımda bebek yok sadece Rabbime ibadet edeyim derdindeyim, keşke hep bu duygular içinde olsam, hepimiz olsak. Rabbim dualarını da namazını da kabul etsin kuzum
Canım yeşil murattir inş muradın olacak hamile kalican
Aynen yeşil hayra yorulur hayırdır inşallah bebeğin mujdesidir
Amin kuzummRabbim kabul etsin canlar oruclarimizi ibadetlerimizi Ramazan geldi herkes dagildi ya kimsecikler gelmiyo sohbete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?