Hiç yorum yazmadım oraya. Ama olabilir. Antep dolması adı altında yürlü türlü dolmalat yapmışlar. Benim tarif orjinal gerçek tarifşimdi tek tek açınca gördüm canım, kimin tarifi bu ben de üyeyim bu siteye, ayrıca lütfen bu güzel yorumları tariflerin altına da yazın ki herkes faydalansın. hem de her seferinde buradan bakmayalım di mi kuzu
Ben yorumlayayım hemen. Peygamberimizin en sevdiği renk öncelikle. Demek ki güzel bişeyler olacak. Cennet ehlinin kıyafetleri yeşil renk olacak. Demek ki cennette yeşil elbiseleriyle dolaşan ve senin göbüşüne konmayı bekleyen meleklerin var. Sana önden haber gönderiyolar biz doğumca bize yeşil sebzeli yemekler yap diyeAmin kuzumm
İftar geç oluyo ya vakit çabuk geçiyor kuzu ondandır
Benim rüyalarımı sende yorumlasana kuzucuk :))
Kuzummm çok özledim kız seni, nerelerdesin senBen yorumlayayım hemen. Peygamberimizin en sevdiği renk öncelikle. Demek ki güzel bişeyler olacak. Cennet ehlinin kıyafetleri yeşil renk olacak. Demek ki cennette yeşil elbiseleriyle dolaşan ve senin göbüşüne konmayı bekleyen meleklerin var. Sana önden haber gönderiyolar biz doğumca bize yeşil sebzeli yemekler yap diyeal sana yorum kız. Neye yorumlatsan o çıkar
Kuzummm gerçekten herşeyin hayırlısı, geç olsun güç olmasın. Allaha şükür Rabbim bu mübarek ayda aklımdan kötü düşünceleri bebek ssplantısını aldı, çok mutluyum hep böyle olsun istiyorum. Çok saplanmamak en iyisi, o kadar insan hiç düşünmeden yapıyorsa bizde yaparızAyyy kızlar ne kaynatmışsınız öyle ya oku oku bitmediya Allah daim etsin bu arada ben saten varrım o topikte hoş geldiniz sizde ama sohbetler burda güzel bana görede neyseZeytin_yesili kuzum çok çok geçmiş olsun benim kv kp derde şeker hastası biri aç biri tok içer ilaçlarını çok dikkat etmelisin her şey yememeli çok kötü bi hastalık ya Allah kimseye vermesin verdiklerinede acil kalıcı şifa versin inşallah ASSOSyal kuzum asıl herkesler kalırda ben kalamam gibi geliyo bana ama inşallah olcak bizimde ya bu gün adet oldum ne yapalım kısmet nasib demekki daha zamanı var hayırlısı
Sagol canim Rabbim razi olsun insallah hepimizin kucagini hayrlisi ile doldursun salih saliha evlatlarlaAyyy kızlar ne kaynatmışsınız öyle ya oku oku bitmediya Allah daim etsin bu arada ben saten varrım o topikte hoş geldiniz sizde ama sohbetler burda güzel bana görede neyseZeytin_yesili kuzum çok çok geçmiş olsun benim kv kp derde şeker hastası biri aç biri tok içer ilaçlarını çok dikkat etmelisin her şey yememeli çok kötü bi hastalık ya Allah kimseye vermesin verdiklerinede acil kalıcı şifa versin inşallah ASSOSyal kuzum asıl herkesler kalırda ben kalamam gibi geliyo bana ama inşallah olcak bizimde ya bu gün adet oldum ne yapalım kısmet nasib demekki daha zamanı var hayırlısı
Ellerine saglik canim ferah caylarin/miz olsun sohbetlerimiz olsun insallahKızlar hadi çaylar benden sohbet edek azıcıkEki Görüntüle 2003294
Aynen ya ben bu ay bi tuafım inşallah hep böyle gider test yapıyom negatif hiç üzülmeden g0lerek çöpe atıyom adet oldum ağlamadım kv laf soktu hiç tınlamadım çocuk yolda gördüm üzülmedim gülümsüyerek içimden Rabbim hayırlısıyla banada nasib et ver dedim daha ne vardı ha yengem doğum yapmış sevindim kendim için 0zülmedim ayyy maşallah çok iyiyim duaların tefsiri bu bence bak Rabbim nasıl ferahlık veriyoKuzummm gerçekten herşeyin hayırlısı, geç olsun güç olmasın. Allaha şükür Rabbim bu mübarek ayda aklımdan kötü düşünceleri bebek ssplantısını aldı, çok mutluyum hep böyle olsun istiyorum. Çok saplanmamak en iyisi, o kadar insan hiç düşünmeden yapıyorsa bizde yaparız
Afyet olsun kuzum rizeliler çay yapar Erzurum lular içer kıtlama şekerim yok olsa tam Erzurum çayı olcak o da bidahaki çaya gelişinizde kızEllerine saglik canim ferah caylarin/miz olsun sohbetlerimiz olsun insallah
Kızlar hadi çaylar benden sohbet edek azıcıkEki Görüntüle 2003294
Aynen kuzum bencede Rabbim duaların ve Ramazan ayının hürmetine metanet veriyo bize çok şükürAynen ya ben bu ay bi tuafım inşallah hep böyle gider test yapıyom negatif hiç üzülmeden g0lerek çöpe atıyom adet oldum ağlamadım kv laf soktu hiç tınlamadım çocuk yolda gördüm üzülmedim gülümsüyerek içimden Rabbim hayırlısıyla banada nasib et ver dedim daha ne vardı ha yengem doğum yapmış sevindim kendim için 0zülmedim ayyy maşallah çok iyiyim duaların tefsiri bu bence bak Rabbim nasıl ferahlık veriyo
Amin cnm rabbim hepimizden razi olsun insallahAllah razı olsun canım Rabbim kabul etsin
Yanına çikolata tatlı koymadım ama cimrilikten değilOhhh miss çay çok severim ben, hele güzel demlenmişse değmeyin keyfimehadi içelim
Amin canim bnm rabbim hepimizin dualafini kabul etsin insallah ettigimiz dualar hurmetine guzel gunler goruruz insallah8Diline yüreğine sağlık, Rabbim kabul etsin inşallah canım benim, Allah razı olsun
Sen demlersinde icilmez mi canim tatliya gerek yok ki ztn siz ztn sekersiniz cayin yaninda sohbetiniz yeter benceYanına çikolata tatlı koymadım ama cimrilikten değilyasak şeker hastası oluruzdiye ha yoksa çok merdimdir kurucay koymam böyle değerli misafirlerime bitince söyleyin tazelerim bizim oralarda ısrar ederler bide bi bardak daha koyayım diye hatır çayı oda içmezseniz olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?