- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Insallah parasiz okuyani buluruz utanma olayim olmasa ben biraz egitim ile okumak isterdim i mis kokulu meleklerin bebek mevlutlerini cok bi sey degil yasin suresi hasr bide huhu diye salarken okunan ilahi gibi bi sey var mevlut siiri ya da her neyseAynen bi tane hoca var çok komik ya, YouTube da yüklemeyi bilsem de yüklesem :)) ya Antalya ya adana da idi sanırım hiç hoş değil, öyle olacağına para için okumayan birini bulmak şart. Birde özellikle ağlamaklı ilahiler okutmayacağım ben mevlüdüm de hiç hoşlanmıyorum herkes ağlıyor falan, benim en mutlu günümde herkes gülsün isterim ben
en güzeli çocuğunun yapmasını istediğimiz şeyleri önce kendimiz yapmalıyız, çocuğa iyilik yapmalısın diyorsak çocuğa iyilik nasıl yapılır bir göstereceğiz önce...Çok doğru diyorsun, en büyük isteğim ahlaklı ana babasına saygılı evlat yetiştirmek, dinini öğrensin,bunun için neler yapmak gerekiyor şimdiden düşünüyorum, ana babanın tavrı çok önemli sanırım yaklaşımı, konuşma şekli, otoritesi ve kararlı olması. İnş ben bunları sağlarım
kuzucuk türkçe'den okumuyoruz ama tesbihatlar var onlara katıl istersenKızlar bende katılmak istiyorum bahattin ve resmiye kızı didem. Ama türkçesini okusam olurmu
70 istigfar 100 tane Rabbi hebli mines salihin Rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiud dua Rabbi la tazerni ferdev ve ente hayrul varisin cekiyoruz canimKızlar bende katılmak istiyorum bahattin ve resmiye kızı didem. Ama türkçesini okusam olurmu
Ayy kuzum keşke okusan benim mevlüdüme de gelirdin okumaya :)Insallah parasiz okuyani buluruz utanma olayim olmasa ben biraz egitim ile okumak isterdim i mis kokulu meleklerin bebek mevlutlerini cok bi sey degil yasin suresi hasr bide huhu diye salarken okunan ilahi gibi bi sey var mevlut siiri ya da her neyse
Yeşil murat demek canım. Muradına ereceksin inşallahKızlar bişey söyleyeceğim, bu aralar hep rüyamda yeşil sebzeler görüyorum hayır olsun ama çok dikkatimi çekti,
Hep farklı günlerde gördüm : salatalık, marul, yeşil biber, ıspanak
Ne ola ki, Rabbim hayırlara çıkarsın
İnşallah Rabbim gönlümüzden geçenleri yapmayı da nasip etsin canımcımen güzeli çocuğunun yapmasını istediğimiz şeyleri önce kendimiz yapmalıyız, çocuğa iyilik yapmalısın diyorsak çocuğa iyilik nasıl yapılır bir göstereceğiz önce...
tabii nasipse inşAllah :)
Cok isterdim valla kuzum ya insallah okuyabilirim bi gun bendeAyy kuzum keşke okusan benim mevlüdüme de gelirdin okumaya :)
Ayy kuzum inşallah ya neredeyse her gün görüyorum bu aralar, Rabbim hayırlara çıkarsın, bilmiyorum anlattım diye belki bir daha görmem ama sonu güzel olsun allahın izniyleYeşil murat demek canım. Muradına ereceksin inşallah
İnşallah gülüm . İnşallahAyy kuzum inşallah ya neredeyse her gün görüyorum bu aralar, Rabbim hayırlara çıkarsın, bilmiyorum anlattım diye belki bir daha görmem ama sonu güzel olsun allahın izniyle
İnşallah olur kuzum, ben zaten hemen doğurmuyorum acelem yok, o zamana yaparsın sen bu işiCok isterdim valla kuzum ya insallah okuyabilirim bi gun bende
Kuzum orada sadece tesbih için adımızı yazdırdık. Sende bir bak oraya, toplu tesbih var sadece
Hımm . Ok tatlım . Bakarım.Kuzum orada sadece tesbih için adımızı yazdırdık. Sende bir bak oraya, toplu tesbih var sadece
Yine hergün burada olacağız allahın izniyle
Hz. Zekeriyanın bebek duası gibi birşey Di sanırım adı
Yok artik daha neler fesubhanallah ne gunlere kaldik tobe bismillah orkestra ile assolist gibi cikmis kadin
Insallah kuzum bu topigi birakmayacagiz baska topiklere de gecersek etiketleriz oteki topi cocugu olmayanlar hazreti ibrahimin duasini okuyoruz konu sahibi ya se min
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?