ben burdayımkızlar test yaptım şimdi idrartesti positifffff demeyi okadar çok isterdimki malesef nagatif adette geldi gelicek çümkü sabahtandır üzerimde olan yorgunluk kalktı bi anda neyse hiç nişi anlamadım bu ay bitek şunu anladım aşkısı haklı çıktı ben çok takıyom heralde ondan böyle oluyom neyse hayırlısı haftaya cuma tüpbebek için bahçeciye gidicez inşallah Allah yavrumu verrir biran önce nerdesiniz kızlar uyuyonumu kız kocişlerle gelin azıcık kaynatalım
Gözün aydın canım sevindim kist olmamasına. Hangi doktora gidiyorsun? Çok cahilim bi de transvajinal ne demekBen hastanedeydim canım reglim kafayı yedi korktum kontrele gittim çok şükür kist tümör hiç bi şey yok dedi adet bittikten sonra da transvajinal için gidicem
Allah razı olsun cnm agzına saglık rabbim hepimizin dualarını kabul etsinAyse saridogan canim senin niyetine bir yasin okudum Allah kabul etsin insallah.
Allah razı olsun ablacım rabbim hepimize nasip etsin inşallahYa Halik Ya Varis Ya Cebbar Es Semi Ya Latif Ya Mucib Ya Hakim Ya Vekil Ya Kadir tesbihatlarını çektim hediye ettimAyse saridogan Recep kızı Ayşe'ye Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah kucağını boş bırakmasın
Cnm ben temizlendimYa Halik Ya Varis Ya Cebbar Es Semi Ya Latif Ya Mucib Ya Hakim Ya Vekil Ya Kadir tesbihatlarını çektim hediye ettimAyse saridogan Recep kızı Ayşe'ye Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah kucağını boş bırakmasın
Canım bende hsg çektirmek için adetimin 7. Günü gittim yumurtalarim çatlamak uzereymis o yüzden o ay çekmedi aşılama yapti asilamam tutmadı adetin 3.gunu tekrar görmek istedi gittim doktor şaşırdı şuan adet oluyorsun ama yumurtalıklarında çatlamak üzere olan bir sürü yumurta var senin hamile kalamaman imkansız dedi..Benim yumurtlamam ne zaman bende anlamadım canım rabbim herşeyin hayırlısını versin Rabbime sığınıp beklicezCanim kullandim bundan dort bes ay once onlar normal 14. Gun kopkoyu goruyordum ondan kafam karisti,doktor belkide gunleri yakalayamiyorsundur dedi bilmiyorum kafam karisti
Cnm ben temizlendimYa Halik Ya Varis Ya Cebbar Es Semi Ya Latif Ya Mucib Ya Hakim Ya Vekil Ya Kadir tesbihatlarını çektim hediye ettimAyse saridogan Recep kızı Ayşe'ye Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah kucağını boş bırakmasın
Amin canım Allah razı olsunCnm ben temizlendimwagen Asksevgihuzur masal3487 M Meyra_naz için yasin okudum kendim içinde yasin okudum rabbim kabul ve makbul eylesin inşallah rabbim dualarızı kabul eylesin kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
Ben ovu testi kullandim bir kac ay ama hep 14. Gunu en koyu yakaliyordum,ben de o ay hsg icin gitmistim doktor catlamis dedi muhtemelen gunleri tutturamiyorsun dedi anlamadim olabilir mi boyle bir sey,anlattigim arkadaslarim doktor yanlis gormustur dediler ben de anlamadim canim.Canım bende hsg çektirmek için adetimin 7. Günü gittim yumurtalarim çatlamak uzereymis o yüzden o ay çekmedi aşılama yapti asilamam tutmadı adetin 3.gunu tekrar görmek istedi gittim doktor şaşırdı şuan adet oluyorsun ama yumurtalıklarında çatlamak üzere olan bir sürü yumurta var senin hamile kalamaman imkansız dedi..Benim yumurtlamam ne zaman bende anlamadım canım rabbim herşeyin hayırlısını versin Rabbime sığınıp beklicez
Doktor alttan kamerayla bakıyor canım banada gösterdi ekrandan gördüm bende..Canım yumurta geliştirmek için ilaç felan kullandın mı o ilaçlarda erken olgunlastirip catlatabiliyor normal zamanlara göreBen ovu testi kullandim bir kac ay ama hep 14. Gunu en koyu yakaliyordum,ben de o ay hsg icin gitmistim doktor catlamis dedi muhtemelen gunleri tutturamiyorsun dedi anlamadim olabilir mi boyle bir sey,anlattigim arkadaslarim doktor yanlis gormustur dediler ben de anlamadim canim.
Bana da gosterdi ama hicbirsey anlamadim,yok canim hic bir ilac kullanmadim.Doktor alttan kamerayla bakıyor canım banada gösterdi ekrandan gördüm bende..Canım yumurta geliştirmek için ilaç felan kullandın mı o ilaçlarda erken olgunlastirip catlatabiliyor normal zamanlara göre
Allah hepimizden razı olsun cnmAmin canım Allah razı olsun
Canım başka bir doktora da görün bence en azından ona göre tedbirini alırsınBana da gosterdi ama hicbirsey anlamadim,yok canim hic bir ilac kullanmadim.
Bakayim canim olmadi oyle yaparimCanım başka bir doktora da görün bence en azından ona göre tedbirini alırsın
Orhangazi zeytin tıp merkezine gittim canım hasan beye çok iyi yumuşak yüzlü dinleyip sorulara cevap veriyo açıklama yapıyo aklına takılan sorular var mı diye soruyo transvajinal alttan ultrasyon canımCanım hakkında hayırlısı olsun, bende bugün dua ederken allahım hangisi hayırlı ise onu nasip et dedim. Sonra peçeteye lekelenme geldi sonra rengi açıldı açık kahve oldu bakalım bekliyorum bugün yarın tamamen gelmesi lazımbenim eşimde ben test yapıcam dedikçe az daha bekle der, ben beklemem kocaman negatifi görür rahatlarım :) adam yine haklı çıkar. Erkek olmak varmış
Gözün aydın canım sevindim kist olmamasına. Hangi doktora gidiyorsun? Çok cahilim bi de transvajinal ne demek
Amin canım inşallahAllah razı olsun ablacım rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Ben merkezdeym canım acaba bildiğim bir doktor mu diye sormuştumOrhangazi zeytin tıp merkezine gittim canım hasan beye çok iyi yumuşak yüzlü dinleyip sorulara cevap veriyo açıklama yapıyo aklına takılan sorular var mı diye soruyo transvajinal alttan ultrasyon canım
Selim akgün çok iyi dr canım bi ara gemlik'te çalışıyordu adet düzensizliği için gitmiştim bi tanıdık gelinini götürdü portakal büyüklüğünde ki kistini ilaçla eritti iki çocuğu var şimdi gelininBen merkezdeym canım acaba bildiğim bir doktor mu diye sormuştum
Kizlar birsey sorabilirmiyim yumurtanin caylayip catlamadigi alttan mi bakiliyocanım ola biliyo kimisi erken çatlıyomuş benimde kontrol lerimde yumurtamın çatladığımı alttan muanede görüyodu demekki sen adetten hemen sonra çatlıyo ovalasyon testi kullandınmı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?