kuzucum Allah razı olsun, Allah güzel yüreğinden geçen her hayrı sana geciktirmeden nasip etsin inşAllah...Listede ki bildirim yapmayan 3 arkadasi cikarttim lutfen yanlis anlasilmasin meleklerin duasindan bahsetmistim yukar ki mesajlarim da ama sonuctayassimin arkadasimiz bize oruc agzi ile Meryem suresi okuyor dua ediyor isim yazdirip bir daha topige girmemekte olmuyor maalesef baska topikler de de 2 gun ust uste bildirim yapilmayinca liste disi birakiliyor
kuzucum Allah razı olsun, Allah güzel yüreğinden geçen her hayrı sana geciktirmeden nasip etsin inşAllah...
ama böyle beni çok mahçup ediyorsunuz vallahi ben bunların hepsini nasıl bitireceğim şimdi
Amin inşallah sende de razı olsun Rabbim okuyamasan da önemli değil :)kuzucum Allah razı olsun, Allah güzel yüreğinden geçen her hayrı sana geciktirmeden nasip etsin inşAllah...
ama böyle beni çok mahçup ediyorsunuz vallahi ben bunların hepsini nasıl bitireceğim şimdi
ay tatlım benim ya Allah razı olsunAmin inşallah sende de razı olsun Rabbim okuyamasan da önemli değil :)
kuzucum bu rüyalar bekleyişler vs. hepsi bir amaca doğru seni hazırlamak için inşAllahBu ay bazı belirtiler yaşıyorum ben geçen gün 40 dakika nerdeyse belden karnimin altına vuran bi ağrı yaşadım ara sıra baş ağrısı gaz goguslerim de şişlik isteksizlik vs vs yasiyodm umitlenmistim az önce test yaptım ve negatif bu duyguyu ilk defa yaşıyorum çok kötüymus yaay bide köyden bir nenecik bir rüya görmüş geçenlerde evinin önünden eşimle geçiyormusuz ve benim kucağımda bi bebek varmış bebek istediğimden fln hiç haberi yok konusu bile geçmedi hicc
Umuta mi canim 100 fazladan Rabbi hebli minessalihin canimKuzum şimdi ne çekiyoruz aynen tesbihlerimi
Rabbim kabul etsin kuzum insallah bu hafta hayrli mujdeni alirsin kuzucum Rabbim yuzunu guldursun insallahZeytin_yesili canim cuzlerimi okudum bitirdim haberin olsun.
Rabbim kabul etsin canim insallah yureginde ki muradini tez vakitte hakkinda hayrli eyleyip versinZeytin_yesili kuzum ben de bitirdim cüzlerimi.
Bu hafta gelebilecek en hayırlı haber kistin gitmesi olacak. İniallah da gitmiştir ya, şu kahverengi akıntı hala devam ediyor. İki hafta olacak nerdeyse. Nette de bi bilgi yok endişe ediyorumRabbim kabul etsin kuzum insallah bu hafta hayrli mujdeni alirsin kuzucum Rabbim yuzunu guldursun insallah
Amin canim Rabbim cumlemizden razi olsun insallah Rabbim hepimizi sevindirir yuzumuzu guldurur insallahkuzucum Allah razı olsun, Allah güzel yüreğinden geçen her hayrı sana geciktirmeden nasip etsin inşAllah...
Kuzum sen daha dr gitmedin mi yaBu hafta gelebilecek en hayırlı haber kistin gitmesi olacak. İniallah da gitmiştir ya, şu kahverengi akıntı hala devam ediyor. İki hafta olacak nerdeyse. Nette de bi bilgi yok endişe ediyorum
Aynen canım ümitsizlik yok Rabbimiz var Gam yok Allah varkuzucum bu rüyalar bekleyişler vs. hepsi bir amaca doğru seni hazırlamak için inşAllah
üzme kendini Elhamdülillah'tan vazgeçme her üzüldüğünde Rabb'ine sarıl
çünkü derdin sahibi dermanın da sahibidir
Allah bize ne diyor Ankebut Suresi'nde ?
29/ANKEBUT-2 İnsanlar, "amenna (îmân ettik)" demekle imtihan edilmeden bırakılacaklarını mı sandılar?
biz imtihandan geçiyoruz ki imanımızı ispatlayabilelim
kuzucum Allah razı olsunumut-16 hilalcikk B busra_brt yassimin Dil-i bitab D Dilefrz niyetine tesbihleri çektim umut16 için 100 tanede fazla çektim Rabb'im gonullerindeki muratlarini tez zamanda versin inşallah kucaklarini boş bırakmasın sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepsine bu mübarek günler hürmetine AMİNNNNN.. @Saman Alevi canım listenin hepsini bitirdim bugün hastalanirsam okuyamamış diye.. Rabb'im kabul etsin inşallah
Estağfurullah_ rabbi hebli minessalihin _rablihepli min ledunke_rabbi la tezerni ferdev 4 unu birden çektim cnmkuzucum Allah razı olsun
Rabbi hebli Minessalihin çekiyorsun sanırım ?
ben karıştırdım artık bu listeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?