2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

k

kuzum ben tesbih listesinde yokum aslında ben daha Meryem Surelerimi bitiremedim onları okuyorum, malum Ramazan biraz yoğun geçiyor
ama Zeytin_yesili listeden çıkarmadı beni henüz
Anladım canım yeni katılanlara da okunmicak sanırım bildirim yapmadıkları için tek ben kaldım o zmn bugün kendime okuyayim

Ay çok güldum kız buna

Kadir gecesi dua listesi
masal3487 Nevzat kızı Özgün 2 bin kelime i tevhit 2 bin kelimei temcit 5 yasin suresi 5 meryem suresi
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 10 bin kelime-i temcid 6 yasin süresi 3 meryem süresi
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 4 Yasin süresi 4 Meryem süresi 5 bin salavat 5 bin kelimei tevhit 5 bin de kelimei temcit
Zeytin_yesili 5 bin kelime-i tevhid okudu 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 2 yasin süresi okudu 2 meryem süresi
B busra_brt 15 yasin süresi 1000 tane kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif
M Meyra_naz 5 bin kelime_i tevhid 2 bin kelime-i tenzih kelime-i temcid salevat-ı şerif 3 yasin süresi 2 Meryem suresi
ASSOSyal 5 yasin süresi 3 meryem süresi 1000 tane kelime-i temcid salevat-ı şerif cekti 5 bin salevat-ı şerif daha aldi
wagen 3000 kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 10 meryem süresi
umut-16 3 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şeri 1 meryem süresi
S SUDESUDE09 2 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 5 meryem süresi
Dil-i bitab 5 meryem suresi 10 bin kelime-i tevhid bin kelime-i temcid 5 bin kelime-i tenzih 10 bin salevat-i serif
yassimin 1 yasin suresi 1 meryem suresi

Kizlar kadir gecesi listesi karismaya basladi sayilar lutgen herkes listeyi takip etsin eksik fazla yazilan var mi isminin yanina ona gore sayilarini tekrardan hesapliyacagim

umut-16 Ayşe Duygu niyetine cekiyoruz (diger topige katilamadigi icin biz cekeriz fazladan dedik yassimin Zeytin_yesili ASSOSyal icinden gelen arkadaslarimiz 100 tane fazladan Rabbi hebli minessalihin cekebilirler )
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra yeni liste de muaftır (işleri dolayısıyla katılamayacak)
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
B busra_brt Salih kızı Büşra
yassimin Ali kızı Yasemin
@Mucizeolsakeske İsmet kızı Elif
@Dilefrz Sinan kızı Esra
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
@Ddmkls Bahattin ve Resmiye kizi Didem
Rabbim evlat hasreti ile yanan kavrulan ummet-i Muhammed'e sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı kendi katından temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin inşallah

Amin canim insallah Rabbim kurdugun hayallerini bir bir yasamayi nasip etsin

k

kuzum ben tesbih listesinde yokum aslında ben daha Meryem Surelerimi bitiremedim onları okuyorum, malum Ramazan biraz yoğun geçiyor
ama Zeytin_yesili listeden çıkarmadı beni henüz
Kuzum listeden cikartmadim cunku hepimizin birbirimizden gelen duaya muhtaciz ayni zaman da kim din kardesi icin giyabinda dua ederse bir melekte amin din kardesin icin ne istiyorsan Allahu teala da sana aynisini versin diye dua ediyor ve meleklerin duasi geri cevrilmez kabul olur ve hic kimsenin bu duadan (melek'in duasindan) mahrum kalmak isyetecegini dusunmuyorum bu liste bitince zaten tesbihat listesine gecicez kuzum icine sinmezse sen payina dusen sayidan 100 fazla okursun sana kalmis bi sey

Anladım canım yeni katılanlara da okunmicak sanırım bildirim yapmadıkları için tek ben kaldım o zmn bugün kendime okuyayim
Kuzum umut-16 var ben yassimin icinde cekicem bi melek'in amin din kardesin icin istedigini Allahu teala da sana versin duasina cok muhtacim cunku arkadasimiz sonucta gecen listeye gec katildi ama her gun meryem suresi okudum diyor oruc agzina bende 10 dk biten tesbihati cekebilirim diye dusunuyorum

umut-16 Ayşe Duygu niyetine cekiyoruz (diger topige katilamadigi icin biz cekeriz fazladan dedik yassimin Zeytin_yesili ASSOSyal icinden gelen arkadaslarimiz 100 tane fazladan Rabbi hebli minessalihin cekebilirler )
wagen Türkan kızı Şeyma
@Halitim Recep kızı Ayşe
ASSOSyal Halim kızı Elif
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra yeni liste de muaftır (işleri dolayısıyla katılamayacak)
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
Rabbim evlat hasreti ile yanan kavrulan ummet-i Muhammed'e sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı kendi katından temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin inşallah

Listede ki bildirim yapmayan 3 arkadasi cikarttim lutfen yanlis anlasilmasin meleklerin duasindan bahsetmistim yukar ki mesajlarim da ama sonucta yassimin arkadasimiz bize oruc agzi ile Meryem suresi okuyor dua ediyor isim yazdirip bir daha topige girmemekte olmuyor maalesef baska topikler de de 2 gun ust uste bildirim yapilmayinca liste disi birakiliyor

Ağzina yüreğine sağlık canim Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah Rabbim razı olsun benim icin istediklerini Rabbim sana ve ablana ihsan etsin insallah hilalcikk

Baktim canim en son etkinlikleri biri persembe biri cuma biri mayis 26 da girmis en son bekleyelim liste de sira onlara gelene kadar zaten son e siradalar

Ben ilk bikaç gün çekemediğim tesbihatlarımla birlikte sırayı takip ederek çekiyorum devamlı foruma girip yazmıyorum sadece telefonumda kayıtlı

Ben ilk bikaç gün çekemediğim tesbihatlarımla birlikte sırayı takip ederek çekiyorum devamlı foruma girip yazmıyorum sadece telefonumda kayıtlı
Canim ilk basta diyeydin keske tamam seni ekliyorum listeye haber verdigin icin tesekkur ederim cunku hakka girmis olurduk seni atlasaydik

wagen Türkan kızı Şeyma
@Halitim Recep kızı Ayşe
ASSOSyal Halim kızı Elif
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
D Dilefrz

M Meyra_naz canımm ne zaman test yapacaksın
Canim pazar günü yapmam gerekiyor ayın 11i adet tarihim ben dayanabilirsem hastalanmazsam pazartesi yaptırım diyorum..ama adet belirtilerim başladı ağlayıp duruyorum çok korkuyorum yine tutmadı diye. Sonrada Rabbime sığınıp dua ediyorum icim rahatliyor biraz..duygularimi çok yoğun yaşıyorum cnm bugünlerde su 1 hafta çabucak geçer inş Rabb'im hakkima ne hayırlı ise onu verir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…