635 canim hidayet kizi deniz icin cekiyoruzKızlar yefriciye sayısı kaçtı yanlış okumuyayımZeytin_yesili
Tamam canim etiket yaparim seni o topigeZeytin_yesili cnm sizin katildiginiz gruba alım açılınca bana da haber verir misin bende katılım
Çok saol canım Allah razı olsunTamam canim etiket yaparim seni o topige
umut-16 Ayşe Duygu niyetine cekiyoruz (diger topige katilamadigi icin biz cekeriz fazladan dedik yassimin Zeytin_yesili ASSOSyal icinden gelen arkadaslarimiz 100 tane fazladan Rabbi hebli minessalihin cekebilirler )
wagen Türkan kızı Şeyma
@masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
@SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra yeni liste de muaftır (işleri dolayısıyla katılamayacak)
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
B busra_brt Salih kızı Büşra
yassimin Ali kızı Yasemin
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
Rabbim evlat hasreti ile yanan kavrulan ummet-i Muhammed'e sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı kendi katından temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin inşallah
Kuzum benim ağzına yüreğine sağlık, Rabbim kabul etsin inşallah, Allah razı olsun. Gönlünden geçen herşeyin fazlasını Rabbim sana versinD denizzz3ASSOSyal Zeytin_yesili @SUDESUDE09 Pdr_ci esra011 umut-16 hilalcikk B busra_brt yassimin @Dilefrz @nergismor kızlar hepiniz için ayrı ayrı 100 Estağfurullah 100 Rabbi hapli mines salihin 100 Rabbi hepli minledünke zürriyeten tayyibeten inneke semidud dua 100 Rabbi la tezerni tezbihlerini çektim Rabbim hepineze hayırlı sağlıklı akıllı uslu çok güzel bebişler evlatlar nasib etsin inşallah hepinize tez zamanda kocişlerinize hamişim demeyi o müjdeyi eşlerinize vermeyi nasib etsin mevlam inşallah hayatınızdan saygı sevgi mutluluk bedeninizde sağlık cebinizden paracıklar eksik olmasın daima artsın inşallah amin
Ayy kuzum ya çok fazla okumam gereken şey var. Diğer listeyi bitirmeye çalışıyorum. Misafirlerim gelecek yatılı hazırlık yapmam lazım bir yandan. Bu aralar yoğun geçiyor bir yandan benim
Rabbim kabul ve makbul etsin canim insallahesra011 ;kendim; hilalcikk ve B busra_brt için tesbihatları okudum canım Zeytin_yesili canım
20-21-22. cüzleri de okudum Allah ın izniyle .Allah kabul etsin
Canım dur helebi inşallah yerleşme kanamasıdır üzülme senin elinde olan bişiy değil üzme kendini veren de alanda RabbimKızlar benim hafif lekelenmem başladı tutmadı heralde asilamam ağlamak istemiyorum ama tutamıyorum kendimi esime ne dicem bilmiyorum o benden daha çok üzülüyor lütfen dua edin bana
Canım hemen üzülme belki kesilir belki yerleşmedir, çok mu ne renkKızlar benim hafif lekelenmem başladı tutmadı heralde asilamam ağlamak istemiyorum ama tutamıyorum kendimi esime ne dicem bilmiyorum o benden daha çok üzülüyor lütfen dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?