Ayyy demi bukadar talı bayanların olduğu bi topikte tatlıya ne gerk var kuzum bu arda arkadaşlarla birbirimize sormuştuk doğrusu sormuştum memleket neresi diye sen yoktun aramızda senin memleket neresi güzel bi tat varmı yörenize aittSen demlersinde icilmez mi canim tatliya gerek yok ki ztn siz ztn sekersiniz cayin yaninda sohbetiniz yeter bence
Çayı hiç kuru kuru içemem ben pasta da benden olsunYanına çikolata tatlı koymadım ama cimrilikten değilyasak şeker hastası oluruzdiye ha yoksa çok merdimdir kurucay koymam böyle değerli misafirlerime bitince söyleyin tazelerim bizim oralarda ısrar ederler bide bi bardak daha tazeliyeyim diye hatır çayı oda içmezseniz olmaz
kesinlikle çok daha mantıklı, bir de bence şöyle de olabilir, bir tarih ve sayı belirleriz o tarihe kadar herkes payına düşeni tamamlar, ve aynı gün içinde ayrı ayrı isimleri de zikrederek duasını yapıp hediye ederiz.Canim zaten niyetimiz oydu bizim bu liste bitince biz de bu topikte Rabbi hebli minessalihin cekecektik ama 5000 tane bolusup kisi basi 333 falan dusuyodu 5 tane eksik kaliyodu onuda ismine niyet edip okudugumuz arkadas kendisi tamamlar diye dusunuyodum
Benim memleket sinop balim ama pek birsey yok sanirim oraya ozguAyyy demi bukadar talı bayanların olduğu bi topikte tatlıya ne gerk var kuzum bu arda arkadaşlarla birbirimize sormuştuk doğrusu sormuştum memleket neresi diye sen yoktun aramızda senin memleket neresi güzel bi tat varmı yörenize aitt
çay candır, çayı ben demlerim kızlar o iş bendeÇayı hiç kuru kuru içemem ben pasta da benden olsunçiğ tavuk bile yerim hatır için
duanı düzgün yap kuzu ne demek ya anca beraber kanca beraber, arkada kimseyi bırakmak yokHerkes hamile olur ben olmam yine de gelir gider yazarım artık :))
Kız bendemledim yazıları kople okumadan yazdınçay candır, çayı ben demlerim kızlar o iş bende
Ben sekersiz iciyorum esim de ay bizde seker tatli yapmasam hic bitmez 1 kilo 6 ay gider misafire o daAfyet olsun kuzum rizeliler çay yapar Erzurum lular içer kıtlama şekerim yok olsa tam Erzurum çayı olcak o da bidahaki çaya gelişinizde kız
Güzelmiş memleket vardırda bizim aklımıza gelmiyo heraldeBenim memleket sinop balim ama pek birsey yok sanirim oraya ozgu
Ya bazen sanki herkes hamile olcakmışım bir ben kalacakmış ım gibi geliyoduanı düzgün yap kuzu ne demek ya anca beraber kanca beraber, arkada kimseyi bırakmak yok
o zaman direkt tarifi yaz kuzum herkes yazmış sen niye yazmicanHiç yorum yazmadım oraya. Ama olabilir. Antep dolması adı altında yürlü türlü dolmalat yapmışlar. Benim tarif orjinal gerçek tarif
Sen cansınya her şeyin başı sağlık ama bende içemem böyle hiç tadı yokkiÇayı hiç kuru kuru içemem ben pasta da benden olsunçiğ tavuk bile yerim hatır için
Benim koca ciz yasakladi emme senin elinden bi demlik icerim gulomYanına çikolata tatlı koymadım ama cimrilikten değilyasak şeker hastası oluruzdiye ha yoksa çok merdimdir kurucay koymam böyle değerli misafirlerime bitince söyleyin tazelerim bizim oralarda ısrar ederler bide bi bardak daha tazeliyeyim diye hatır çayı oda içmezseniz olmaz
Sanirim cnm bize cay yeter bence babyGüzelmiş memleket vardırda bizim aklımıza gelmiyo heralde
Al benden de o kadar yaa bos cay gitmiyo takiliyo bogazaÇayı hiç kuru kuru içemem ben pasta da benden olsunçiğ tavuk bile yerim hatır için
ay herkes çok düşünme diyor, ne yapalım beynimizi çıkarıp hamile kalınca geri mi takalım,Kuzummm gerçekten herşeyin hayırlısı, geç olsun güç olmasın. Allaha şükür Rabbim bu mübarek ayda aklımdan kötü düşünceleri bebek ssplantısını aldı, çok mutluyum hep böyle olsun istiyorum. Çok saplanmamak en iyisi, o kadar insan hiç düşünmeden yapıyorsa bizde yaparız
CanımcımmmSen cansınya her şeyin başı sağlık ama bende içemem böyle hiç tadı yokki
Aynen canım annem bana memleketten getirmiş meşurdur oranın şekeri ama olduğu gibi duruyo yarısını dağıttım koku komşuya öbürünüde tatlılarda kullanıyom çayın yanında yerdim eskiden ama evlenince eşim yasakladı annesi babasıda şeker hastasıya haklı olarak olmamızdan korkuyoBen sekersiz iciyorum esim de ay bizde seker tatli yapmasam hic bitmez 1 kilo 6 ay gider misafire o da
Cnm bnm olumlu dusun guzel gunler kapida az kaldi inaniyorum rabbimin izniyle pes pese guzel haberler verecegiz insallah dualarimiz yeter bizim Allah in izniyle kabul olur insallahYa bazen sanki herkes hamile olcakmışım bir ben kalacakmış ım gibi geliyo
Ohhh mis vallaha :)Al benden de o kadar yaa bos cay gitmiyo takiliyo bogazapogaca borekte benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?