- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Sordum canim okudugun gun sayisiymis 24 kisiye okudum simdi ismimin yaninda (400) 6 yazacakmisBende toplu okuyacağım ama bende yok başka bişey galiba o ama ne :) çatladım :))
Tamam canim.duzeltirim kusura bakma kuzum hastanedeydim p.tesi kadar kalacaz kafam biraz doluÖnceki aldıklarımi eklemeyi unutmuşsun sanırım abla 3 bin tevhid ve üç bin temcid ve 5 Meryem suresi daha vardı benim
Diline sağlık kuzum allah razı olsun, Rabbim kabul etsin inşallah dualarınıHalim kizi Elif icin tespihatlari cektim.Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin.Tez zamanda kucagini doldursun insallah.
Kuzu ne çabuk okudun maşallah ben daha başlamadım bileSordum canim okudugun gun sayisiymis 24 kisiye okudum simdi ismimin yaninda (400) 6 yazacakmis
Kuzum dun hastanede cok vaktim oldu esim uyurken bugun eve indim uyumak icin hic bi ise elimi surmedim yemek bile yapmadim iftara anneme geldim namaz kilinca da oturdugum yerden cektim cabuk cekiliyor cok kisa dua canim biz bu topikte de 5000 cekebiliriz gundeKuzu ne çabuk okudun maşallah ben daha başlamadım bile
Allah kabul etsin kuzum, Rabbim yardımcın olsun. Bizde çekeriz mademKuzum dun hastanede cok vaktim oldu esim uyurken bugun eve indim uyumak icin hic bi ise elimi surmedim yemek bile yapmadim iftara anneme geldim namaz kilinca da oturdugum yerden cektim cabuk cekiliyor cok kisa dua canim biz bu topikte de 5000 cekebiliriz gunde
Biz Erzurum merkez dadaşıs ben pek bilmiyom oralarıya doğma büyüme istanbul daydım bi kaç kez tatildw gelebildik okadarHiç bilmek istemezsin de yine de söyleyeyim :) Tekman ilçesinin bi köyü cok şükür ki uç ay önce memleketimize yakın tayin istedik geldik sen neresindesin Erzurum'un
Amin canim insallahAllah kabul etsin kuzum, Rabbim yardımcın olsun. Bizde çekeriz madem
yavrus oturduğun yerden çek birikirse daha da zor olurKuzu ne çabuk okudun maşallah ben daha başlamadım bile
Aynen bugün başlayayım, herkese ayrı niyet ediliyor ya birde sürekli kontrol etmek gerekyavrus oturduğun yerden çek birikirse daha da zor olur
Rabbim razi olsun canim agzina yuregine saglik benim icin istediklerini misli ile sana ihsan etsin MevlamÖmer kizi Elif icin tespihleri okudum.Rabbim hayirli eblat versin.Allahim tez zamanda anneligi tattirsin insallah.
Önemli değil ablacım hayridir inşallahTamam canim.duzeltirim kusura bakma kuzum hastanedeydim p.tesi kadar kalacaz kafam biraz dolu
ben hepsini okuyorum sonra sırayla hediye ediyorumAynen bugün başlayayım, herkese ayrı niyet ediliyor ya birde sürekli kontrol etmek gerek
Anladım kuzum bilme de zaten hiç güzel değil tekman çok geri kalmış Erzurum'da zerre kadar alakası yokBiz Erzurum merkez dadaşıs ben pek bilmiyom oralarıya doğma büyüme istanbul daydım bi kaç kez tatildw gelebildik okadar
Evt ablacım şimdi bunların üstüne 5 bin tevhid daha yazar mısınDil-i bitab canim bu dualarin ustune 3 bin kelime-i tevhid ve 5 bin salevati serif aliyorsun degil mi ?
Hoşgeldin nergismorSalati tefriciyye listesini sira kimde oldugunu gozden kacirmis olan arkadaslarim tekrar paylasiyorum listeyi
Bu hafta Hidayet kizi Denize cekiyoruz
wagen Turkan kizi Seyma
masal3487 Nevzat kizi Özgün
M Meyra_naz Dogan kizi Ayse
D denizzz3 Hidayet kizi Deniz
umut-16 Ayse Duygu
Zeytin_yesili Ömer kizi Elif
Dil-i bitab Hüseyin kizi Saliha
listeye yetişemesen de sen kendine oku canım biz de sana fazladan 100'er tane duadan okuruz di mi kızlarHoşgeldin nergismor
Samanalevi canım nergismor da geldiğine göre tefriciye sayımız değişmiyor mu? 741 den düşük çekmemiz lazım gelir
Bu arda hz ibrahim duası listesine yetişemedim. Liste kapanmış canlar
Kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?