- 30 Mart 2017
- 12.762
- 19.853
- 298
Hidayet kizi deniz,halim kizi elif,omer kizi elif icin tesbihatlarimi cektim rabbim tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin insallah.
Zeytin_yesili
@Meyra_naz @Halitim @denizzz3ASSOSyal Zeytin_yesili ve Pdr_ci için tesbihlwrini çektim Allah bu hayirli günlerde dualarimizi kabulbetsin inşallah.en tez vakitte akilli saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Kzum benim fikrim hiç almamak mama felanya onlar ben hem pahalı en önemliside sağlıksız ben evde kendim yapmayı düşünüyom çocuk sonuçta nasıl alıştırsan öyle gider yoğurdumuda evde mayalıyom zaten içine meyve ez azıcıkta pudra şekeri oldu sana meyveli yoğur böyle yani meyve püresi yap ver sanki bizim zamanımızda mama vardı gerçi benim zamanımda vardırda annem vermemiş iyide yapmış bence ben şahsen almıycam diyom ama büyük konuşöayayım inşallahKızlar bugün markette kasada önümde bir çift vardı, bebek maması aldılar aptamil. Bilirsiniz kutusunu çok büyük değil normal boyutta, fiyatını duyunca şok oldum 66 lira, valla oha dedim içimdentabi çocuk olmayınca böyle şeylerin fiyatını bilmiyor insan, bu bebek olayı çok masraflı, Allah çocuk büyütenlerin yardımcısı olsun bide sadece beş gün gidiyormuş mama ayy bana bişeyler oluyo doğrusu
Valla ne bileyim kuzum şimdi herkes alıyo ama sağlıklı değil tabi. Süt yetmeyince mecbur kalıyorlar herhalde ne bileyim. Benim zamanımda da mama varmış ki yani o kadar yaşlı değilimKzum benim fikrim hiç almamak mama felanya onlar ben hem pahalı en önemliside sağlıksız ben evde kendim yapmayı düşünüyom çocuk sonuçta nasıl alıştırsan öyle gider yoğurdumuda evde mayalıyom zaten içine meyve ez azıcıkta pudra şekeri oldu sana meyveli yoğur böyle yani meyve püresi yap ver sanki bizim zamanımızda mama vardı gerçi benim zamanımda vardırda annem vermemiş iyide yapmış bence ben şahsen almıycam diyom ama büyük konuşöayayım inşallah
Tabikide senin zamındada varmış anca 50 li yaşlarda olanların zamanında yoktur benceValla ne bileyim kuzum şimdi herkes alıyo ama sağlıklı değil tabi. Süt yetmeyince mecbur kalıyorlar herhalde ne bileyim. Benim zamanımda da mama varmış ki yani o kadar yaşlı değilimeğer o günleri görürsem ben bunların tarifini falan alırım senden, ben bilmiyorum ayol, tüühh rezil bak utandım şimdi
Kuzum diger topikte degil bizim topikte hesap yapmistim 5000 Rabbi hebli minessalihin cekicez ya tabi 5 taneden fazla olacak buyuk ihtimalle son 3 arkadas girmiyor topigeZeytin_yesili Kuzu birşey daha soracağım sana
Diğer topikde herkes kendi için kaç tane fazladan tesbih çekiyordu beş mi, hani sayı tamamlansın diye
Tamam canimS samanalevi ablacim kadir gecesi için aldığım tesbihler de parça parça alınca kafam karisti benim ya zahmet olmazsa sen bana 5 Meryem'in yanında 10 biner temcid tevhid salavat 5 bin tenzih şeklinde yeniden yazar misin
