Canımsın.listeye yetişemesen de sen kendine oku canım biz de sana fazladan 100'er tane duadan okuruz di mi kızlarZeytin_yesili ASSOSyal wagen
Hosbuldum canım nasılsın ?Hoşgeldin nergismor
Samanalevi canım nergismor da geldiğine göre tefriciye sayımız değişmiyor mu? 741 den düşük çekmemiz lazım gelir
Bu arda hz ibrahim duası listesine yetişemedim. Liste kapanmış canlar
Kısmet
Aynen bende okurum üzülme 10 gün sonra alırlarlisteye yetişemesen de sen kendine oku canım biz de sana fazladan 100'er tane duadan okuruz di mi kızlarZeytin_yesili ASSOSyal wagen
Teşekkür ederim canım . Hamdolsun iyiyim.Hosbuldum canım nasılsın ?
Allah razı olsun. Takip edeyim o zaman kuzum. Teşk ettimAynen bende okurum üzülme 10 gün sonra alırlar
Evet canim 635 yapar sayilisteye yetişemesen de sen kendine oku canım biz de sana fazladan 100'er tane duadan okuruz di mi kızlarZeytin_yesili ASSOSyal wagen
Okuruz canim bu liste bitince zaten gunluk 5000 hazreti ibrahimin duasini tesbih cekicezlisteye yetişemesen de sen kendine oku canım biz de sana fazladan 100'er tane duadan okuruz di mi kızlarZeytin_yesili ASSOSyal wagen
Bende senin gibi yapiyorum canim topluca okuyup dualiyorumben hepsini okuyorum sonra sırayla hediye ediyorum
Yazdim ablacimEvt ablacım şimdi bunların üstüne 5 bin tevhid daha yazar mısın
Ben yokum bu listede kuzu?Kadir gecesi dua listesi
masal3487 Nevzat kızı Özgün 2 bin kelime i tevhit 2 bin kelimei temcit 5 yasin suresi 5 meryem suresi
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 10 bin kelime-i temcid 6 yasin süresi 3 meryem süresi
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 4 Yasin süresi 4 Meryem süresi 5 bin salavat 5 bin kelimei tevhit 5 bin de kelimei temcit
Zeytin_yesili 5 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 3 yasin süresi 3 meryem süresi
B busra_brt 15 yasin süresi 1000 tane kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif
M Meyra_naz 5 bin kelime_i tevhid 2 bin kelime-i tenzih kelime-i temcid salevat-ı şerif 3 yasin süresi 2 Meryem suresi
ASSOSyal 5 yasin süresi 3 meryem süresi 1000 tane kelime-i tenzih salevat-ı şerif
wagen 3000 kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 10 meryem süresi
umut-16 3 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şeri 1 meryem süresi
S SUDESUDE09 2 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 5 meryem süresi
Dil-i bitab 5 meryem suresi 11 bin kelime-i tevhid 3 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih 5 bin salevat-i serif
Senin 1 meryem 1 yasin suren vardi demi canim ya kusura bakma tesbih almismiydinBen yokum bu listede kuzu?
Agzina yuregine saglik canim Rabbim razi olsun benim icin istediklerini misli ile Raabim sana ihsan etsin insallahD denizzz3ASSOSyal Zeytin_yesili S SUDESUDE09 Pdr_ci kızlar hepiniz için ayrı ayrı 200 ya varis 200 ya halık tesbihlerini çektim Rabbim kendi katında çok akıllı bi okadar güzel yüzlü ahlaklı ana babasının sözünden çıkmayan hem bu dünyada hem öteki dünyada yüzünüzü nurlandıran hayırlı uzun ömürlü salih vesaliha evlatlar nasib etsin inşallah evinizden mutluluk eksilmesin inşallah rabbim bizlere eşlerimizi baba etmeyi en kısa zamanda nasib eylesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?