2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Yok artik daha neler fesubhanallah ne gunlere kaldik tobe bismillah orkestra ile assolist gibi cikmis kadin
Ya sorma, böyle şey görmedim hiç. İslama uygun bulmadım ben. Birde kadını tanıyanlar var, yorumları okudum. Ücreti bayağı bir yüksekmiş. Öyle herkese de gitmiyormuş, durumu iyi olanlar tercih sebebiymiş

İnşallah olur kuzum, ben zaten hemen doğurmuyorum acelem yok, o zamana yaparsın sen bu işi
Tez vakitte insallah Rabbim kucagini doldursun tatlim ya bende insallah ufak caplida olsa gelirim okurum insallahu teala ilahi disinda tabi ses karga gibi

Tobe tobe yaaa kas yapayim derken goz cikartmak Rabbim hidayet versin insallah hepimize

Zeytin_yesili Ömer kizi Elif niyetine (bana) tesbihatlarımızı çekiyoruz
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra yeni liste de muaftır (işleri dolayısıyla katılamayacak)
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
B busra_brt Salih kızı Büşra
yassimin Ali kızı Yasemin
@Mucizeolsakeske İsmet kızı Elif
D Dilefrz Sinan kızı Esra
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
D Ddmkls Bahattin ve Resmiye kizi Didem
Rabbim evlat hasreti ile yanan kavrulan ummet-i Muhammed'e sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı kendi katından temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin inşallah

Kuzummm çok özledim kız seni, nerelerdesin sen ayy ne güzel yorumladın öyle, güzel düşün güzel olsun doğru valla şu minnoş lar yola çıkarlar belki hadi inşallah
Ben de özledim ben de resmin var şuan elimde sanaaa koşmak isterim dermen yok dizlerimdee açlıktan susuzluktann Kız buralardayım arada girip mesajları okuyorum. Cevap yazamıyorum doluyum bu aralarr. Ev bakınıyoz yaa bi bitseydi bu iş de iyi kaynatmışınız ha siz de

Kızlarr bi şey soracağım size. Etiket yapayım da okumadan geçmeyin lütfenn ASSOSyal M Meyra_naz @Halitim masal3487 wagen yassimin diğer etiket yapmadıklarıma whatsaptan sormuştum. Kızlar ya yaklaşık 1 haftadır belki daha da fazla bende kahverengi oembe arası bi akıntı geliyo. Günde iki defa falan çamaşır değiltiriyorum bazen bakıyom pat yine olmuş. Dün yine baya olmuştu. Akıntı afedersiniz pütürlü şekilde geliyor biraz da. Bu neyin nesidir sizce korkmaya başladım. Doktora gitsem mi sizce? Soğan suyu kullanmıştım bu ay ama bırakalı 10 gün olmuştur nerdeyse. Bu arada kist var bende doğum kontrol kullanıyorum acaba kist mi eriyo ki bı şekilde? Daha önce böyle bişey yaşayan var mı

Allahu teala umduklarimiza nail korkularimizdan emin kilsin bedenlerimize saglik evlerimize mutluluk huzur nese sevgi ask bereket ihsan etsin evlerimizi icinde namaz kilinan kurani kerim okunan tesbih cekilen oruc tutulan meleklerin dua ettigi yer yuzunde yasayan evlerden eylesin bizleri arkasindan dua edilmeyen zurriyetler kavminden eylemesin kucaklarimizu hayrlisi ile doldursun arkamizdan hayr hasenat yapacak hayr dua edecek sadaka-i cariyelerimiz olacak kendi katindan temiz salih saliha namaz kilan akli basinda ahlakli evlatlar ihsan etsin olmuslerimize rahmet geride kalanlarimiza hidayet afvu magfiret afiyet ihsan etsin insallahu teala

Kuzum bence kistin eriyo büyük ihtimal ama bence bi doktorada git derim bi baksın inşallah kist erimiştir bende içtim soğan suyu bi ara ama bende hiç öyle akıntı olmadı sağtarafımdakide eridi adetlede düştü bizzat göxümle gördüm af edersin koca bi kan peltesiydi ıyyy nese inşallah işe yaramıştır

İnşallah bir an önce halledip aramıza dönersin kuzum Rabbim yardımcın olsun

Kuzum bir çok ihtimal var aslında, gerçekten kistin eriyor olabilir, yerleşme kanaması olabilir, soğan suyu yapmış olabilir. İçtiğim zaman bende de yapmıştı hatta kırmızı kahve gibi, bende çok korkmuştum ama bende kist yoktu. Soğan suyu bazen adeti de geciktiriyo haberin olsun, korkma ama. Kötü bir etki olacağını sanmıyorum

Amiiinn kuzum. Çok güzel bir dua, resmen içim açıldı, yüreğine sağlık can

Zeytin_yesili cnm senin niyetine tesbihleri çektim Rabb'im bu mübarek günde hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarla evini kucağını doldursun inşallah
Amin canim Rabbim razi olsun agzina yuregine saglik Rabbim benim icin istediklerini misli ile sana ihsan etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…