Ya sorma, böyle şey görmedim hiç. İslama uygun bulmadım ben. Birde kadını tanıyanlar var, yorumları okudum. Ücreti bayağı bir yüksekmiş. Öyle herkese de gitmiyormuş, durumu iyi olanlar tercih sebebiymişYok artik daha neler fesubhanallah ne gunlere kaldik tobe bismillah orkestra ile assolist gibi cikmis kadin
Tez vakitte insallah Rabbim kucagini doldursun tatlim ya bende insallah ufak caplida olsa gelirim okurum insallahu teala ilahi disinda tabi ses karga gibiİnşallah olur kuzum, ben zaten hemen doğurmuyorum acelem yok, o zamana yaparsın sen bu işi
Tobe tobe yaaa kas yapayim derken goz cikartmak Rabbim hidayet versin insallah hepimizeYa sorma, böyle şey görmedim hiç. İslama uygun bulmadım ben. Birde kadını tanıyanlar var, yorumları okudum. Ücreti bayağı bir yüksekmiş. Öyle herkese de gitmiyormuş, durumu iyi olanlar tercih sebebiymiş
Gönüller bir olsun kuzum, Allah yolunda herkesin sesi güzeldir. Rabbim güzel dualarını kabul etsinTez vakitte insallah Rabbim kucagini doldursun tatlim ya bende insallah ufak caplida olsa gelirim okurum insallahu teala ilahi disinda tabi ses karga gibi
Amin kuzum inşallahTobe tobe yaaa kas yapayim derken goz cikartmak Rabbim hidayet versin insallah hepimize
Ben de özledim ben de resmin var şuan elimde sanaaa koşmak isterim dermen yok dizlerimdee açlıktan susuzluktannKuzummm çok özledim kız seni, nerelerdesin senayy ne güzel yorumladın öyle, güzel düşün güzel olsun doğru valla şu minnoş lar yola çıkarlar belki hadi inşallah
Amin canim cumlesiyle beraber insallahGönüller bir olsun kuzum, Allah yolunda herkesin sesi güzeldir. Rabbim güzel dualarını kabul etsin
Kuzum bence kistin eriyo büyük ihtimal ama bence bi doktorada git derim bi baksın inşallah kist erimiştir bende içtim soğan suyu bi ara ama bende hiç öyle akıntı olmadı sağtarafımdakide eridi adetlede düştü bizzat göxümle gördüm af edersin koca bi kan peltesiydi ıyyy nese inşallah işe yaramıştırKızlarr bi şey soracağım size. Etiket yapayım da okumadan geçmeyin lütfennASSOSyal M Meyra_naz @Halitim masal3487 wagen yassimin diğer etiket yapmadıklarıma whatsaptan sormuştum. Kızlar ya yaklaşık 1 haftadır belki daha da fazla bende kahverengi oembe arası bi akıntı geliyo. Günde iki defa falan çamaşır değiltiriyorum bazen bakıyom pat yine olmuş. Dün yine baya olmuştu. Akıntı afedersiniz pütürlü şekilde geliyor biraz da. Bu neyin nesidir sizce korkmaya başladım. Doktora gitsem mi sizce? Soğan suyu kullanmıştım bu ay ama bırakalı 10 gün olmuştur nerdeyse. Bu arada kist var bende doğum kontrol kullanıyorum acaba kist mi eriyo ki bı şekilde? Daha önce böyle bişey yaşayan var mı
İnşallah bir an önce halledip aramıza dönersin kuzum Rabbim yardımcın olsunBen de özledim ben de resmin var şuan elimde sanaaa koşmak isterim dermen yok dizlerimdee açlıktan susuzluktannKız buralardayım arada girip mesajları okuyorum. Cevap yazamıyorum doluyum bu aralarr. Ev bakınıyoz yaa bi bitseydi bu iş de iyi kaynatmışınız ha siz de
Kuzum bir çok ihtimal var aslında, gerçekten kistin eriyor olabilir, yerleşme kanaması olabilir, soğan suyu yapmış olabilir. İçtiğim zaman bende de yapmıştı hatta kırmızı kahve gibi, bende çok korkmuştum ama bende kist yoktu. Soğan suyu bazen adeti de geciktiriyo haberin olsun, korkma ama. Kötü bir etki olacağını sanmıyorumKızlarr bi şey soracağım size. Etiket yapayım da okumadan geçmeyin lütfennASSOSyal M Meyra_naz @Halitim masal3487 wagen yassimin diğer etiket yapmadıklarıma whatsaptan sormuştum. Kızlar ya yaklaşık 1 haftadır belki daha da fazla bende kahverengi oembe arası bi akıntı geliyo. Günde iki defa falan çamaşır değiltiriyorum bazen bakıyom pat yine olmuş. Dün yine baya olmuştu. Akıntı afedersiniz pütürlü şekilde geliyor biraz da. Bu neyin nesidir sizce korkmaya başladım. Doktora gitsem mi sizce? Soğan suyu kullanmıştım bu ay ama bırakalı 10 gün olmuştur nerdeyse. Bu arada kist var bende doğum kontrol kullanıyorum acaba kist mi eriyo ki bı şekilde? Daha önce böyle bişey yaşayan var mı
Canımcımmm ağzına sağlık, Rabbim kabul etsin inşallah. Allah razı olsun
Amiiinn kuzum. Çok güzel bir dua, resmen içim açıldı, yüreğine sağlık canEki Görüntüle 2003484
Allahu teala umduklarimiza nail korkularimizdan emin kilsin bedenlerimize saglik evlerimize mutluluk huzur nese sevgi ask bereket ihsan etsin evlerimizi icinde namaz kilinan kurani kerim okunan tesbih cekilen oruc tutulan meleklerin dua ettigi yer yuzunde yasayan evlerden eylesin bizleri arkasindan dua edilmeyen zurriyetler kavminden eylemesin kucaklarimizu hayrlisi ile doldursun arkamizdan hayr hasenat yapacak hayr dua edecek sadaka-i cariyelerimiz olacak kendi katindan temiz salih saliha namaz kilan akli basinda ahlakli evlatlar ihsan etsin olmuslerimize rahmet geride kalanlarimiza hidayet afvu magfiret afiyet ihsan etsin insallahu teala
Amin canim Rabbim razi olsun agzina yuregine saglik Rabbim benim icin istediklerini misli ile sana ihsan etsin insallahZeytin_yesili cnm senin niyetine tesbihleri çektim Rabb'im bu mübarek günde hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarla evini kucağını doldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?