2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Aminn canım aminn. Kuran okurken, sokakta yürürken, yastığa başını koyduğunda, yağmur yapdığında seller aktığında sinek geçtiğinde bile ağlıyom bazen ben. İyice psikolojik manyağa bağladım zaten bu aralar. Allah aklımıza mukayet olsun

Heyooo Bursa mıza hoşgeldin kuzu, emin ol bayılacaksın :) yeşil bursam bitanedir :)
Sagol tatlim,Bursayi sevecegime eminim bana hep sicak ve guzel gelmistir zaten:)
Hayırlı olsun canım
Sagol tatlim:)
Babana Allah hayirli sifalar versin canim.

Bakalim canim yerlestikten sonra gorucez insanlarini ama bana da hep sicak gelmistir bursalilar ,zaten cok guzel bir sehir havasi yeter:)
Kız şimdi daha çok gelmek istiyom bursaya masal3487 kuzum hayırlı olsun rabbim inşallah hayırlı bide evlat nasib etsin inşallah
Amin canim amin suan tek eksigimiz bebegimizin olmamasi o da nasip olur insallah.
masal3487 canımmm nereye geleceksiniz hangi ilçe hangi semt :) valla ben bile heyecan yaptım :)
Canim daha belli degil,bir aya belli olacakmis,zaten ben agustos ortalarinda es durumu istiycem bakalim insallah guzel bir yer gelir,belli olursa yazarim zaten:)

Çok geçmiş olsun kuzum, çok iyi bir hastaneye denk gelmişsiniz doktorları da çok iyidir, inşallah sonrası da çok iyi olacak merak etme. Rabbim acil şifalar versin.

Sağolasın canım benim dualarımız sayesinde kardeş olduk, inş sonunda da yine birlikte olacağız. Sevgimiz karşılıklı

Kızz zalım gelecem ki ben de du bakalım vakit daha belli değil amma çok merak ediyorum oraları wagen sen yakınsın kıs git sen ben arkandan geliyom hee
Zalımın kızı yandırdı bizi

Halaya yetişin kızlaaarr

Kara üzüm habbesi, le le le le canım
Göynüm sevmez herkesi, esmersen güzelsin tey tey teyy

hoş geldin sefa geldin canım bursa nın havası suyu inşallah size hayırlı gelir bebiş sahibi olmana vesile olur tanışmak isterimm :)
Sagol canim insallah ya bana ugurlu gelir:)
Valla sozde kalmasin tanisalim bursadakiler olarak:) gerci benim gelip yerlesmem eylul ekimi bulur ama olsun yani:)

hilalcikk Oğuz kizi Gökçe niyetine cekiyoruz
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra yeni liste de muaftır (işleri dolayısıyla katılamayacak)
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
B busra_brt Salih kızı Büşra
yassimin Ali kızı Yasemin
D Dilefrz Sinan kızı Esra
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
Rabbim evlat hasreti ile yanan kavrulan ummet-i Muhammed'e sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı kendi katından temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin inşallah

Kadir gecesi dua listesi
masal3487 Nevzat kızı Özgün 2 bin kelime i tevhit 2 bin kelimei temcit 5 yasin suresi 5 meryem suresi
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 10 bin kelime-i temcid 6 yasin süresi 3 meryem süresi
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 4 Yasin süresi 4 Meryem süresi 5 bin salavat 5 bin kelimei tevhit 5 bin de kelimei temcit
Zeytin_yesili 5 bin kelime-i tevhid okudu 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 2 yasin süresi okudu 2 meryem süresi
B busra_brt 15 yasin süresi 1000 tane kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif
M Meyra_naz 5 bin kelime_i tevhid 2 bin kelime-i tenzih kelime-i temcid salevat-ı şerif 3 yasin süresi 2 Meryem suresi
ASSOSyal 5 yasin süresi 3 meryem süresi 1000 tane kelime-i temcid salevat-ı şerif cekti 5 bin salevat-ı şerif daha aldi
wagen 3000 kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 10 meryem süresi
umut-16 3 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şeri 1 meryem süresi
S SUDESUDE09 2 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 5 meryem süresi
Dil-i bitab 5 meryem suresi 20 bin kelime-i tevhid bin kelime-i temcid 5 bin kelime-i tenzih 10 bin salevat-i serif
yassimin 1 yasin suresi 1 meryem suresi

Kadir gecesi icin toplanan dualar
41 yasin süresi (sayi tamamlanmistir)
41 meryem süresi (sayi tamamlanmistir)
56 bin Kelime-i Tevhid
33 bin Kelime-i Temcid
23 bin Kelime-i Tenzih
31 bin Salevat-ı Şerif

umut-16 Ayse Duygu niyetine tesbihatlarimi cektim
hilalcikk Oğuz kizi Gökçe niyetine tesbihatlarimi cektim Rabbim kabul ve makbul etsin insallah
Sağlikli elleri ayaklari duzgun hastaliksiz kusursuz anaya babaya itaatkar hurmetkaar ana baba sozunden disari cikmayan akilli uslu zeki akli basinda ahlakli imanli anaya babaya vatana hayrli kendi katindan temiz namazinda salih ve saliha evlatlar ihsan etsin insallah

hilalcikk yassimin D Dilefrz için duaları okudum Rabbim sağlıklı sıhhatli ahlaklı imanlı kuranli dinine milletine bağlı Kur'an'a ve İslam'a hizmetkar ana babasına itaatkar akıllı uslu tertemiz Salih ve Saliha evlat lar nasip etsin Ramazan ayının sonuna anne olarak ulasmayi nasip etsin size vex anne olmayı isteyen tüm kadınlara

D denizzz3 ASSOSyal Zeytin_yesili S SUDESUDE09 Pdr_ci esra011 umut-16 hilalcikk B busra_brt yassimin D Dilefrz Dil-i bitab kızlar hepiniz için ayrı ayrı 100 Estağfurullah 100 Rabbi hapli mines salihin 100 Rabbi hepli minledünke zürriyeten tayyibeten inneke semidud dua 100 Rabbi la tezerni tezbihlerini çektim Rabbim hepineze hayırlı sağlıklı akıllı uslu çok güzel bebişler evlatlar nasib etsin inşallah hepinize tez zamanda kocişlerinize hamişim demeyi o müjdeyi eşlerinize vermeyi nasib etsin mevlam inşallah hayatınızdan saygı sevgi mutluluk bedeninizde sağlık cebinizden paracıklar eksik olmasın daima artsın inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…