2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kuzum şimdi ne çekiyoruz aynen tesbihlerimi

Kuzum regl gelmeden hemen umutsuz olma, bu ağrılar her zaman regl belirtisi olmaz ki, bol bol dua etmek gerçekten içini rahatlatır. Hiç üzülme, Allaha sığın gün doğmadan neler doğar, ağlama henüz herşey bitmiş değil. Bak hepimiz dua ediyoruz inş haftaya senin için hayırlı olan sonucu alırsın

Amin canım Allah razı olsun Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah sizinde dualarınız sayesinde icim daha da rahat

Hahaha kız gelinimiz hazır deseydin bizim oğlanla bizim gelin nazlı çıktı ama doğmadan everdik deseydin şimdiden hazırlasın bilezikleri
Ayyy kız bizim oranın bileziklerini alcam 10 tane Erzurum burması alcam set alcam ohooo daha neler neler bide evin tapısını vercem daha ne istiyon kız

Kız oruçlusun da acıkıyon mu sen hee o dan mı görüyon bunkadar yiyecekk
Yok kız acıkmıyorum ki hiç, iki gündür bisküvi ile oruç tutuyorum çok rahatım allaha şükür :) valla özellikle bu aralar bana bişeyler oldu eskiden hiç böyle denk gelmezdi o yüzden çok şaşırıyorum ya zaten :)

Maşallah maşallah Rabbim hayırlara çıkarsın inşallahh

U umut -16icin okumsutum ben kaliteyi karıştırdığım için bazı arkadaşlar a okumuştum yassimin için de okurum hiiic önemli değil. :) Haklısın ablam

U umut -16icin okumsutum ben kaliteyi karıştırdığım için bazı arkadaşlar a okumuştum yassimin için de okurum hiiic önemli değil. :) Haklısın ablam he bi de hilalcikk ve Dilefrz kalmis

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…