- 30 Mart 2017
- 12.762
- 19.853
- 298
Anladım canım yeni katılanlara da okunmicak sanırım bildirim yapmadıkları için tek ben kaldım o zmn bugün kendime okuyayimk
kuzum ben tesbih listesinde yokum aslında ben daha Meryem Surelerimi bitiremedimonları okuyorum, malum Ramazan biraz yoğun geçiyor
amaZeytin_yesili listeden çıkarmadı beni henüz
Ay çok güldum kız bunaAyyy ben onu yerim ya kurban olurum ona buğün eşim iftarda durduk yere bana diyoki biliyonmu benim gelinim olsa onu çok severim sarılırım sakın kıskanma dedi bende kıskanıcam tabi dedim şakayla oda valla diyo ne isterse alırım ona kv desi çatlasın diyo bi güldük daha oğlan yok piyasada gelin aldık maşallah nekadar hızlıyız ya
Canımmm ağzına sağlık, Allah razı olsunHalim kizi elif
ömer kizi elif
mustafa kizi şule
aziz kizi meltem
necati kizi esra
ayşe duygu
niyetine tesbihlerimi okudum rabbim kabul etsin tez zamanda yuvaları bebişlerle şenlensin inşallah
Yok kuzu senden önce okunacaklar var listede sıra henüz sana gelmiş olmuyorAnladım canım yeni katılanlara da okunmicak sanırım bildirim yapmadıkları için tek ben kaldım o zmn bugün kendime okuyayim
Amin canim insallah Rabbim kurdugun hayallerini bir bir yasamayi nasip etsinAmin kuzum bizde hem peş peşe istiyoz doğal yolla olmasada inşallah tüp dede ben üç eşim 2 emriyo koydurmayı düşünüyom ama nasip tabi yine Allah ın takdiri tutarsa 3 tane varya değmeyin keyfime ama nasıl yetişicem emzirmekte ondan biraz korkuyom ama olsun hayırlı sağlıklı olsunlarda inşallah ayyy hayalini kurunca bile çok seviniyom ya inşallah gerçeğinide yaşarız amin
Kuzum listeden cikartmadim cunku hepimizin birbirimizden gelen duaya muhtaciz ayni zaman da kim din kardesi icin giyabinda dua ederse bir melekte amin din kardesin icin ne istiyorsan Allahu teala da sana aynisini versin diye dua ediyor ve meleklerin duasi geri cevrilmez kabul olur ve hic kimsenin bu duadan (melek'in duasindan) mahrum kalmak isyetecegini dusunmuyorum bu liste bitince zaten tesbihat listesine gecicez kuzum icine sinmezse sen payina dusen sayidan 100 fazla okursun sana kalmis bi seyk
kuzum ben tesbih listesinde yokum aslında ben daha Meryem Surelerimi bitiremedimonları okuyorum, malum Ramazan biraz yoğun geçiyor
amaZeytin_yesili listeden çıkarmadı beni henüz
KuzumAnladım canım yeni katılanlara da okunmicak sanırım bildirim yapmadıkları için tek ben kaldım o zmn bugün kendime okuyayim
Baktim canim en son etkinlikleri biri persembe biri cuma biri mayis 26 da girmis en son bekleyelim liste de sira onlara gelene kadar zaten son e siradalar
Canim ilk basta diyeydin keske tamam seni ekliyorum listeye haber verdigin icin tesekkur ederim cunku hakka girmis olurduk seni atlasaydikBen ilk bikaç gün çekemediğim tesbihatlarımla birlikte sırayı takip ederek çekiyorum devamlı foruma girip yazmıyorum sadece telefonumda kayıtlı
Canim pazar günü yapmam gerekiyor ayın 11i adet tarihim ben dayanabilirsem hastalanmazsam pazartesi yaptırım diyorum..ama adet belirtilerim başladı ağlayıp duruyorum çok korkuyorum yine tutmadı diye. Sonrada Rabbime sığınıp dua ediyorum icim rahatliyor biraz..duygularimi çok yoğun yaşıyorum cnm bugünlerde su 1 hafta çabucak geçer inş Rabb'im hakkima ne hayırlı ise onu verir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?