2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Çookk sağolun canlar . Dilinize yüreğinize sağlık . Kalbinizdekini Kurban olduğum Rabbim tez zamanda hayırlı şekilde versin . Amin

Kaçar bin eksikler ablla son toplanabilir bi yazar Misin

Canım geçmiş olsun, ne ameliyatı olacak baban? Hangi hastaneye geldiniz?

Valla bu sözünü üzerime alındım :)) teşekkürler

Canım geçmiş olsun, ne ameliyatı olacak baban? Hangi hastaneye geldiniz?

Valla bu sözünü üzerime alındım :)) teşekkürler
Saolasin canim.Kalca protez ameliyati olucak.Medicabil de bir doktorla gorustuk.Netten arastirdik.Birkac tanidiktan da tavsiye aldik iyi bir doktormus.Temmuzun 11 inde insallah olucak ameliyati.Biraz zor bir ameliyatmis.Insallah guzel gecer ameliyat.Ben bayildim Bursaya ve Bursalilara.Uzerine de alinabilirsin canim.Seni de kizlari da cok seviyorum.Ben cok sohpetlere katilamiyorum ama okumaya calisiyorum yazdiklarinizi.Gonlu guzel arkadaslarim.Dualarda bulusan birbiri icin temiz duygularla dua eden insanlar candir diye düşünüyorum.Birbirimizi tanimadan dertlerimizi paylasiyoruz burda.Allah hepinizden razi olsun.

Canım şimdiden çok geçmiş olsun Allah tez zamanda Şifa versin... gönlü güzel olmayan güzeli göremez arkadaşım
öpüyorum

İnşallah bata son 9 aydır yaaa
kız hadi inşAllah hepimize öyledir
Meryem surelerini okurken bile bazen ağlamaktan zor bitiriyorum
inşAllah bu sabır sınavını Rabb'imizin rızasını alarak hepimiz geçeriz Kuran-ı Kerim şahidimiz, Peygamber efendimiz şefaatçimiz ve sağlıklı salih/saliha evlatlarımız da ödülümüz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…