dizi mi çekiyoz burda kuzuBen artik baya baya sabirsizlanmaya basladim canim resmen gun sayiyom mahkum gibi yaaa senem geldi hic boyle hayal etmemistim bekarken seneme dogururum diyordum nasilsa hic korunma olmayacak diye isler oyle degilmis bi de etrafimda ki herkes hemen gebe kaliyodu sandim herif ceket atacak ben hamis kalacam
Ay sorma tatlim yaa hep dusunuyorum kendi kendime ve ayni seyi diyorum cok acimasiz dizi senaristleri o kadar cok anne olamayan kadin varken hep hamilelik konu ediliyo devlet bi el atsa su ise hic fena olmayacakdizi mi çekiyoz burda kuzu
bazen kocama diyorum bu dizilerde bi kerede hemencik hamile kalıyolar
biz de bi diziye kapağı atalım
Tmm huni getireyim ben sana beybisi inan beyinden daha çok iş görüyor :))o zaman danssss.... iyice kafayı kırdık
sanırım ben şu geçen sayfalarda bir yerde beyni bırakmış olabilirim kızlar...
bulursanız getirmeyin nolur
Afiyet bal seker olsun cancağızımSeni kaçak seni gine bozdu oyunu neyse iyialayım bari ayyy ne güzel olmuş kız maşallah ne marifetli bi dünürüm var kız artık sana dünür diycem banane aldım gitti
Kuzu ya senelerdir bekliyorum ilk zamanlar bende öyle sanırdım ama yıllar geçince sabırı öğretti zaman, Rabbim hayırlısını versin insallahBen artik baya baya sabirsizlanmaya basladim canim resmen gun sayiyom mahkum gibi yaaa senem geldi hic boyle hayal etmemistim bekarken seneme dogururum diyordum nasilsa hic korunma olmayacak diye isler oyle degilmis bi de etrafimda ki herkes hemen gebe kaliyodu sandim herif ceket atacak ben hamis kalacam
Ah amin kuzum benim ya, ya daha doğmamış bebeğe ne hediyelik ne süs ne elbise yapsam diye düşünüyorum, Mevlütü nasıl yaparım ne giyerim, herşeyi elimle ben hazırlamak istiyorum, sanırım manyağım ben, ortada bebeğin zerresi yokEllerine saglik cankusum Rabbim bebek mevludu ikramlarini da yedirtmeyi nasip etsin insallah
Amin canim insallah asr suresi gunde 70 defa sabr icin okunuyo ama vakit bulamiyorum aklimdan cikiyo bi aksilik oluyo iste okuyamiyorumKuzu ya senelerdir bekliyorum ilk zamanlar bende öyle sanırdım ama yıllar geçince sabırı öğretti zaman, Rabbim hayırlısını versin insallah
Ayyy benim güzel akıllı marşfetli dünürüm nAfiyet bal seker olsun cancağızımkalpciklerim ve mamalarım sizin için tmm dünürüm kızımı vereyim yabancıya gitmesin miniğim
Al benden de o kadar ne hediye dagitirim hangi hocaya okuturum ne giyerim kapiya nasil sus asarim misafirleri karsilamak icin nasil bebek arabasi besigi alirim hesap ediyom evi bile halden hale ceviriyorum koltuklar buraya besik buraya falanAh amin kuzum benim ya, ya daha doğmamış bebeğe ne hediyelik ne süs ne elbise yapsam diye düşünüyorum, Mevlütü nasıl yaparım ne giyerim, herşeyi elimle ben hazırlamak istiyorum, sanırım manyağım ben, ortada bebeğin zerresi yok
Bende inşirah aklıma geldikçe gün içinde okuyorum çok seviyorum bu duayı ya, ben şöyle bir şey duydum. Sabır istemeyin eğer sabır isterseniz allah size sabır edeceğiniz şeyler verir. Artık bende sadece hayırlısını ve afiyet istiyorumAmin canim insallah asr suresi gunde 70 defa sabr icin okunuyo ama vakit bulamiyorum aklimdan cikiyo bi aksilik oluyo iste okuyamiyorum
Aaa hic duymamistim ama ayet var Allah sabredenlerle beraberdir diye kuzum yani celiski olmaz mi hani sonucta icinde bulundugumuz durum icin sabr istiyoruz bizBende inşirah aklıma geldikçe gün içinde okuyorum çok seviyorum bu duayı ya, ben şöyle bir şey duydum. Sabır istemeyin eğer sabır isterseniz allah size sabır edeceğiniz şeyler verir. Artık bende sadece hayırlısını ve afiyet istiyorum
CanımsınAyyy benim güzel akıllı marşfetli dünürüm nne çabuk yola geldi hiç naz yapmadı kuzusuna bana emanet etti kurban olurum kuzuna onun topuklarını ısırır öperim ya melekya
Her yıl modeller değişiyor kuzu ya, süsleri ben kendim hazırlamak istiyorum, sepet tarzı beşik istiyorum ama odası da ayrı olsun istiyorum, beyaz giymek çok yakışıyor :) çok iyi bir hoca şart ayrıcaAl benden de o kadar ne hediye dagitirim hangi hocaya okuturum ne giyerim kapiya nasil sus asarim misafirleri karsilamak icin nasil bebek arabasi besigi alirim hesap ediyom evi bile halden hale ceviriyorum koltuklar buraya besik buraya falan
Kuzu ya artık bunların hepsi çok yapıldı, daha değişik bişey lazım. Kolonyalar da çok pahalıya çıkıyo, daha farklı kimsenin hiç yapmadığı. Mesela şuan yine herkes yasin ve tesbih dağıtıyor. Bu da geçti, başka bişeyHakikaten kuzular ya bebek mevkudun de ne dagitirsiniz fikriniz var mi magnet artik banel oldu kimse takmiyo bile buzdolabina verilen paraya yazik kucuk sise kolanya dagitiyolarmis nasil olur ki bide el havlusu dagitanlar var sizce kokulu tas nasil olur
Bende onu dusundum elimde hazirliyayim susleri de fikir uretemiyorum pofff yani hayal gucumHer yıl modeller değişiyor kuzu ya, süsleri ben kendim hazırlamak istiyorum, sepet tarzı beşik istiyorum ama odası da ayrı olsun istiyorum, beyaz giymek çok yakışıyor :) çok iyi bir hoca şart ayrıca
Valla bilmiyorum kuzum bunu ben sanırım bir duâ kitabında okumuştum ve çok etkilemiştim. Bana çok mantıklı geldi. Ondan sonra öyle devam ettimAaa hic duymamistim ama ayet var Allah sabredenlerle beraberdir diye kuzum yani celiski olmaz mi hani sonucta icinde bulundugumuz durum icin sabr istiyoruz biz
Yok kiz tesbih yasin bana tobe Ya Rabbi 7 -40-52 mevludunu hatirlatiyoKuzu ya artık bunların hepsi çok yapıldı, daha değişik bişey lazım. Kolonyalar da çok pahalıya çıkıyo, daha farklı kimsenin hiç yapmadığı. Mesela şuan yine herkes yasin ve tesbih dağıtıyor. Bu da geçti, başka bişey
Dur hele bulacağız bak burada kaç kişinin hayal gücü var pes etmek yok şekerimBende onu dusundum elimde hazirliyayim susleri de fikir uretemiyorum pofff yani hayal gucum
Bi ara kucuk ahsap boyama objeler dusunmustum o da cok pahaya gelecek astari yuzunu gececek kuzum ama magnet tarzi olmasin anahtarlik dagitanlar da varDur hele bulacağız bak burada kaç kişinin hayal gücü var pes etmek yok şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?