2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ya kusutabakmada ben şunu anlamadım şimdi bu kiraz teyze seninmi komşun yok sa alıntımı bu yazı kafam karıştıya sen hamilemisin orda bende hamile kaldım yazıyoda
Yook yook kuzum alıntı bi yazı burda biri yazmış 2014 yılında kız ben hamile olsam böyle mı olurum havaalra uçarım ya

masal3487 D denizzz3 Pdr_ci Zeytin_yesili B busra_brt ASSOSyal M Meyra_naz wagen sizin için duaları okudum Rabbim kabul ve makbul eylesin Su mübarek Ramazan ayı yüzü suyu hürmetine kucaklarinizi en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli ahalakli imanlı kuranli dinine milletine bağlı İslam'a ve kurana hizmetkâr ana babasına itaatkar akıllı uslu Rabbimizin kendilerinden razı olacağı Salih ve Saliha evlatlarla doldursun. Bu Ramazan ve her zaman yapmış olduğunuz dualarinizi tutmuş olduğunuz oruçlarinizi kılmış olduğunuz namazlarinizi kısaca tüm ibadetlerinizi kabul eylesin evinizden huzur mutluluk bereket neşe saygı sevgi güven ezan sesi kuran sesi dua zikir eksik olmasın ailelerimizi razı olduğu aileler zümresine dahil eylesin her daim yar ve yardımcınız olsun.hakkinzi helal edin arkadan geliyorum sonradan katıldığım için liste ye

Amin canim insallah agzina yuregine saglik Rabbim makbul ve kabul etsin bizim icin istediklerini misli ile sana ihsan etsin insallah

Ağzına sağlık canım en içten aminnn amin aminnn

Ağzına sağlık canım en içten aminnn amin aminnn

Canim inofoligin leke yaptigini soylemissin bende de oldu ymurtlama akida geldi. Ama smdi kirmiziya donuyor. Ve 16.gunum. Tam ymurtlama donemindeyim. Sen doktoruna sordun mu acaba neden yapiyormus

Allah kabul etsin canım benim, diline yüreğine sağlık inşallah. Rabbim sesini duysun hepimizin yüzünü güldürsün inş, Allah razı olsun

Canim inofoligin leke yaptigini soylemissin bende de oldu ymurtlama akida geldi. Ama smdi kirmiziya donuyor. Ve 16.gunum. Tam ymurtlama donemindeyim. Sen doktoruna sordun mu acaba neden yapiyormus
Evet canım bende yaptı, hatta yumurtlama döneminden sonra adete bir hafta kala da yapmıştı kırmızı kahve gibi. Bende yerleşme falan diye düşünmüştüm ama değilmiş. Sanırım ilacın etkisi bu, ben doktora sormadan kullanmıştım

Ay nasil korktum bi bilsen. Hala kullaniyormusun hala yapiyormu peki? Bide sende de pkos varmi? Ay ne zor bir surec bu gebe kalma mucadelesi ya

Ay nasil korktum bi bilsen. Hala kullaniyormusun hala yapiyormu peki? Bide sende de pkos varmi? Ay ne zor bir surec bu gebe kalma mucadelesi ya
Yok canım şuan kullanmıyorum, iki ay kullandım bıraktım bu lekelenme yüzünden, bende yumurta tembelliği var bu pko mu oluyor bilmiyorum, bende korkmuştum ama işte bazı insanlar da yapıyo. Kimi hemen hamile kalır kimi bekler durur. Rabbim hayırlısını versin canım napalım

Aynen canim pko oluyor bahsettgn sey. Rabbim en kisa zamanda bebislerimize kavustursun insaalah

Ben gene rüyalar rüyalar :)) bu seferde oruçluymuşum oruçlu olduğumu unutup kıpkırmızı bir kiraz atıyorum ağzıma yiyorum, sonra arkadaşım sen oruçlu değil misin diyo, bende ayyy unuttum orucum bozuldu mu acaba diyorum :)

N
Baktım rızk falan diyo
Nete bu konuda hiic guvenma ablacım İslami tabirler değil onlar zaten hm iyi hem kötü yorum oluyor başka seçenek var mı zaten :) bizim aradığımız zaten iyi mı kotumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…