Çookk sağolun canlar . Dilinize yüreğinize sağlık . Kalbinizdekini Kurban olduğum Rabbim tez zamanda hayırlı şekilde versin . Aminumut-16 Ayşe Duygu niyetine cekiyoruz (diger topige katilamadigi icin biz cekeriz fazladan dedik yassimin @Saman Alevi ASSOSyal icinden gelen arkadaslarimiz 100 tane fazladan Rabbi hebli minessalihin cekebilirler )
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
@Saman Alevi Ömer kızı Elif
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
@esra011 Necati kızı Esra yeni liste de muaftır (işleri dolayısıyla katılamayacak)
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
@busra_brt Salih kızı Büşra
yassimin Ali kızı Yasemin
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
@Dilefrz
Rabbim evlat hasreti ile yanan kavrulan ummet-i Muhammed'e sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı kendi katından temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin inşallah
Kız şimdi daha çok gelmek istiyom bursaya
Canım geçmiş olsun, ne ameliyatı olacak baban? Hangi hastaneye geldiniz?masal3487 hayirli olsun canim.Ben 20 mayista Bursadaydim.Babam orda ameliyat olucak doktora gitmistik.Bayildim ben Bursaya.Esim kabul etse hemen tasinirim tayin isterim.Bence çok seveceksin.Ben 4 saat zaman gecirdim ki sadece hastaneye gittik gezmedik.Cok begendim.Ayrica Bursalilar cok kibar insanlar.
Gelemez kii gelemez kiiKız şimdi daha çok gelmek istiyom bursayamasal3487 kuzum hayırlı olsun rabbim inşallah hayırlı bide evlat nasib etsin inşallah
Gel cemki babane:)) herkesler oraya akın ediyo en sonunda oda istanbul gibi iğne atsan düşmüyücek hale gelcek haaaGelemez kii gelemez kii
kızlar BAT'a son 4 gün... belki olmam bu ay Rabb'im kabul eder inşAllah dualarımızı da her birimiz hemencik hamile kalsak [/QUOT inşallah gelmez ve bebişin senledir kuzum gelirsede hayırlısı diyip geç üzülmek yok bizde birgün mutlu olcaz
Zaten şuan o durumdayız kuzu yolda yürürken çıldırıyorumGel cemki babane:)) herkesler oraya akın ediyo en sonunda oda istanbul gibi iğne atsan düşmüyücek hale gelcek haaa
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versinkızlar BAT'a son 4 gün... belki olmam bu ay Rabb'im kabul eder inşAllah dualarımızı da her birimiz hemencik hamile kalsak
olur inşAllah kuzucum... Allah Ol derse o da olurİnşallah canım Rabbim gönlüne göre versininşallah mutlu son olur
Saolasin canim.Kalca protez ameliyati olucak.Medicabil de bir doktorla gorustuk.Netten arastirdik.Birkac tanidiktan da tavsiye aldik iyi bir doktormus.Temmuzun 11 inde insallah olucak ameliyati.Biraz zor bir ameliyatmis.Insallah guzel gecer ameliyat.Ben bayildim Bursaya ve Bursalilara.Uzerine de alinabilirsin canim.Seni de kizlari da cok seviyorum.Ben cok sohpetlere katilamiyorum ama okumaya calisiyorum yazdiklarinizi.Gonlu guzel arkadaslarim.Dualarda bulusan birbiri icin temiz duygularla dua eden insanlar candir diye düşünüyorum.Birbirimizi tanimadan dertlerimizi paylasiyoruz burda.Allah hepinizden razi olsun.Canım geçmiş olsun, ne ameliyatı olacak baban? Hangi hastaneye geldiniz?
Valla bu sözünü üzerime alındım :)) teşekkürler
Kızz zalım gelecem ki ben deZaten şuan o durumdayız kuzu yolda yürürken çıldırıyorumama seni sığdırırız yamacımıza sen merak etme
İnşallah bata son 9 aydır yaaakızlar BAT'a son 4 gün... belki olmam bu ay Rabb'im kabul eder inşAllah dualarımızı da her birimiz hemencik hamile kalsak
Canım şimdiden çok geçmiş olsun Allah tez zamanda Şifa versin... gönlü güzel olmayan güzeli göremez arkadaşımSaolasin canim.Kalca protez ameliyati olucak.Medicabil de bir doktorla gorustuk.Netten arastirdik.Birkac tanidiktan da tavsiye aldik iyi bir doktormus.Temmuzun 11 inde insallah olucak ameliyati.Biraz zor bir ameliyatmis.Insallah guzel gecer ameliyat.Ben bayildim Bursaya ve Bursalilara.Uzerine de alinabilirsin canim.Seni de kizlari da cok seviyorum.Ben cok sohpetlere katilamiyorum ama okumaya calisiyorum yazdiklarinizi.Gonlu guzel arkadaslarim.Dualarda bulusan birbiri icin temiz duygularla dua eden insanlar candir diye düşünüyorum.Birbirimizi tanimadan dertlerimizi paylasiyoruz burda.Allah hepinizden razi olsun.
kız hadi inşAllah hepimize öyledirİnşallah bata son 9 aydır yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?