Aslında güzel fikir ama benim okumam gereken okadar çok şey varki anlatamam ama kozlar okuruz derlerse birazını bende okurum bendeKizlar devamli okuyan kac kisiyiz.Kadir gecesine kadar 12 bin ihlas da okusak mi acaba.Yetisebilir miyiz.Ben gerci aldiklarimi da bitirmedim daha ama.1000 er tane dusse okunur diye dusundum.
Benim de var canim okunacak.Dun tvde izledim de ordan düştü aklima.Nasip olursa okuruz hep birlikte.Aslında güzel fikir ama benim okumam gereken okadar çok şey varki anlatamam ama kozlar okuruz derlerse birazını bende okurum bende
Ayyyy kuzum Allah bin kere razı olsun rabbim senin o güzel kalbine göre versin hakkını helal et canımya çok sağol tatlım rabbim benim için istediklerimi misliyle sana nasib etsin inşallahwagen bu arada 4444 bitti canim.Ben bi dagittim yine yanlis okunmus.Sonra tekrar bastan bir daha dagitip bir daha okuttum.Insallah Rabbim kabul etsin.
Çok sağol canım geceleri biraz erken yattığım için aktif olamıyorum ama onun dışında hep tkipçisi olucam. Allahım inşallah dualar yüzü suyu hürmetine bizi bebeklerimize kavuştursun. AminnMutlu1anne kuzum topiğimiz burası şimdiden hoş geldin bu liste bitmek üzere bidahaki listeye ekler seni arkadaş bidahaki listemizde Rabbi hepli mines salin okuyucaz zaten
Senden de razi olsun canim.Biraz gecikti ama tamamladik Allahin izniyle.Rabbim hepimizin kucaklarini doldursun.Anneligi bize de tattirsin.Tum bebek isteyenlere ahayirli evlatlar nasip etsin hepimize.Ayyyy kuzum Allah bin kere razı olsun rabbim senin o güzel kalbine göre versin hakkını helal et canımya çok sağol tatlım rabbim benim için istediklerimi misliyle sana nasib etsin inşallah
Amin canımÇok sağol canım geceleri biraz erken yattığım için aktif olamıyorum ama onun dışında hep tkipçisi olucam. Allahım inşallah dualar yüzü suyu hürmetine bizi bebeklerimize kavuştursun. Aminn
Allah razı olsun canım Rabbim bizim için ettiğin duaların kat katını versin sana daima yar ve yardımcın olsunD denizzz3ASSOSyal Zeytin_yesili S SUDESUDE09 Pdr_ci esra011 umut-16 hilalcikk B busra_brt yassimin D Dilefrz Dil-i bitab kızlar hepiniz için ayrı ayrı 100 Estağfurullah 100 Rabbi hapli mines salihin 100 Rabbi hepli minledünke zürriyeten tayyibeten inneke semidud dua 100 Rabbi la tezerni tezbihlerini çektim Rabbim hepineze hayırlı sağlıklı akıllı uslu çok güzel bebişler evlatlar nasib etsin inşallah hepinize tez zamanda kocişlerinize hamişim demeyi o müjdeyi eşlerinize vermeyi nasib etsin mevlam inşallah hayatınızdan saygı sevgi mutluluk bedeninizde sağlık cebinizden paracıklar eksik olmasın daima artsın inşallah amin
Canim iftara misafirlerim vardi anca vakit buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?