Aynen her şey olabilir. Yerleşme hariç. Hap kullandım çünkü. Senin kaç gün sürdü peki kuzucıkKuzum bir çok ihtimal var aslında, gerçekten kistin eriyor olabilir, yerleşme kanaması olabilir, soğan suyu yapmış olabilir. İçtiğim zaman bende de yapmıştı hatta kırmızı kahve gibi, bende çok korkmuştum ama bende kist yoktu. Soğan suyu bazen adeti de geciktiriyo haberin olsun, korkma ama. Kötü bir etki olacağını sanmıyorum
Ay ne ilginçmişKuzum bence kistin eriyo büyük ihtimal ama bence bi doktorada git derim bi baksın inşallah kist erimiştir bende içtim soğan suyu bi ara ama bende hiç öyle akıntı olmadı sağtarafımdakide eridi adetlede düştü bizzat göxümle gördüm af edersin koca bi kan peltesiydi ıyyy nese inşallah işe yaramıştır
Valla kuzu ara ara sürdü, bir gün geldi bir gün gelmedi kafasına göre, bende işte antidepresana ihtimal vermiştim ama şuan bişeyim yok ondan değilmiş, soğan suyundan olduğuna karar verdim bir de üstüne gecikme yaptı, işe yaradı mı mutlaka yaramıştır diye düşünüyorumAynen her şey olabilir. Yerleşme hariç. Hap kullandım çünkü. Senin kaç gün sürdü peki kuzucık
Bendede gecikme yapmışdı bide aşırı sıvı bi akıntım olmuşdu bide sık sık idrara çıkma yapmıştı bendeValla kuzu ara ara sürdü, bir gün geldi bir gün gelmedi kafasına göre, bende işte antidepresana ihtimal vermiştim ama şuan bişeyim yok ondan değilmiş, soğan suyundan olduğuna karar verdim bir de üstüne gecikme yaptı, işe yaradı mı mutlaka yaramıştır diye düşünüyorum
İltihabı atıyo ya kuzu rahimi temizliyor ondan, bende de olmuştu ama lekelenme ürkütücü oluyo vallaBendede gecikme yapmışdı bide aşırı sıvı bi akıntım olmuşdu bide sık sık idrara çıkma yapmıştı bende
Ablacım bana üç bin tevhid beş bin de salavat yazar mısın?Kadir gecesi icin toplanan dualar
41 yasin süresi (sayi tamamlanmistir)
41 meryem süresi (sayi tamamlanmistir)
39 bin Kelime-i Tevhid
33 bin Kelime-i Temcid
16 bin Kelime-i Tenzih
19 bin Salevat-ı Şerif
Toplanmış bulunuyor okumak isteyen arkadaşlarımız varsa bildirsin kuzular yoksa arkadaşlar arasında bölüşüp tamamlamaya çalışacaz
Aramizda Erzurumlu mu var hatunlar eşimin ilk görev yerisi:) benimde gelin gittiğim memleketAfyet olsun kuzum rizeliler çay yapar Erzurum lular içer kıtlama şekerim yok olsa tam Erzurum çayı olcak o da bidahaki çaya gelişinizde kız
Sıra sende cnm sana başladık dünZeytin_yesili daha once de yazdim ama sanirim gozden kacirdin.Tefrice sirasi bende degil mi.Niyetlenip namazimi kildim.Kendim okumaya basladim.Gozden mi kacirdim bir degisiklik mi oldu.Eger öyleyse ben kendim dagitayim arkadaslarima.
