2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Rabbim razi olsun canim agzina yuregine saglik benim icin istediklerini Rabbim misli ile sana versin insallah

Zeytin_yesili Ömer kizi Elif niyetine (bana) tesbihatlarımızı çekiyoruz
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra yeni liste de muaftır (işleri dolayısıyla katılamayacak)
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
B busra_brt Salih kızı Büşra
yassimin Ali kızı Yasemin
@Mucizeolsakeske İsmet kızı Elif
D Dilefrz Sinan kızı Esra
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
D Ddmkls Bahattin ve Resmiye kizi Didem
Rabbim evlat hasreti ile yanan kavrulan ummet-i Muhammed'e sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı kendi katından temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin inşallah

Son düzenleme:
Kadir gecesi dua listesi
masal3487 Nevzat kızı Özgün 2 bin kelime i tevhit 2 bin kelimei temcit 5 yasin suresi 5 meryem suresi
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 10 bin kelime-i temcid 6 yasin süresi 3 meryem süresi
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 4 Yasin süresi 4 Meryem süresi 5 bin salavat 5 bin kelimei tevhit 5 bin de kelimei temcit
Zeytin_yesili 5 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 2 yasin süresi 2 meryem süresi
B busra_brt 15 yasin süresi 1000 tane kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif
M Meyra_naz 5 bin kelime_i tevhid 2 bin kelime-i tenzih kelime-i temcid salevat-ı şerif 3 yasin süresi 2 Meryem suresi
ASSOSyal 5 yasin süresi 3 meryem süresi 1000 tane kelime-i tenzih salevat-ı şerif
wagen 3000 kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 10 meryem süresi
umut-16 3 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şeri 1 meryem süresi
S SUDESUDE09 2 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 5 meryem süresi
Dil-i bitab 5 meryem suresi 3 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih
yassimin 1 yasin suresi 1 meryem suresi
Dil-i bitab Hüseyin kizi Saliha 3 bin kelime-i tevhid 5 bin salevat-i serif

Kadir gecesi icin toplanan dualar
41 yasin süresi (sayi tamamlanmistir)
41 meryem süresi (sayi tamamlanmistir)
42 bin Kelime-i Tevhid
33 bin Kelime-i Temcid
16 bin Kelime-i Tenzih
24 bin Salevat-ı Şerif
Toplanmış bulunuyor okumak isteyen arkadaşlarımız varsa bildirsin kuzular yoksa arkadaşlar arasında bölüşüp tamamlamaya çalışacaz

Salati tefriciyye listesini sira kimde oldugunu gozden kacirmis olan arkadaslarim tekrar paylasiyorum listeyi
Bu hafta Hidayet kizi Denize cekiyoruz
wagen Turkan kizi Seyma
masal3487 Nevzat kizi Özgün
M Meyra_naz Dogan kizi Ayse
D denizzz3 Hidayet kizi Deniz
umut-16 Ayse Duygu
Zeytin_yesili Ömer kizi Elif

Kız sen bizim oralaramı gelin geldin nersi kuzum merak ettim
Hiç bilmek istemezsin de yine de söyleyeyim :) Tekman ilçesinin bi köyü cok şükür ki uç ay önce memleketimize yakın tayin istedik geldik sen neresindesin Erzurum'un

Önceki aldıklarımi eklemeyi unutmuşsun sanırım abla 3 bin tevhid ve üç bin temcid ve 5 Meryem suresi daha vardı benim

Tefriciye listesine bende devam etmek istediğimi yazmıştım dikkatinden mı kaçtı ablacım yoksa çıkıp geri geldiğim için listede olamicak miyim? Zeytin_yesili

Bu arada ben listenin basindan basladim okumaya inşallah liste bitmeden yetisecegim size hak olmasın herkese okuycam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…