2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kadir gecesi dua listesi
masal3487 Nevzat kızı Özgün 2 bin kelime i tevhit 2 bin kelimei temcit 5 yasin suresi 5 meryem suresi
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 10 bin kelime-i temcid 6 yasin süresi 3 meryem süresi
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 4 Yasin süresi 4 Meryem süresi 5 bin salavat 5 bin kelimei tevhit 5 bin de kelimei temcit
Zeytin_yesili 5 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 3 yasin süresi 3 meryem süresi
B busra_brt 15 yasin süresi 1000 tane kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif
M Meyra_naz 5 bin kelime_i tevhid 2 bin kelime-i tenzih kelime-i temcid salevat-ı şerif 3 yasin süresi 2 Meryem suresi
ASSOSyal 5 yasin süresi 3 meryem süresi 1000 tane kelime-i tenzih salevat-ı şerif
wagen 3000 kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 10 meryem süresi
umut-16 3 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şeri 1 meryem süresi
S SUDESUDE09 2 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 5 meryem süresi
Dil-i bitab 5 meryem suresi 6 bin kelime-i tevhid 3 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih 5 bin salevat-i serif

Dil-i bitab canim bu dualarin ustune 3 bin kelime-i tevhid ve 5 bin salevati serif aliyorsun degil mi ?

Kuzu ne çabuk okudun maşallah ben daha başlamadım bile
Kuzum dun hastanede cok vaktim oldu esim uyurken bugun eve indim uyumak icin hic bi ise elimi surmedim yemek bile yapmadim iftara anneme geldim namaz kilinca da oturdugum yerden cektim cabuk cekiliyor cok kisa dua canim biz bu topikte de 5000 cekebiliriz gunde

Allah kabul etsin kuzum, Rabbim yardımcın olsun. Bizde çekeriz madem

Hiç bilmek istemezsin de yine de söyleyeyim :) Tekman ilçesinin bi köyü cok şükür ki uç ay önce memleketimize yakın tayin istedik geldik sen neresindesin Erzurum'un
Biz Erzurum merkez dadaşıs ben pek bilmiyom oralarıya doğma büyüme istanbul daydım bi kaç kez tatildw gelebildik okadar

Ömer kizi Elif icin tespihleri okudum.Rabbim hayirli eblat versin.Allahim tez zamanda anneligi tattirsin insallah.
Rabbim razi olsun canim agzina yuregine saglik benim icin istediklerini misli ile sana ihsan etsin Mevlam

Biz Erzurum merkez dadaşıs ben pek bilmiyom oralarıya doğma büyüme istanbul daydım bi kaç kez tatildw gelebildik okadar
Anladım kuzum bilme de zaten hiç güzel değil tekman çok geri kalmış Erzurum'da zerre kadar alakası yok

Hoşgeldin nergismor
Samanalevi canım nergismor da geldiğine göre tefriciye sayımız değişmiyor mu? 741 den düşük çekmemiz lazım gelir

Bu arda hz ibrahim duası listesine yetişemedim. Liste kapanmış canlar
Kısmet

listeye yetişemesen de sen kendine oku canım biz de sana fazladan 100'er tane duadan okuruz di mi kızlar Zeytin_yesili ASSOSyal wagen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…