2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Canım hakkında hayırlısı olsun, bende bugün dua ederken allahım hangisi hayırlı ise onu nasip et dedim. Sonra peçeteye lekelenme geldi sonra rengi açıldı açık kahve oldu bakalım bekliyorum bugün yarın tamamen gelmesi lazım benim eşimde ben test yapıcam dedikçe az daha bekle der, ben beklemem kocaman negatifi görür rahatlarım :) adam yine haklı çıkar. Erkek olmak varmış

Ben hastanedeydim canım reglim kafayı yedi korktum kontrele gittim çok şükür kist tümör hiç bi şey yok dedi adet bittikten sonra da transvajinal için gidicem
Gözün aydın canım sevindim kist olmamasına. Hangi doktora gidiyorsun? Çok cahilim bi de transvajinal ne demek

Allah razı olsun ablacım rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Cnm ben temizlendim wagen Asksevgihuzur masal3487 M Meyra_naz için yasin okudum kendim içinde yasin okudum rabbim kabul ve makbul eylesin inşallah rabbim dualarızı kabul eylesin kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah

Canim kullandim bundan dort bes ay once onlar normal 14. Gun kopkoyu goruyordum ondan kafam karisti,doktor belkide gunleri yakalayamiyorsundur dedi bilmiyorum kafam karisti
Canım bende hsg çektirmek için adetimin 7. Günü gittim yumurtalarim çatlamak uzereymis o yüzden o ay çekmedi aşılama yapti asilamam tutmadı adetin 3.gunu tekrar görmek istedi gittim doktor şaşırdı şuan adet oluyorsun ama yumurtalıklarında çatlamak üzere olan bir sürü yumurta var senin hamile kalamaman imkansız dedi..Benim yumurtlamam ne zaman bende anlamadım canım rabbim herşeyin hayırlısını versin Rabbime sığınıp beklicez

Cnm ben temizlendim wagen Asksevgihuzur masal3487 M Meyra_naz için yasin okudum kendim içinde yasin okudum rabbim kabul ve makbul eylesin inşallah rabbim dualarızı kabul eylesin kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah

Ben ovu testi kullandim bir kac ay ama hep 14. Gunu en koyu yakaliyordum,ben de o ay hsg icin gitmistim doktor catlamis dedi muhtemelen gunleri tutturamiyorsun dedi anlamadim olabilir mi boyle bir sey,anlattigim arkadaslarim doktor yanlis gormustur dediler ben de anlamadim canim.

Doktor alttan kamerayla bakıyor canım banada gösterdi ekrandan gördüm bende..Canım yumurta geliştirmek için ilaç felan kullandın mı o ilaçlarda erken olgunlastirip catlatabiliyor normal zamanlara göre

Doktor alttan kamerayla bakıyor canım banada gösterdi ekrandan gördüm bende..Canım yumurta geliştirmek için ilaç felan kullandın mı o ilaçlarda erken olgunlastirip catlatabiliyor normal zamanlara göre
Bana da gosterdi ama hicbirsey anlamadim,yok canim hic bir ilac kullanmadim.

Orhangazi zeytin tıp merkezine gittim canım hasan beye çok iyi yumuşak yüzlü dinleyip sorulara cevap veriyo açıklama yapıyo aklına takılan sorular var mı diye soruyo transvajinal alttan ultrasyon canım

Orhangazi zeytin tıp merkezine gittim canım hasan beye çok iyi yumuşak yüzlü dinleyip sorulara cevap veriyo açıklama yapıyo aklına takılan sorular var mı diye soruyo transvajinal alttan ultrasyon canım
Ben merkezdeym canım acaba bildiğim bir doktor mu diye sormuştum

Ben merkezdeym canım acaba bildiğim bir doktor mu diye sormuştum
Selim akgün çok iyi dr canım bi ara gemlik'te çalışıyordu adet düzensizliği için gitmiştim bi tanıdık gelinini götürdü portakal büyüklüğünde ki kistini ilaçla eritti iki çocuğu var şimdi gelinin

canım ola biliyo kimisi erken çatlıyomuş benimde kontrol lerimde yumurtamın çatladığımı alttan muanede görüyodu demekki sen adetten hemen sonra çatlıyo ovalasyon testi kullandınmı hiç
Kizlar birsey sorabilirmiyim yumurtanin caylayip catlamadigi alttan mi bakiliyo

Kizlar bisi sorcam ama bugun benden beyaz bi akinti geliyo neden olurki. Adete daha cok var iltihap falan yok klomen kullaniyorum onun etkisi olabilormi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…