- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Bu listede rabbi hebli dualarını ve Estağfirullah bi de rabbi le tezerni çekmiyor müyüz ben bunları çekiyordumD denizzz3ASSOSyal Zeytin_yesili S SUDESUDE09 @Pdr_ci kızlar hepiniz için ayrı ayrı 200 ya varis 200 ya halık tesbihlerini çektim Rabbim kendi katında çok akıllı bi okadar güzel yüzlü ahlaklı ana babasının sözünden çıkmayan hem bu dünyada hem öteki dünyada yüzünüzü nurlandıran hayırlı uzun ömürlü salih vesaliha evlatlar nasib etsin inşallah evinizden mutluluk eksilmesin inşallah rabbim bizlere eşlerimizi baba etmeyi en kısa zamanda nasib eylesin inşallah
Salavatimiz ne kadar az ya buna üzüldüm bak şimdi aldıklarımi bitirince salavat alayım bol bolKadir gecesi icin toplanan dualar
41 yasin süresi (sayi tamamlanmistir)
41 meryem süresi (sayi tamamlanmistir)
47 bin Kelime-i Tevhid
33 bin Kelime-i Temcid
16 bin Kelime-i Tenzih
24 bin Salevat-ı Şerif
Toplanmış bulunuyor okumak isteyen arkadaşlarımız varsa bildirsin kuzular yoksa arkadaşlar arasında bölüşüp tamamlamaya çalışacaz
Evet onları çekiyoz ama ben adetli olduğum için çekemiyom ondan bunları çektim hakka girmemek içinBu listede rabbi hebli dualarını ve Estağfirullah bi de rabbi le tezerni çekmiyor müyüz ben bunları çekiyordum
Ya kusutabakmada ben şunu anlamadım şimdi bu kiraz teyze seninmi komşun yok sa alıntımı bu yazı kafam karıştıya sen hamilemisin orda bende hamile kaldım yazıyodaBunları nette araştırma yaparken buldum burda yayınlanmış ben çok inandım biz yeni başladığımız için denemicem normal yoldan hamile kalırım belki beklemek istiyorum ama bı sure sonra eğer sonuc alamazsam muhakkak denicem siz belki denemek istersiniz diye paylaştım arkadaş lar inşallah birilerine vesile olur aramizdan
Allah kabul etsin kuzum, diline yüreğine sağlık. Kabul olan dualardan olsun inşallahD denizzz3ASSOSyal Zeytin_yesili S SUDESUDE09 @Pdr_ci kızlar hepiniz için ayrı ayrı 200 ya varis 200 ya halık tesbihlerini çektim Rabbim kendi katında çok akıllı bi okadar güzel yüzlü ahlaklı ana babasının sözünden çıkmayan hem bu dünyada hem öteki dünyada yüzünüzü nurlandıran hayırlı uzun ömürlü salih vesaliha evlatlar nasib etsin inşallah evinizden mutluluk eksilmesin inşallah rabbim bizlere eşlerimizi baba etmeyi en kısa zamanda nasib eylesin inşallah
Ve aleykum selam kuzucum hos geldin
Seyyidul istigfar yazmis onu mu sordun canimyassimin Canısı ne okuyalım dedin sen ben hiçbirşey anlamadım
Hoşbulduk bebeğimVe aleykum selam kuzucum hos geldin
arkadaş listeye giremedi diye üzüldü ya ona fazladan 100'er tane arkadaşa niyet edip Rabbi Hebli Minessalihin çekebiliriz dedim canımcımyassimin Canısı ne okuyalım dedin sen ben hiçbirşey anlamadım
Yok kuzu o değil etiket yapmış ya biz okuruz diye onu sordumSeyyidul istigfar yazmis onu mu sordun canim
Hee çekeriz tabi 100 taneden nolacakarkadaş listeye giremedi diye üzüldü ya ona fazladan 100'er tane arkadaşa niyet edip Rabbi Hebli Minessalihin çekebiliriz dedim canımcım
Saol canim Allah razi olsunS SUDESUDE09 niyetine tesbihleri çektim Rabb'im hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?