Ben emmemisim hic milupa yemisim baska mama yememisim kardesimde oyle en cok ozendigim sey cocugumun emmesi insallah emer ama biz pes pese istiyoruz Rabbim aratmadan hayrlisi ile ihsan eder insallahKzum benim fikrim hiç almamak mama felanya onlar ben hem pahalı en önemliside sağlıksız ben evde kendim yapmayı düşünüyom çocuk sonuçta nasıl alıştırsan öyle gider yoğurdumuda evde mayalıyom zaten içine meyve ez azıcıkta pudra şekeri oldu sana meyveli yoğur böyle yani meyve püresi yap ver sanki bizim zamanımızda mama vardı gerçi benim zamanımda vardırda annem vermemiş iyide yapmış bence ben şahsen almıycam diyom ama büyük konuşöayayım inşallah
Amin kuzum bizde hem peş peşe istiyoz doğal yolla olmasada inşallah tüp dede ben üç eşim 2 emriyo koydurmayı düşünüyom ama nasip tabi yine Allah ın takdiri tutarsa 3 tane varya değmeyin keyfime ama nasıl yetişicem emzirmekte ondan biraz korkuyom ama olsun hayırlı sağlıklı olsunlarda inşallah ayyy hayalini kurunca bile çok seviniyom ya inşallah gerçeğinide yaşarız aminBen emmemisim hic milupa yemisim baska mama yememisim kardesimde oyle en cok ozendigim sey cocugumun emmesi insallah emer ama biz pes pese istiyoruz Rabbim aratmadan hayrlisi ile ihsan eder insallah
kuzum ben tesbih listesinde yokum aslında ben daha Meryem Surelerimi bitiremedim
Oh oh benim dünür kızıma iyi bakacak sevindim:))Tabikide senin zamındada varmış anca 50 li yaşlarda olanların zamanında yoktur bencebelkide vardırda bem öyle tahmin ediyom inşallah o günler gelirde gelinimi nasıl doyurucan onu konuşur tarif veririz birbirimize kız bende annemden biliyom biz tam 8 kardeşiz annem hiçbirimizede mamafelan vermemiş gayette sağlıklıyız en uzunumuz 180 en kısamız 1 68 boyunda annem ne bulsa yedirirdi bize bid2 asla abur cubur yedirmezdi en az 10 yaşınakadar 10 yaştan sonrada zapt edemiyodu zavallı kadın
Tmm kuzum anladım, evet o üç arkadaş ortada yok yine, araya kimseleri almasak iyi olacak herkese ağır geliyor, biz böyle iyiyiz yaKuzum diger topikte degil bizim topikte hesap yapmistim 5000 Rabbi hebli minessalihin cekicez ya tabi 5 taneden fazla olacak buyuk ihtimalle son 3 arkadas girmiyor topige
Sen var ya sen herşeyi yaparsın öyle deme hiç :)Amin kuzum bizde hem peş peşe istiyoz doğal yolla olmasada inşallah tüp dede ben üç eşim 2 emriyo koydurmayı düşünüyom ama nasip tabi yine Allah ın takdiri tutarsa 3 tane varya değmeyin keyfime ama nasıl yetişicem emzirmekte ondan biraz korkuyom ama olsun hayırlı sağlıklı olsunlarda inşallah ayyy hayalini kurunca bile çok seviniyom ya inşallah gerçeğinide yaşarız amin
Ayyy ben onu yerim ya kurban olurum ona buğün eşim iftarda durduk yere bana diyoki biliyonmu benim gelinim olsa onu çok severim sarılırım sakın kıskanma dedi bende kıskanıcam tabi dedim şakayla oda valla diyo ne isterse alırım ona kv desi çatlasın diyo bi güldük daha oğlan yok piyasada gelin aldık maşallah nekadar hızlıyız yaOh oh benim dünür kızıma iyi bakacak sevindim:))
Hahaha kız gelinimiz hazır deseydinAyyy ben onu yerim ya kurban olurum ona buğün eşim iftarda durduk yere bana diyoki biliyonmu benim gelinim olsa onu çok severim sarılırım sakın kıskanma dedi bende kıskanıcam tabi dedim şakayla oda valla diyo ne isterse alırım ona kv desi çatlasın diyo bi güldük daha oğlan yok piyasada gelin aldık maşallah nekadar hızlıyız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?