2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

S samanalevi ablacim kadir gecesi için aldığım tesbihler de parça parça alınca kafam karisti benim ya zahmet olmazsa sen bana 5 Meryem'in yanında 10 biner temcid tevhid salavat 5 bin tenzih şeklinde yeniden yazar misin

Hidayet kizi deniz,halim kizi elif,omer kizi elif icin tesbihatlarimi cektim rabbim tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin insallah.

Zeytin_yesili

Canlar allah razı olsun, dilinize yüreğinize sağlık. Rabbim kabul etsin inşallah

Pdr_ci Aziz kızı Meltem için tesbihatlarımı çektim. Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah kuzuma. Anasına babasına saygılı sevgili, dinini bilen bebişler versin Rabbim kucağını tez zamanda doldursun
Zeytin_yesili

Kızlar bugün markette kasada önümde bir çift vardı, bebek maması aldılar aptamil. Bilirsiniz kutusunu çok büyük değil normal boyutta, fiyatını duyunca şok oldum 66 lira, valla oha dedim içimden tabi çocuk olmayınca böyle şeylerin fiyatını bilmiyor insan, bu bebek olayı çok masraflı, Allah çocuk büyütenlerin yardımcısı olsun bide sadece beş gün gidiyormuş mama ayy bana bişeyler oluyo doğrusu

Kzum benim fikrim hiç almamak mama felanya onlar ben hem pahalı en önemliside sağlıksız ben evde kendim yapmayı düşünüyom çocuk sonuçta nasıl alıştırsan öyle gider yoğurdumuda evde mayalıyom zaten içine meyve ez azıcıkta pudra şekeri oldu sana meyveli yoğur böyle yani meyve püresi yap ver sanki bizim zamanımızda mama vardı gerçi benim zamanımda vardırda annem vermemiş iyide yapmış bence ben şahsen almıycam diyom ama büyük konuşöayayım inşallah

Valla ne bileyim kuzum şimdi herkes alıyo ama sağlıklı değil tabi. Süt yetmeyince mecbur kalıyorlar herhalde ne bileyim. Benim zamanımda da mama varmış ki yani o kadar yaşlı değilim eğer o günleri görürsem ben bunların tarifini falan alırım senden, ben bilmiyorum ayol, tüühh rezil bak utandım şimdi

Tabikide senin zamındada varmış anca 50 li yaşlarda olanların zamanında yoktur bence belkide vardırda bem öyle tahmin ediyom inşallah o günler gelirde gelinimi nasıl doyurucan onu konuşur tarif veririz birbirimize kız bende annemden biliyom biz tam 8 kardeşiz annem hiçbirimizede mamafelan vermemiş gayette sağlıklıyız en uzunumuz 180 en kısamız 1 68 boyunda annem ne bulsa yedirirdi bize bid2 asla abur cubur yedirmezdi en az 10 yaşınakadar 10 yaştan sonrada zapt edemiyodu zavallı kadın

Zeytin_yesili Kuzu birşey daha soracağım sana
Diğer topikde herkes kendi için kaç tane fazladan tesbih çekiyordu beş mi, hani sayı tamamlansın diye
Kuzum diger topikte degil bizim topikte hesap yapmistim 5000 Rabbi hebli minessalihin cekicez ya tabi 5 taneden fazla olacak buyuk ihtimalle son 3 arkadas girmiyor topige

Ben emmemisim hic milupa yemisim baska mama yememisim kardesimde oyle en cok ozendigim sey cocugumun emmesi insallah emer ama biz pes pese istiyoruz Rabbim aratmadan hayrlisi ile ihsan eder insallah

Ben emmemisim hic milupa yemisim baska mama yememisim kardesimde oyle en cok ozendigim sey cocugumun emmesi insallah emer ama biz pes pese istiyoruz Rabbim aratmadan hayrlisi ile ihsan eder insallah
Amin kuzum bizde hem peş peşe istiyoz doğal yolla olmasada inşallah tüp dede ben üç eşim 2 emriyo koydurmayı düşünüyom ama nasip tabi yine Allah ın takdiri tutarsa 3 tane varya değmeyin keyfime ama nasıl yetişicem emzirmekte ondan biraz korkuyom ama olsun hayırlı sağlıklı olsunlarda inşallah ayyy hayalini kurunca bile çok seviniyom ya inşallah gerçeğinide yaşarız amin

k
kuzum ben tesbih listesinde yokum aslında ben daha Meryem Surelerimi bitiremedim onları okuyorum, malum Ramazan biraz yoğun geçiyor
ama Zeytin_yesili listeden çıkarmadı beni henüz

Oh oh benim dünür kızıma iyi bakacak sevindim:))

Kuzum diger topikte degil bizim topikte hesap yapmistim 5000 Rabbi hebli minessalihin cekicez ya tabi 5 taneden fazla olacak buyuk ihtimalle son 3 arkadas girmiyor topige
Tmm kuzum anladım, evet o üç arkadaş ortada yok yine, araya kimseleri almasak iyi olacak herkese ağır geliyor, biz böyle iyiyiz ya

Sen var ya sen herşeyi yaparsın öyle deme hiç :)

Oh oh benim dünür kızıma iyi bakacak sevindim:))
Ayyy ben onu yerim ya kurban olurum ona buğün eşim iftarda durduk yere bana diyoki biliyonmu benim gelinim olsa onu çok severim sarılırım sakın kıskanma dedi bende kıskanıcam tabi dedim şakayla oda valla diyo ne isterse alırım ona kv desi çatlasın diyo bi güldük daha oğlan yok piyasada gelin aldık maşallah nekadar hızlıyız ya

Hahaha kız gelinimiz hazır deseydin bizim oğlanla bizim gelin nazlı çıktı ama doğmadan everdik deseydin şimdiden hazırlasın bilezikleri

Halim kizi elif
ömer kizi elif
mustafa kizi şule
aziz kizi meltem
necati kizi esra
ayşe duygu
niyetine tesbihlerimi okudum rabbim kabul etsin tez zamanda yuvaları bebişlerle şenlensin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…