- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Rabbim razi olsun canim agzina yuregine saglik benim icin istediklerini Rabbim misli ile sana versin insallahZeytin_yesili kuzum senin için tesbihatlarımı çektim Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü ikiz bebişler nasip etsin inşallah sana kucağın boş kalmasın, uykusuz gecelerin olsun, dua okuyarak uyutmayı nasip etsin Allah inş canım benim
Ablacım bana üç bin tevhid beş bin de salavat yazar mısın?
Rabbim kabul ve makbul etsin kuzum insallah benim icin istediklerini misli ile sana ihsan etsin Rabbim razi olsunZeytin_yesili senin adına tesbihatları okudum canım .
amin ecmain ..Allah senden de razı olsun tatlımRabbim kabul ve makbul etsin kuzum insallah benim icin istediklerini misli ile sana ihsan etsin Rabbim razi olsun
Amin kuzum hepimize inşallahRabbim razi olsun canim agzina yuregine saglik benim icin istediklerini Rabbim misli ile sana versin insallah
Kuzum bende anlam veremedim bazi arkadaslarda da toplu listeye okuyacak iki tane isareti varZeytin_yesili Kuzu diğer topikte adının yanında 400 ve 2 yazıyor. Bu ne demek oluyo
Bende toplu okuyacağım ama bende yok başka bişey galiba o ama ne :) çatladım :))Kuzum bende anlam veremedim bazi arkadaslarda da toplu listeye okuyacak iki tane isareti var
Hiç bilmek istemezsin de yine de söyleyeyim :) Tekman ilçesinin bi köyü cok şükür ki uç ay önce memleketimize yakın tayin istedik geldik sen neresindesin Erzurum'unKız sen bizim oralaramı gelin geldin nersi kuzum merak ettim
Önceki aldıklarımi eklemeyi unutmuşsun sanırım abla 3 bin tevhid ve üç bin temcid ve 5 Meryem suresi daha vardı benimKadir gecesi dua listesi
masal3487 Nevzat kızı Özgün 2 bin kelime i tevhit 2 bin kelimei temcit 5 yasin suresi 5 meryem suresi
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 10 bin kelime-i temcid 6 yasin süresi 3 meryem süresi
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 4 Yasin süresi 4 Meryem süresi 5 bin salavat 5 bin kelimei tevhit 5 bin de kelimei temcit
Zeytin_yesili 5 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 2 yasin süresi 2 meryem süresi
B busra_brt 15 yasin süresi 1000 tane kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif
M Meyra_naz 5 bin kelime_i tevhid 2 bin kelime-i tenzih kelime-i temcid salevat-ı şerif 3 yasin süresi 2 Meryem suresi
ASSOSyal 5 yasin süresi 3 meryem süresi 1000 tane kelime-i tenzih salevat-ı şerif
wagen 3000 kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 10 meryem süresi
umut-16 3 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şeri 1 meryem süresi
S SUDESUDE09 2 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 5 meryem süresi
Dil-i bitab 5 meryem suresi 3 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih
yassimin 1 yasin suresi 1 meryem suresi
Dil-i bitab Hüseyin kizi Saliha 3 bin kelime-i tevhid 5 bin salevat-i serif
Tefriciye listesine bende devam etmek istediğimi yazmıştım dikkatinden mı kaçtı ablacım yoksa çıkıp geri geldiğim için listede olamicak miyim?Salati tefriciyye listesini sira kimde oldugunu gozden kacirmis olan arkadaslarim tekrar paylasiyorum listeyi
Bu hafta Hidayet kizi Denize cekiyoruz
wagen Turkan kizi Seyma
masal3487 Nevzat kizi Özgün
M Meyra_naz Dogan kizi Ayse
D denizzz3 Hidayet kizi Deniz
umut-16 Ayse Duygu
Zeytin_yesili Ömer kizi Elif
Gozumden kacmistir canimeklerim simdiTefriciye listesine bende devam etmek istediğimi yazmıştım dikkatinden mı kaçtı ablacım yoksa çıkıp geri geldiğim için listede olamicak miyim?Zeytin_yesili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?