Aminn canım aminn. Kuran okurken, sokakta yürürken, yastığa başını koyduğunda, yağmur yapdığında seller aktığında sinek geçtiğinde bile ağlıyom bazen ben. İyice psikolojik manyağa bağladım zaten bu aralar. Allah aklımıza mukayet olsunkız hadi inşAllah hepimize öyledir
Meryem surelerini okurken bile bazen ağlamaktan zor bitiriyorum
inşAllah bu sabır sınavını Rabb'imizin rızasını alarak hepimiz geçeriz Kuran-ı Kerim şahidimiz, Peygamber efendimiz şefaatçimiz ve sağlıklı salih/saliha evlatlarımız da ödülümüz olur
Sagol tatlim,Bursayi sevecegime eminim bana hep sicak ve guzel gelmistir zaten:)Heyooo Bursa mıza hoşgeldin kuzu, emin ol bayılacaksın :) yeşil bursam bitanedir :)
Sagol tatlim:)Hayırlı olsun canım
Babana Allah hayirli sifalar versin canim.masal3487 hayirli olsun canim.Ben 20 mayista Bursadaydim.Babam orda ameliyat olucak doktora gitmistik.Bayildim ben Bursaya.Esim kabul etse hemen tasinirim tayin isterim.Bence çok seveceksin.Ben 4 saat zaman gecirdim ki sadece hastaneye gittik gezmedik.Cok begendim.Ayrica Bursalilar cok kibar insanlar.
Amin canim amin suan tek eksigimiz bebegimizin olmamasi o da nasip olur insallah.Kız şimdi daha çok gelmek istiyom bursayamasal3487 kuzum hayırlı olsun rabbim inşallah hayırlı bide evlat nasib etsin inşallah
Canim daha belli degil,bir aya belli olacakmis,zaten ben agustos ortalarinda es durumu istiycem bakalim insallah guzel bir yer gelir,belli olursa yazarim zaten:)masal3487 canımmm nereye geleceksiniz hangi ilçe hangi semt :) valla ben bile heyecan yaptım :)
Amin ablacim insallah cumlemizden Allah razi olsun rabbim hepimizin gonlune gore versin insallahAgzina yuregine saglik canim Rabbim kabul ve makbul etsin insallah benim icin istediklerini sana misli ile ihsan etsin Rabbim razi olsun
Amin cumlemizden razi olsun cnmAmin.Allah razı olsun canım
Çok geçmiş olsun kuzum, çok iyi bir hastaneye denk gelmişsiniz doktorları da çok iyidir, inşallah sonrası da çok iyi olacak merak etme. Rabbim acil şifalar versin.Saolasin canim.Kalca protez ameliyati olucak.Medicabil de bir doktorla gorustuk.Netten arastirdik.Birkac tanidiktan da tavsiye aldik iyi bir doktormus.Temmuzun 11 inde insallah olucak ameliyati.Biraz zor bir ameliyatmis.Insallah guzel gecer ameliyat.Ben bayildim Bursaya ve Bursalilara.Uzerine de alinabilirsin canim.Seni de kizlari da cok seviyorum.Ben cok sohpetlere katilamiyorum ama okumaya calisiyorum yazdiklarinizi.Gonlu guzel arkadaslarim.Dualarda bulusan birbiri icin temiz duygularla dua eden insanlar candir diye düşünüyorum.Birbirimizi tanimadan dertlerimizi paylasiyoruz burda.Allah hepinizden razi olsun.
Zalımın kızı yandırdı biziKızz zalım gelecem ki ben dedu bakalım vakit daha belli değil amma çok merak ediyorum oraları wagen sen yakınsın kıs git sen ben arkandan geliyom hee
hoş geldin sefa geldin canım bursa nın havası suyu inşallah size hayırlı gelir bebiş sahibi olmana vesile olur tanışmak isterimm :)Kizlar tayinimiz belli oldu Bursa cikti:)insallah hayirlii olur bizim icin .
Sagol canim insallah ya bana ugurlu gelir:)hoş geldin sefa geldin canım bursa nın havası suyu inşallah size hayırlı gelir bebiş sahibi olmana vesile olur tanışmak isterimm :)
Kalan On dört bini ben alayımDil-i bitab canim 56 kelime-i tevhid toplanmis 14 bin kelime-i tevhid kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?