2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

ay herkes çok düşünme diyor, ne yapalım beynimizi çıkarıp hamile kalınca geri mi takalım,
sen azcık şu kenarda duruver mi diyelim yani olacak şey değil ki
biz bayılıyoruz sanki hep düşünmeye
Hahaha doğru dedin kız şu beyin çıkan bişey olsa keşke, valla çıkarcam takmayacağım geri ben rahat herkes rahat

Ya bazen sanki herkes hamile olcakmışım bir ben kalacakmış ım gibi geliyo
bak hala aynı... kız doğru konuşsana... kızıcam ama... dua saatine denk gelir Allah korusun, her zaman iyi dile.
bazen bana da öyle geliyor ama hep iyi dua ediyorum sen de öyle yap
Allah'tan ümit kesilir mi hiç!
topla kendini bakim

Ya bazen sanki herkes hamile olcakmışım bir ben kalacakmış ım gibi geliyo
Oy kiyamam kuzum adasim elifim bana da bazen geliyo o his hele hamile kadinlari gorunce hem seviniyom anne olacaklari icin hem kendime uzuluyorum gecen esimle yoldaydik kadin bebegini arabasina koymus geziyodu o kadar kotu oldum ki kendimi eksik ezik sandim neden esimi babama yapamiyorum dedim icimden rabi ki takdir Allahu tealanin ama uzuluyorsun ister istemez nefs tasiyoruz insallah dualarimiz kabul olacak bizimde

Hahaha doğru dedin kız şu beyin çıkan bişey olsa keşke, valla çıkarcam takmayacağım geri ben rahat herkes rahat
Kızlar çıkıyomuymuş farsa yöntemi bende çıkarayımağır geliyoya koyalım kenera kalsın sonrada bize beyinsiz derler ama hahaha

ay herkes çok düşünme diyor, ne yapalım beynimizi çıkarıp hamile kalınca geri mi takalım,
sen azcık şu kenarda duruver mi diyelim yani olacak şey değil ki
biz bayılıyoruz sanki hep düşünmeye

Gelkız yasaklar çiğnenmek içindir kız buarada sen melezim demiştin demi ayy çok güzelsindirsen melezler çok g0zel olur hoşuma gider benim arkadaşım melez hem sarışın hem esmer ikisi bi arada
Yok kiz guzel degilim hatta bazen diyom ki adama yazik oldu beni aldi boyuna posuna uygun kapi gibisini bulamadi
Rabbim herkesi ovmus yaratmis canim bugday tenliyim esmer olmayi isterdim emme soyle sut yanigi tene sahip olmak

Yok kiz guzel degilim hatta bazen diyom ki adama yazik oldu beni aldi boyuna posuna uygun kapi gibisini bulamadi
Rabbim herkesi ovmus yaratmis canim bugday tenliyim esmer olmayi isterdim emme soyle sut yanigi tene sahip olmak
ahahahah kız bunları kocan duymasın, erkeklere böyle şeyler demeye asla gelmez

Beyin cikartmak yok kuzular yaa bana gore deel bu yontem aslinda dusunceleri cikartmak olacak olumsuz her seyi cikartacan kaybolmasi icinde elinden geleni yapacan hatta dagitacan dusmanlara dogru

Canlarımmm kuru kuru çay içmenize gönlüm razı olmadı, hemen bir koşu mutfağa gidip size çay saati masası hazırladım yiyin galiii bi kereden Bişeycik olmaz sonra sporda yaparız beraber şu yüreciğim kıyamadı kuzularıma tam ana olacak kadınım vesselam

Neden öyle diyon kesin çok güü.zel sindir çümkü burdan bile his ediliyo kalbinin güzelliği oda yüzüne yansısa yeter bak şimdi bende esmer tenliyim ama sarışın olmayı çok isterdim demekki Allah ne verse biz başka bişiy istiycez

Tmm düşünmek yok, getirin darbuka mı çalacağım

Evet kuzum ya ben hep hayal ediyodum esmer kara kasli kara gozlu kapi gibi adam emme sarisin mavi gozlu herif aldim bi boyu posu tam istedigim gibi amma ustune tanimam masallah kiz goncama

Demek ki yalnız değilim hepimiz bazen düşünüyoruz, işte bu da bazen oluyo. Çoğunlukla olacak hissi var çok şükür ki yoksa zaman nasıl geçer adaşım

Seni kaçak seni gine bozdu oyunu neyse iyi alayım bari ayyy ne güzel olmuş kız maşallah ne marifetli bi dünürüm var kız artık sana dünür diycem banane aldım gitti

Demek ki yalnız değilim hepimiz bazen düşünüyoruz, işte bu da bazen oluyo. Çoğunlukla olacak hissi var çok şükür ki yoksa zaman nasıl geçer adaşım
Ben artik baya baya sabirsizlanmaya basladim canim resmen gun sayiyom mahkum gibi yaaa senem geldi hic boyle hayal etmemistim bekarken seneme dogururum diyordum nasilsa hic korunma olmayacak diye isler oyle degilmis bi de etrafimda ki herkes hemen gebe kaliyodu sandim herif ceket atacak ben hamis kalacam

Ellerine saglik cankusum Rabbim bebek mevludu ikramlarini da yedirtmeyi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…