2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

umut-16 İçin tesbihatlarımı çektim. Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah canım benim sana kucağın boş kalmasın, evinden çocuk sesi eksik olmasın inşallah
@Saman Alevi

kuzucum Allah razı olsun, Allah güzel yüreğinden geçen her hayrı sana geciktirmeden nasip etsin inşAllah...
ama böyle beni çok mahçup ediyorsunuz vallahi ben bunların hepsini nasıl bitireceğim şimdi

umut-16 Ayşe Duygu niyetine 100 adet Rabbi Hebli Minessalihin okudum armağan ettim, Allah'ım sen bu güzel arkadaşımızın gönlünden geçirdiği tüm hayır dualarını kabul et inşAllah, tez zamanda hayırlı sağlıklı iyi huylu güzel suretli, salih ve saliha evlatlar nasip et

kuzucum Allah razı olsun, Allah güzel yüreğinden geçen her hayrı sana geciktirmeden nasip etsin inşAllah...
ama böyle beni çok mahçup ediyorsunuz vallahi ben bunların hepsini nasıl bitireceğim şimdi
Amin inşallah sende de razı olsun Rabbim okuyamasan da önemli değil :)

S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule niyetine Meryem Suresi okudum... Allah gönlünden geçen her hayırlı muradını kabul etsin, tez zamanda hayırlı, sağlıklı, Allah'ın razı olduğu mutlu huzurlu uzun ve birlikte bir ömür geçirecekleri, ahirette de cennette birlikte olabilecekleri evlatları nasip etsin inşAllah...

Zeytin_yesili

Ama Adetim ne zaman bilmiyorum en az dört gün vardır erken yaptığım için çıkmamış olabilir mı.kizlar ya bi ümit var mi

Bu ay bazı belirtiler yaşıyorum ben geçen gün 40 dakika nerdeyse belden karnimin altına vuran bi ağrı yaşadım ara sıra baş ağrısı gaz goguslerim de şişlik isteksizlik vs vs yasiyodm umitlenmistim az önce test yaptım ve negatif bu duyguyu ilk defa yaşıyorum çok kötüymus ya ay bide köyden bir nenecik bir rüya görmüş geçenlerde evinin önünden eşimle geçiyormusuz ve benim kucağımda bi bebek varmış bebek istediğimden fln hiç haberi yok konusu bile geçmedi hicc

Amin inşallah sende de razı olsun Rabbim okuyamasan da önemli değil :)
ay tatlım benim ya Allah razı olsun
önemli olmaz olur mu kuzucum ya dünya dua üzerine kurulmuş
bana ne okuduysanız beni etiketleyin mutlaka tek tek onları not alıp okumam lazım
ama çok okumayın, güzel duanız da yeter çünkü nasıl yetiştiricem bilmiyorum
bir de kızlar gün içinde yoğunluk oluyor, bu hafta da iftarlar var
her gün bir günlük namaz kazası da yapıyorum
yetişmiyor
üstümde kalırsa o da beni üzer o yüzden siz bana bir tek dua etseniz de olur,
Allah gönlünüzdekini de gönlümüzdekini bilir canlarım

kuzucum bu rüyalar bekleyişler vs. hepsi bir amaca doğru seni hazırlamak için inşAllah
üzme kendini Elhamdülillah'tan vazgeçme her üzüldüğünde Rabb'ine sarıl
çünkü derdin sahibi dermanın da sahibidir
Allah bize ne diyor Ankebut Suresi'nde ?

29/ANKEBUT-2 İnsanlar, "amenna (îmân ettik)" demekle imtihan edilmeden bırakılacaklarını mı sandılar?

biz imtihandan geçiyoruz ki imanımızı ispatlayabilelim

Rabbim kabul etsin kuzum insallah bu hafta hayrli mujdeni alirsin kuzucum Rabbim yuzunu guldursun insallah
Bu hafta gelebilecek en hayırlı haber kistin gitmesi olacak. İniallah da gitmiştir ya, şu kahverengi akıntı hala devam ediyor. İki hafta olacak nerdeyse. Nette de bi bilgi yok endişe ediyorum

Amin canim Rabbim cumlemizden razi olsun insallah Rabbim hepimizi sevindirir yuzumuzu guldurur insallah

Bu hafta gelebilecek en hayırlı haber kistin gitmesi olacak. İniallah da gitmiştir ya, şu kahverengi akıntı hala devam ediyor. İki hafta olacak nerdeyse. Nette de bi bilgi yok endişe ediyorum
Kuzum sen daha dr gitmedin mi ya

Aynen canım ümitsizlik yok Rabbimiz var Gam yok Allah var

umut-16 hilalcikk B busra_brt yassimin Dil-i bitab D Dilefrz niyetine tesbihleri çektim umut16 için 100 tanede fazla çektim Rabb'im gonullerindeki muratlarini tez zamanda versin inşallah kucaklarini boş bırakmasın sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepsine bu mübarek günler hürmetine AMİNNNNN.. @Saman Alevi canım listenin hepsini bitirdim bugün hastalanirsam okuyamamış diye.. Rabb'im kabul etsin inşallah

kuzucum Allah razı olsun
Rabbi hebli Minessalihin çekiyorsun sanırım ?
ben karıştırdım artık bu listeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…