ben burdayımKızlar bugün topik çok sessiz, nerelerdesiniz
Ben hastanedeydim canım reglim kafayı yedi korktum kontrele gittim çok şükür kist tümör hiç bi şey yok dedi adet bittikten sonra da transvajinal için gidicemKızlar bugün topik çok sessiz, nerelerdesiniz
Hayirlisi olsun kuzum,rahat olmak lazim ama hangimiz olabiliyoruzkiben burdayımkızlar test yaptım şimdi idrartesti positifffff demeyi okadar çok isterdimki malesef nagatif adette geldi gelicek çümkü sabahtandır üzerimde olan yorgunluk kalktı bi anda neyse hiç nişi anlamadım bu ay bitek şunu anladım aşkısı haklı çıktı ben çok takıyom heralde ondan böyle oluyom neyse hayırlısı haftaya cuma tüpbebek için bahçeciye gidicez inşallah Allah yavrumu verrir biran önce nerdesiniz kızlar uyuyonumu kız kocişlerle gelin azıcık kaynatalım
Ayy hadi gozun aydin canim,kist olsa gorunurdu peki doktorun gordugu neydiki.Ben hastanedeydim canım reglim kafayı yedi korktum kontrele gittim çok şükür kist tümör hiç bi şey yok dedi adet bittikten sonra da transvajinal için gidicem
inşallah canım Allah kimseyi buduygudan mahrum bırakmasın ne yapalım bizlerde bu şekil sınanacakmışız inşallah biran önce başarıylan geçeriHayirlisi olsun kuzum,rahat olmak lazim ama hangimiz olabiliyoruzki
Ben de nasip olursa yaza dusunuyorum tup bebek insallah ozamana kadar gerek kalmaz.
çok sevindim canım gözün aydın bak çok şükür bişin yokmuş inşallah çok yakımda kuzucuğun da gelirBen hastanedeydim canım reglim kafayı yedi korktum kontrele gittim çok şükür kist tümör hiç bi şey yok dedi adet bittikten sonra da transvajinal için gidicem
İnşallah canım Rabbim düşmanımı bile evlatla sınamasın Rabbim sana da içinde bana da dünyanın her yerinde evlat isteyen herkese hayrlı evlatlar ihsan eder inşallah ♥çok sevindim canım gözün aydın bak çok şükür bişin yokmuş inşallah çok yakımda kuzucuğun da gelir
canım ola biliyo kimisi erken çatlıyomuş benimde kontrol lerimde yumurtamın çatladığımı alttan muanede görüyodu demekki sen adetten hemen sonra çatlıyo ovalasyon testi kullandınmı hiçKizlar size bir sey sorucam bu konuda fikri olan var mi merak ediyorum,gecen ay rahim filmi cekmek icin adetin 7. Gunu doktora gittim oncesinde doktorum yumurtaliklara bakmak istedi ve yumurtan catlamis dedi,ben 27-30 arasi adet goruyorum nasil olur anlamadim,acaba doktor yanlis mi gordu kafam cok karisti cok detaylida soramadim.Alttan bakinca yunurtanin catladiguni nasil anliyorki.
Bilmiyorum canım fakülte dr bide muayene de çıplak gözle over maglin neoplazmı gördü (yumurtalık tümörü) ön tanısı bu yazıyo ultrason kağıdın daAyy hadi gozun aydin canim,kist olsa gorunurdu peki doktorun gordugu neydiki.
Canim kullandim bundan dort bes ay once onlar normal 14. Gun kopkoyu goruyordum ondan kafam karisti,doktor belkide gunleri yakalayamiyorsundur dedi bilmiyorum kafam karisticanım ola biliyo kimisi erken çatlıyomuş benimde kontrol lerimde yumurtamın çatladığımı alttan muanede görüyodu demekki sen adetten hemen sonra çatlıyo ovalasyon testi kullandınmı hiç
evet canıö kist var soğan suyunu denedim biri erdi ama ö bürleri duruyo benim doktor bide bu kisler tüpleri kapatmış ola bilir diyo o yüzden leroskopi ö neriyo bende ilk korktum gidmedim şimdi hazır cesaretim gelmişken profösör olsun diyom tüpbebek doktorları daha tecrübeli diye onlara gisip olucam inşallah tüplerim açıktırda doüal yolla olu verirwagen canim sende cikolata kistimi vardi,gorumcemin bir arkadasinda da vardi doktor tuple bile zor demis kiz saracoglunun kurlerini getirtmis ve uc ay icinde hamile kalmis,onunda bir yildir cocugu olmuyormus.
Bende ilk kimyasalım da incir havuç kürü ile hamile kaldım hakikaten şifalı bi kür Rabbimin her yarattığı ayrı bir şifa deposu bende de çikolata kisti vardı 24 mm soğan suyu kürü ile eridiwagen canim sende cikolata kistimi vardi,gorumcemin bir arkadasinda da vardi doktor tuple bile zor demis kiz saracoglunun kurlerini getirtmis ve uc ay icinde hamile kalmis,onunda bir yildir cocugu olmuyormus.
Kuzum inşallah tüplerin açık inşallah doğal yolla çatır çatır hamile kalacan çatır çatır doğuracan Rabbim tez vakitte nasip edecek inşallahevet canıö kist var soğan suyunu denedim biri erdi ama ö bürleri duruyo benim doktor bide bu kisler tüpleri kapatmış ola bilir diyo o yüzden leroskopi ö neriyo bende ilk korktum gidmedim şimdi hazır cesaretim gelmişken profösör olsun diyom tüpbebek doktorları daha tecrübeli diye onlara gisip olucam inşallah tüplerim açıktırda doüal yolla olu verir
Insallah kapatmamistir,eger kistin ici bosaltilirsa dogal yolla hemen olur insallah.evet canıö kist var soğan suyunu denedim biri erdi ama ö bürleri duruyo benim doktor bide bu kisler tüpleri kapatmış ola bilir diyo o yüzden leroskopi ö neriyo bende ilk korktum gidmedim şimdi hazır cesaretim gelmişken profösör olsun diyom tüpbebek doktorları daha tecrübeli diye onlara gisip olucam inşallah tüplerim açıktırda doüal yolla olu verir
Aman ozaman doktor yanlis gormustur bence ya da suphelenmistir emin olmak istemistir.Bilmiyorum canım fakülte dr bide muayene de çıplak gözle over maglin neoplazmı gördü (yumurtalık tümörü) ön tanısı bu yazıyo ultrason kağıdın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?