2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Sen demlersinde icilmez mi canim tatliya gerek yok ki ztn siz ztn sekersiniz cayin yaninda sohbetiniz yeter bence
Ayyy demi bukadar talı bayanların olduğu bi topikte tatlıya ne gerk var kuzum bu arda arkadaşlarla birbirimize sormuştuk doğrusu sormuştum memleket neresi diye sen yoktun aramızda senin memleket neresi güzel bi tat varmı yörenize aitt

Çayı hiç kuru kuru içemem ben pasta da benden olsun çiğ tavuk bile yerim hatır için

kesinlikle çok daha mantıklı, bir de bence şöyle de olabilir, bir tarih ve sayı belirleriz o tarihe kadar herkes payına düşeni tamamlar, ve aynı gün içinde ayrı ayrı isimleri de zikrederek duasını yapıp hediye ederiz.
nasıl olur?

Benim memleket sinop balim ama pek birsey yok sanirim oraya ozgu

Afyet olsun kuzum rizeliler çay yapar Erzurum lular içer kıtlama şekerim yok olsa tam Erzurum çayı olcak o da bidahaki çaya gelişinizde kız
Ben sekersiz iciyorum esim de ay bizde seker tatli yapmasam hic bitmez 1 kilo 6 ay gider misafire o da

Benim koca ciz yasakladi emme senin elinden bi demlik icerim gulom

ay herkes çok düşünme diyor, ne yapalım beynimizi çıkarıp hamile kalınca geri mi takalım,
sen azcık şu kenarda duruver mi diyelim yani olacak şey değil ki
biz bayılıyoruz sanki hep düşünmeye

Ben sekersiz iciyorum esim de ay bizde seker tatli yapmasam hic bitmez 1 kilo 6 ay gider misafire o da
Aynen canım annem bana memleketten getirmiş meşurdur oranın şekeri ama olduğu gibi duruyo yarısını dağıttım koku komşuya öbürünüde tatlılarda kullanıyom çayın yanında yerdim eskiden ama evlenince eşim yasakladı annesi babasıda şeker hastasıya haklı olarak olmamızdan korkuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…