2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Allah razı olsun arkadaşlar.yüreğinize dilinize sağlık .Rabbim dualarımızı kabul etsin.bi avazda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herbirimize inşallah.

Kuzum benim ağzına yüreğine sağlık, Rabbim kabul etsin inşallah, Allah razı olsun. Gönlünden geçen herşeyin fazlasını Rabbim sana versin

B busra_brt Canımcım senin için tesbihatlarımı çektim. Allahım kabul etsin, tez zamanda eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah. Gönlünden geçeni nasip etsin kucağını boş bırakmasın
Zeytin_yesili

Kızlar benim hafif lekelenmem başladı tutmadı heralde asilamam ağlamak istemiyorum ama tutamıyorum kendimi esime ne dicem bilmiyorum o benden daha çok üzülüyor lütfen dua edin bana

Kızlar benim hafif lekelenmem başladı tutmadı heralde asilamam ağlamak istemiyorum ama tutamıyorum kendimi esime ne dicem bilmiyorum o benden daha çok üzülüyor lütfen dua edin bana
Canım dur helebi inşallah yerleşme kanamasıdır üzülme senin elinde olan bişiy değil üzme kendini veren de alanda Rabbim

Az canım pembe renkte ama çok ağrım var adet oluyorum gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…