ben de sana bunlardan 100'er tane çektim canım Allah kabul eder inşAllah hadi bu ay nasip olsun hamilelik hayırlısıyla sağlıkla mutluluklaEstağfurullah_ rabbi hebli minessalihin _rablihepli min ledunke_rabbi la tezerni ferdev 4 unu birden çektim cnm
Yok kuziş daha gitmesim. Cumartesi giderim diyorum. Okulda yeterince susuyorum. Daha sonra hastane beni mahveder. En iyisi haftasonunu bekleyeyim diyorum. Zaten gidecem çünkü. İnşallah iyiye işarettirKuzum sen daha dr gitmedin mi ya
Geçmiş olsun canom. Aminn evi gibisi yok insanınn. Allah bi daha düşürmesin inşallah iyi bak kocişineKizcelerim bende en sonunda evimdeyim nasil yorulmusum eve gelince anladim Rabbim kimseyi evinden ayri komasin insallah
Bu arada yumurtlama günlerini değerlendirebildin miKizcelerim bende en sonunda evimdeyim nasil yorulmusum eve gelince anladim Rabbim kimseyi evinden ayri komasin insallah
Amin canim benim icin istedigini rabbim sana misliyle versin:)Rabbim kabul etsin kuzum insallah bu hafta hayrli mujdeni alirsin kuzucum Rabbim yuzunu guldursun insallah
Allah razı olsun canım inş Rabb'im hepimize nasip eder o mutluluğuben de sana bunlardan 100'er tane çektim canım Allah kabul eder inşAllah hadi bu ay nasip olsun hamilelik hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla
Hayırlı uğurlu olsun canım. Grubun bursalı sayısı artıyoreeKizlar tayinimiz belli oldu Bursa cikti:)insallah hayirlii olur bizim icin .
Agzina yuregine saglik canim Rabbim kabul ve makbul etsin insallah benim icin istediklerini sana misli ile ihsan etsin Rabbim razi olsunZeytin_yesili , S SUDESUDE09 , Pdr_ci , esra011 , umut-16 niyetine tesbihleri cektim rabbim kabul ve makbul eylesin hayirli saglikli sihhatli evlarlar nasip etsin insallah
Sagol tatlim:)Hayırlı uğurlu olsun canım. Grubun bursalı sayısı artıyoree
Heyooo Bursa mıza hoşgeldin kuzu, emin ol bayılacaksın :) yeşil bursam bitanedir :)Kizlar tayinimiz belli oldu Bursa cikti:)insallah hayirlii olur bizim icin .
Hayırlı olsun canımKizlar tayinimiz belli oldu Bursa cikti:)insallah hayirlii olur bizim icin .
Amin.Allah razı olsun canımZeytin_yesili , S SUDESUDE09 , Pdr_ci , esra011 , umut-16 niyetine tesbihleri cektim rabbim kabul ve makbul eylesin hayirli saglikli sihhatli evlarlar nasip etsin insallah
Kıskandın mı beybiii hadi sende gelHayırlı uğurlu olsun canım. Grubun bursalı sayısı artıyoree
Alalh razı olsun tayinizde hayırlı olsun Rabbim iki sevinci birden yaşatsın bu ayumut-16 @hilalcikk B busra_brt yassimin Dil-i bitab @Dilefrz niyetine tesbihleri çektim umut16 için 100 tanede fazla çektim Rabb'im gonullerindeki muratlarini tez zamanda versin inşallah kucaklarini boş bırakmasın sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepsine bu mübarek günler hürmetine AMİNNNNN.. @Saman Alevi canım listenin hepsini bitirdim bugün hastalanirsam okuyamamış diye.. Rabb'im kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?