2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Aynen her şey olabilir. Yerleşme hariç. Hap kullandım çünkü. Senin kaç gün sürdü peki kuzucık

Ay ne ilginçmiş kuzum ya bende de olmazdı hiç böyle. Doktora haftaya gidecem ya o zaman gideyim en iyisi. İnşallah kist eriyodur ne mutlu olurum

Aynen her şey olabilir. Yerleşme hariç. Hap kullandım çünkü. Senin kaç gün sürdü peki kuzucık
Valla kuzu ara ara sürdü, bir gün geldi bir gün gelmedi kafasına göre, bende işte antidepresana ihtimal vermiştim ama şuan bişeyim yok ondan değilmiş, soğan suyundan olduğuna karar verdim bir de üstüne gecikme yaptı, işe yaradı mı mutlaka yaramıştır diye düşünüyorum

Bendede gecikme yapmışdı bide aşırı sıvı bi akıntım olmuşdu bide sık sık idrara çıkma yapmıştı bende

Ablacım bana üç bin tevhid beş bin de salavat yazar mısın?

Afyet olsun kuzum rizeliler çay yapar Erzurum lular içer kıtlama şekerim yok olsa tam Erzurum çayı olcak o da bidahaki çaya gelişinizde kız
Aramizda Erzurumlu mu var hatunlar eşimin ilk görev yerisi:) benimde gelin gittiğim memleket

Zeytin_yesili kuzum senin için tesbihatlarımı çektim Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü ikiz bebişler nasip etsin inşallah sana kucağın boş kalmasın, uykusuz gecelerin olsun, dua okuyarak uyutmayı nasip etsin Allah inş canım benim

Zeytin_yesili daha once de yazdim ama sanirim gozden kacirdin.Tefrice sirasi bende degil mi.Niyetlenip namazimi kildim.Kendim okumaya basladim.Gozden mi kacirdim bir degisiklik mi oldu.Eger öyleyse ben kendim dagitayim arkadaslarima.

Kızlar ebru destan şuan da TV de canlı yayında uzun süre çocuk sahibi olamamış daha sonrada kullandığı bitkisel bir kurle hamile kalmış bide kitap çıkarmış hamile kalmakla ilgili

Zeytin_yesili daha once de yazdim ama sanirim gozden kacirdin.Tefrice sirasi bende degil mi.Niyetlenip namazimi kildim.Kendim okumaya basladim.Gozden mi kacirdim bir degisiklik mi oldu.Eger öyleyse ben kendim dagitayim arkadaslarima.
Sıra sende cnm sana başladık dün

valla olabilir doktora gitmen gerekli canım mutlaka belki bir gidersin yok olmuş der

Ay ne ilginçmiş kuzum ya bende de olmazdı hiç böyle. Doktora haftaya gidecem ya o zaman gideyim en iyisi. İnşallah kist eriyodur ne mutlu olurum
illa ki bişey gidiyo orası kesin, en mantıklı açıklama da kistin erimesi canım inşAllah da öyledir.
dr a gidince haber ver bize de

Canim sen de kist vardi bence o gitmistir:)

Ya sen nerelerdesin hiç yoksun ramazanmı zorluyo yoksa yorgunmu düşüyon özledik
Tatlim gunduz okul gelince iftar hazirligi aksamda en gec 11 de uyuyorum sahura kalkmak icin bir de dualara falan birikti onlari bos zamanlarimda okuyorum ondan canim giremedim ama aklimdasiniz hepiniz,iftar oncesi hep duamdadiniz.

Tatlim gunduz okul gelince iftar hazirligi aksamda en gec 11 de uyuyorum sahura kalkmak icin bir de dualara falan birikti onlari bos zamanlarimda okuyorum ondan canim giremedim ama aklimdasiniz hepiniz,iftar oncesi hep duamdadiniz.
Rabbim kabul etsin canım duların içinde Allah razı olsun bizim için istediklerini misliyle versin sanada ramazanda maşallah bereketiyle geldi cabucacık geçiyo zaman ya inan ben de zor yetişiyom bazen herşeye Rabbim kolaylık versin

Yaz
Yazdim canim sira hidayet kizi deniz de diye ben gozden kacirmis olabilirsin kuzum baslandi sana salati tefriciyye

Amin canim Allah razi olsun.Aynen ya sukur nasil geciyor anlamiyorum ben de havalar da serin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…