valla olabilir doktora gitmen gerekli canım mutlakaKızlarr bi şey soracağım size. Etiket yapayım da okumadan geçmeyin lütfennASSOSyal M Meyra_naz @Halitim masal3487 wagen yassimin diğer etiket yapmadıklarıma whatsaptan sormuştum. Kızlar ya yaklaşık 1 haftadır belki daha da fazla bende kahverengi oembe arası bi akıntı geliyo. Günde iki defa falan çamaşır değiltiriyorum bazen bakıyom pat yine olmuş. Dün yine baya olmuştu. Akıntı afedersiniz pütürlü şekilde geliyor biraz da. Bu neyin nesidir sizce korkmaya başladım. Doktora gitsem mi sizce? Soğan suyu kullanmıştım bu ay ama bırakalı 10 gün olmuştur nerdeyse. Bu arada kist var bende doğum kontrol kullanıyorum acaba kist mi eriyo ki bı şekilde? Daha önce böyle bişey yaşayan var mı
illa ki bişey gidiyo orası kesin, en mantıklı açıklama da kistin erimesi canım inşAllah da öyledir.Ay ne ilginçmişkuzum ya bende de olmazdı hiç böyle. Doktora haftaya gidecem ya o zaman gideyim en iyisi. İnşallah kist eriyodur ne mutlu olurum
Kız sen bizim oralaramı gelin geldin nersi kuzum merak ettimAramizda Erzurumlu mu var hatunlar eşimin ilk görev yerisi:) benimde gelin gittiğim memleket
Canim sen de kist vardi bence o gitmistir:)Kızlarr bi şey soracağım size. Etiket yapayım da okumadan geçmeyin lütfennASSOSyal M Meyra_naz @Halitim masal3487 wagen yassimin diğer etiket yapmadıklarıma whatsaptan sormuştum. Kızlar ya yaklaşık 1 haftadır belki daha da fazla bende kahverengi oembe arası bi akıntı geliyo. Günde iki defa falan çamaşır değiltiriyorum bazen bakıyom pat yine olmuş. Dün yine baya olmuştu. Akıntı afedersiniz pütürlü şekilde geliyor biraz da. Bu neyin nesidir sizce korkmaya başladım. Doktora gitsem mi sizce? Soğan suyu kullanmıştım bu ay ama bırakalı 10 gün olmuştur nerdeyse. Bu arada kist var bende doğum kontrol kullanıyorum acaba kist mi eriyo ki bı şekilde? Daha önce böyle bişey yaşayan var mı
Ya sen nerelerdesin hiç yoksun ramazanmı zorluyo yoksa yorgunmu düşüyon özledikCanim sen de kist vardi bence o gitmistir:)
Tatlim gunduz okul gelince iftar hazirligi aksamda en gec 11 de uyuyorum sahura kalkmak icin bir de dualara falan birikti onlari bos zamanlarimda okuyorum ondan canim giremedim ama aklimdasiniz hepiniz,iftar oncesi hep duamdadiniz.Ya sen nerelerdesin hiç yoksun ramazanmı zorluyo yoksa yorgunmu düşüyon özledik
Rabbim kabul etsin canım duların içinde Allah razı olsun bizim için istediklerini misliyle versin sanada ramazanda maşallah bereketiyle geldi cabucacık geçiyo zaman ya inan ben de zor yetişiyom bazen herşeye Rabbim kolaylık versinTatlim gunduz okul gelince iftar hazirligi aksamda en gec 11 de uyuyorum sahura kalkmak icin bir de dualara falan birikti onlari bos zamanlarimda okuyorum ondan canim giremedim ama aklimdasiniz hepiniz,iftar oncesi hep duamdadiniz.
Yazdim canim sira hidayet kizi deniz de diye ben gozden kacirmis olabilirsin kuzum baslandi sana salati tefriciyyeZeytin_yesili daha once de yazdim ama sanirim gozden kacirdin.Tefrice sirasi bende degil mi.Niyetlenip namazimi kildim.Kendim okumaya basladim.Gozden mi kacirdim bir degisiklik mi oldu.Eger öyleyse ben kendim dagitayim arkadaslarima.
Amin canim Allah razi olsun.Aynen ya sukur nasil geciyor anlamiyorum ben de havalar da serin:)Rabbim kabul etsin canım duların içinde Allah razı olsun bizim için istediklerini misliyle versin sanada ramazanda maşallah bereketiyle geldi cabucacık geçiyo zaman ya inan ben de zor yetişiyom bazen herşeye Rabbim kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?