Kuzum şimdi ne çekiyoruz aynen tesbihlerimi@umut-16 Ayşe Duygu niyetine cekiyoruz (diger topige katilamadigi icin biz cekeriz fazladan dedikyassimin @Saman Alevi ASSOSyal icinden gelen arkadaslarimiz 100 tane fazladan Rabbi hebli minessalihin cekebilirler )
wagen Türkan kızı Şeyma
@masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
@Saman Alevi Ömer kızı Elif
@SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
@esra011 Necati kızı Esra yeni liste de muaftır (işleri dolayısıyla katılamayacak)
@umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
@busra_brt Salih kızı Büşra
yassimin Ali kızı Yasemin
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
@Dilefrz
Rabbim evlat hasreti ile yanan kavrulan ummet-i Muhammed'e sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı kendi katından temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin inşallah
Kuzum regl gelmeden hemen umutsuz olma, bu ağrılar her zaman regl belirtisi olmaz ki, bol bol dua etmek gerçekten içini rahatlatır. Hiç üzülme, Allaha sığın gün doğmadan neler doğar, ağlama henüz herşey bitmiş değil. Bak hepimiz dua ediyoruz inş haftaya senin için hayırlı olan sonucu alırsınCanim pazar günü yapmam gerekiyor ayın 11i adet tarihim ben dayanabilirsem hastalanmazsam pazartesi yaptırım diyorum..ama adet belirtilerim başladı ağlayıp duruyorum çok korkuyorum yine tutmadı diye. Sonrada Rabbime sığınıp dua ediyorum icim rahatliyor biraz..duygularimi çok yoğun yaşıyorum cnm bugünlerde su 1 hafta çabucak geçer inş Rabb'im hakkima ne hayırlı ise onu verir inş
Canım biz bu tesbihleri çekiyoruz allaha şükürKızlar Hz. Zekeriya nın evlat isteme duası bunu da okuyalım Eki Görüntüle 2004861
Amin canım Allah razı olsun Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah sizinde dualarınız sayesinde icim daha da rahatKuzum regl gelmeden hemen umutsuz olma, bu ağrılar her zaman regl belirtisi olmaz ki, bol bol dua etmek gerçekten içini rahatlatır. Hiç üzülme, Allaha sığın gün doğmadan neler doğar, ağlama henüz herşey bitmiş değil. Bak hepimiz dua ediyoruz inş haftaya senin için hayırlı olan sonucu alırsın
Ayyy kız bizim oranın bileziklerini alcam 10 tane Erzurum burması alcam set alcam ohooo daha neler neler bide evin tapısını vercem daha ne istiyon kızHahaha kız gelinimiz hazır deseydinbizim oğlanla bizim gelin nazlı çıktı ama doğmadan everdik deseydin şimdiden hazırlasın bilezikleri
Abovv vışş aneyyAyyy kız bizim oranın bileziklerini alcam 10 tane Erzurum burması alcam set alcam ohooo daha neler neler bide evin tapısını vercem daha ne istiyon kız
Doğarken zengindoğuyo zaten bukadar güzel bi annenin kucağına gelcek oAbovv vışş aneyyzengin oldu bizim kız
Kuzum taze şeyler yani meyveler yemişler hepsi hayra işaret çok seviniceğin bi haber alcanHeyooo kızlar rüyalarım ve ben gene buradayım
Bu sefer rüyamda ceviz içi gördüm, sarı ve bütün ama yedim mi yemedim mi onu hatırlamıyorum
Hayır olsun inşallah
Oyyy kuzum benim yüreğini yerim senin, tatlıların en tatlısıDoğarken zengindoğuyo zaten bukadar güzel bi annenin kucağına gelcek o
Bu aralar zaten iyice coştum kuzu ya her gece bir sebze bir meyve rüyamda, allahım hayırlısını versin :)Kuzum taze şeyler yani meyveler yemişler hepsi hayra işaret çok seviniceğin bi haber alcan
Kız oruçlusun da acıkıyon mu sen hee o dan mı görüyon bunkadar yiyecekkBu aralar zaten iyice coştum kuzu ya her gece bir sebze bir meyve rüyamda, allahım hayırlısını versin :)
Yok kız acıkmıyorum ki hiç, iki gündür bisküvi ile oruç tutuyorum çok rahatım allaha şükür :) valla özellikle bu aralar bana bişeyler oldu eskiden hiç böyle denk gelmezdi o yüzden çok şaşırıyorum ya zaten :)Kız oruçlusun da acıkıyon mu sen hee o dan mı görüyon bunkadar yiyecekk
Maşallah maşallah Rabbim hayırlara çıkarsın inşallahhYok kız acıkmıyorum ki hiç, iki gündür bisküvi ile oruç tutuyorum çok rahatım allaha şükür :) valla özellikle bu aralar bana bişeyler oldu eskiden hiç böyle denk gelmezdi o yüzden çok şaşırıyorum ya zaten :)
Sağol kuzum inşallahMaşallah maşallah Rabbim hayırlara çıkarsın inşallahh
U umut -16icin okumsutum ben kaliteyi karıştırdığım için bazı arkadaşlar a okumuştumKuzum @umut-16 var benyassimin icinde cekicem bi melek'in amin din kardesin icin istedigini Allahu teala da sana versin duasina cok muhtacim cunku arkadasimiz sonucta gecen listeye gec katildi ama her gun meryem suresi okudum diyor oruc agzina bende 10 dk biten tesbihati cekebilirim diye dusunuyorum
U umut -16icin okumsutum ben kaliteyi karıştırdığım için bazı arkadaşlar a okumuştumKuzum @umut-16 var benyassimin icinde cekicem bi melek'in amin din kardesin icin istedigini Allahu teala da sana versin duasina cok muhtacim cunku arkadasimiz sonucta gecen listeye gec katildi ama her gun meryem suresi okudum diyor oruc agzina bende 10 dk biten tesbihati cekebilirim diye dusunuyorum
Biliyorum biliyorum da ben bazı arkadaşlar ciklara erkencikden okuyuvermisim de :)Yok kuzu senden önce okunacaklar var listede sıra henüz sana gelmiş olmuyor
Benimki dogruKizlar kadir gecesi listesi karismaya basladi sayilar lutgen herkes listeyi takip etsin eksik fazla yazilan var mi isminin yanina ona gore sayilarini tekrardan hesapliyacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?