benim adağım var Allah sağlıkla hayırla evladımı kucağıma almayı nasip ederse inşAllah koç kurban edeceğim sonra da bir Kuran kursuna götürüp bırakacağım.Hakikaten kuzular ya bebek mevkudun de ne dagitirsiniz fikriniz var mi magnet artik banel oldu kimse takmiyo bile buzdolabina verilen paraya yazik kucuk sise kolanya dagitiyolarmis nasil olur ki bide el havlusu dagitanlar var sizce kokulu tas nasil olur
Haklisin yok ama canim biliyorsun bizim millet o konularda sidik yaristiriyor kim ne yapmis aaa aynisi olmus yapmayinca da aa hic bisi dagitmadi dedikodu kazani hep ya aman uste tukursem biyik alta tukursem sakal hesabibenim adağım var Allah sağlıkla hayırla evladımı kucağıma almayı nasip ederse inşAllah koç kurban edeceğim sonra da bir Kuran kursuna götürüp bırakacağım.
kimsenin mevlütte dağıtılan şeylere ihtiyacı yok boşuna ziyan bence
ama siz bilirsiniz tabi benden sana pek fikir çıkmaz
Kiz zaten akika kurbani var dinimiz de bari akika kurbanina niyet edeydin bende istiyorum insallah akika kurbanini erkege 2 kiza 1 tane kesiyosunbenim adağım var Allah sağlıkla hayırla evladımı kucağıma almayı nasip ederse inşAllah koç kurban edeceğim sonra da bir Kuran kursuna götürüp bırakacağım.
Aynen ben yapmayı düşünmüyom açıkçası adağım var bi koç kurban edcem kuran kursuna bide hatim indircem inşallah dağıtıcak olsamda bilemedim şimdi bak sonra yazarım aklıma gelirsebenim adağım var Allah sağlıkla hayırla evladımı kucağıma almayı nasip ederse inşAllah koç kurban edeceğim sonra da bir Kuran kursuna götürüp bırakacağım.
mevlütte bişey dağıtmadı diye konuşacak olanın yolu açık olsun. alsın günahlarımı otursun.Haklisin yok ama canim biliyorsun bizim millet o konularda sidik yaristiriyor kim ne yapmis aaa aynisi olmus yapmayinca da aa hic bisi dagitmadi dedikodu kazani hep ya aman uste tukursem biyik alta tukursem sakal hesabi
Ne bileyim galiba bende ozenen kisimdanim ama kimseyi de aaa dagitmadi diye yargilamam acikcasi herkesin gorusune saygi duymak lazimmevlütte bişey dağıtmadı diye konuşacak olanın yolu açık olsun. alsın günahlarımı otursun.
zerre kadar umurumda değil...
ben evladımı sağlıkla hayırla kucağıma alayım da tek derdim onların bişey dağıtılmadı diye konuşması olsun
Nasil dogumhaneye resimci mi sokacan ay ya ben yapamam onu esim de ciz valla kafami kopartir ama hamileligimin her ayi fitografciya gidip resim cekinecem son ayi da dis cekim istiyorum insallah nasipseAma şöyle bi hayelim var doğar doğmaz çok g0zel prenses elbisesi giydircem hastanede bide doğum anını her karesini fotoğrafçı ayarlayıp çektiricem erkek olursada küçücük takım giydircem ayyy çok güzelya hayali bile
Yok kız doğum haneye değilya eşim mi geç ben bile müsade etmem sonra kime göstercen o çıplak fotolarını töbe töbe kız yani bebişimin doğduğu anı daha yıkanmadan yıkandıktan sonra kucağıma ilk alış anı felanNasil dogumhaneye resimci mi sokacan ay ya ben yapamam onu esim de ciz valla kafami kopartir ama hamileligimin her ayi fitografciya gidip resim cekinecem son ayi da dis cekim istiyorum insallah nasipse
Yok kız doğum haneye değilya eşim mi geç ben bile müsade etmem sonra kime göstercen o çıplak fotolarını töbe töbe kız yani bebişimin doğduğu anı daha yıkanmadan yıkandıktan sonra kucağıma ilk alış anı felan
Benim arkadaşım kızının mevlüdün de minik bebek sabunu dağıtmıştı, tüle sarmışlar hâlâ durur vitrinim deBi ara kucuk ahsap boyama objeler dusunmustum o da cok pahaya gelecek astari yuzunu gececek kuzum ama magnet tarzi olmasin anahtarlik dagitanlar da var
Aynen bi tane hoca var çok komik ya, YouTube da yüklemeyi bilsem de yüklesem :)) ya Antalya ya adana da idi sanırım hiç hoş değil, öyle olacağına para için okumayan birini bulmak şart. Birde özellikle ağlamaklı ilahiler okutmayacağım ben mevlüdüm de hiç hoşlanmıyorum herkes ağlıyor falan, benim en mutlu günümde herkes gülsün isterim benKuzular ya para ile kuran okutmak caiz degil bi de artik hocalar da caga ayak uydurdular ellerinde mikrofonla okuyolar nasil yapacaz bu mevlut isini
Ayyy inşallah kuzum aynen dediğin gibi iğrenç ötesi bişiy o ya ne o öyle kime gösterebiliyolar af edersinizde oralarını anlayamadım neyse herkesiin kendi tercihi gerçi ama inşallah biz o vidyoları çekcezbi ara moda oldu ya aklim ona gitti kuzum yaa igrenc otesi olay ya bende cok istiyorum ilk banyosunu videoya cekelim her gununu resim edeyim buyuyusunu resmedeyim
Hatta odaya bana ilk gelisini ilk bulusmamizi ay Ya Rabbim bize de yasatir mi bu guzel gunleri
Aman Allah unutturmasın yavrum...Diş buğdayı altı ay kınası hepsini yapmak istiyorum ya, sanırsın çok zenginim :)) ama zaman geçtikçe insan özeniyo galiba :))
Büyük adaklar dilemeye korkuyorum ben ya unutursam diye, en fazla çikolata oluyo benim adağım yada yasin
Çok doğru diyorsun, en büyük isteğim ahlaklı ana babasına saygılı evlat yetiştirmek, dinini öğrensin,bunun için neler yapmak gerekiyor şimdiden düşünüyorum, ana babanın tavrı çok önemli sanırım yaklaşımı, konuşma şekli, otoritesi ve kararlı olması. İnş ben bunları sağlarımAman Allah unutturmasın yavrum...
ayrıca şunu da unutmayalım bakın Salih evlat için dua ediyoruz, Salih evlat için en güzel hediyeyi çocuğumuza güzel ahlak Allah ve peygamber sevgisidir...
yine çok demeç verme günümdeyim yawkızlar yanlış anlamayın sakın ha
Nereye gidiyorsunuz ?O zaman hep beraber hop oteki topige burayi ihmal etmek yok ama he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?