Başka seçenek yok be canım, mecbur oraya bakıyoruz. Rüyaları aslında hep iyiye yormak lazımN
Nete bu konuda hiic guvenma ablacım İslami tabirler değil onlar zaten hm iyi hem kötü yorum oluyor başka seçenek var mı zaten :) bizim aradığımız zaten iyi mı kotumu
Rabbim kabul ve makbul etsin canim
Kızz yettim hemen yorumluyorumBen gene rüyalar rüyalar :)) bu seferde oruçluymuşum oruçlu olduğumu unutup kıpkırmızı bir kiraz atıyorum ağzıma yiyorum, sonra arkadaşım sen oruçlu değil misin diyo, bende ayyy unuttum orucum bozuldu mu acaba diyorum :)
Evet benim de dikkatimi çekti kuzu, sadece dua istemiş olabilirler mi, listede isimlerini atlayalım bence daha fazla katılım yapmazlarsaD Dilefrz D Ddmkls @Mucizeolsakeske kuzular nerdesiniz listeye isimlerinizi yazdirdiniz ama duaya katilmiyorsunuz ?
Ayy kuzum benim ne kadar tatlısın ya yerim seni, ne güzel motive ediyorsunKızz yettim hemen yorumluyorumorucu unutarak yemek Allahın kuluna bir ihsanıdır, ikramıdır. Yani biliuon zaten orucu da bozmaz. Kırmızı kiraz bana kız öocuğunu hatırlattı nedense. Rabbim sana kız çocuğu ikram edecek yakın zamanda inşallahh. Ben rüyandan bunu çıkardım. Hatta unutarak yemeni de senin hamileliği şuan salladığını biliyorum, ummadığın bi anda cee eee deyip bi bakacaksın hamişsünn. Amanin ne güzel olur kalkıp oynarım vallaa
Baktim canim en son etkinlikleri biri persembe biri cuma biri mayis 26 da girmis en son bekleyelim liste de sira onlara gelene kadar zaten son e siradalarEvet benim de dikkatimi çekti kuzu, sadece dua istemiş olabilirler mi, listede isimlerini atlayalım bence daha fazla katılım yapmazlarsa
Aynen kuzu sadece isim yazdırma ile olmuyo malesefBaktim canim en son etkinlikleri biri persembe biri cuma biri mayis 26 da girmis en son bekleyelim liste de sira onlara gelene kadar zaten son e siradalar
Yanlış etiket yapmışım S SUDESUDE09 olcakti senin içinde olduk cnaim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?