Canım yerleşme de olabilir, dikkat et bol bol dinlen. Ağrı ve pembe olması umutlandırıcı ama lütfen dinlen yorma kendiniAz canım pembe renkte ama çok ağrım var adet oluyorum gibi sanki
İnş canım ya çok ağladım Allahım yardımcımız olsun çok ağır geliyor bana tükendim isyan etmek istemiyorum etmemde ama psikolojik olarak çok yoruldum canımCanım yerleşme de olabilir, dikkat et bol bol dinlen. Ağrı ve pembe olması umutlandırıcı ama lütfen dinlen yorma kendini
Evet canim @nergismorZeytin_yesili kuzummm şimdi listemizde üç kişi mi kaldı? Benim misafirlerim gelecek yatılı o yüzden bir an önce bitirmek istiyorum listeyi
Kuzum insallah o yerlesme belirtisi bayram sekerimiz geliyor bize de sinyallerini gonderiyor insallah p.tesi gunu kizlarrr hamileyimmmmmmmm diceksinKızlar benim hafif lekelenmem başladı tutmadı heralde asilamam ağlamak istemiyorum ama tutamıyorum kendimi esime ne dicem bilmiyorum o benden daha çok üzülüyor lütfen dua edin bana
İnş canım inş Rabb'im o gunleride gösterir inşKuzum insallah o yerlesme belirtisi bayram sekerimiz geliyor bize de sinyallerini gonderiyor insallah p.tesi gunu kizlarrr hamileyimmmmmmmm diceksin
Insallah canim sen yuregini serin tut dua et Rabbimin hazine sonsuz ikrami zengindir dualarini mutlaka zel celali vel ikram celle celaluh ismi serifi ile yap kuzumİnş canım inş Rabb'im o gunleride gösterir inş
Üzülme kuzucum Allah ın takdiri herşey... duaya devam edicezKızlar benim hafif lekelenmem başladı tutmadı heralde asilamam ağlamak istemiyorum ama tutamıyorum kendimi esime ne dicem bilmiyorum o benden daha çok üzülüyor lütfen dua edin bana
Etme canım bu bizim sınavımız, Rabbim sınavımız kolaylaştırsın. Emin ol mükafat alacağımız günlerde gelecek, hepimiz aynı psikolojik savaşın içindeyiz. Şimdiden umudunu yitirme, yerleşme olma ihtimali var şimdilik bekle sakin olİnş canım ya çok ağladım Allahım yardımcımız olsun çok ağır geliyor bana tükendim isyan etmek istemiyorum etmemde ama psikolojik olarak çok yoruldum canım
Canim benim ben sana 900 tane Rabbi hebli mines-salihin duasi hediye ettim topige girip bitirdim diye yaz kuzum islerin aksamasin yatiya misafirin gelecekmis hem orucsun9 kişi kaldı kuzucum onu da bitirip cumartesiye kadar bildirim yapmam lazım üzerimde borç kalmasın
Ah kuzum benim ya allah razı olsun ama ben bitiririm, hiç kendini yorma cansın okumuş kadar oldun. Cumartesi gelecek misafirim, sekiz kişiyi okurum benimle dokuzdu, şimdi içinde sende varsın kendin için de sen mi okuyacan olmaz öyle ya içim hiç rahat etmez benimCanim benim ben sana 900 tane Rabbi hebli mines-salihin duasi hediye ettim topige girip bitirdim diye yaz kuzum islerin aksamasin yatiya misafirin gelecekmis hem orucsun
Okudum bebegim fazladan ben listeyi de bitirdim ikinci liste donusu icin aldim kirmizilar gelirse okuyamam liste disi kalmayayim diye 4000 cekmistim zorlamaz beni hem sen ben mi var kuzumAh kuzum benim ya allah razı olsun ama ben bitiririm, hiç kendini yorma cansın okumuş kadar oldun. Cumartesi gelecek misafirim, sekiz kişiyi okurum benimle dokuzdu, şimdi içinde sende varsın kendin için de sen mi okuyacan olmaz öyle ya içim hiç rahat etmez benim
Ya şimdi böyle nasıl olacak ya ben onları nasıl hediye edeceğim kiOkudum bebegim fazladan ben
Ben sana hediye ettim ya kuzum sende aldim kabul ettim de sonra topikte listeye okudum deyip duani et canimYa şimdi böyle nasıl olacak ya ben onları nasıl hediye edeceğim ki
Tamam canım benim allah razı olsunBen sana hediye ettim ya kuzum sende aldim kabul ettim de sonra topikte listeye okudum deyip duani et canim
Amin canim senden de razi olsun Rabbim sen de iyi ki varsin dua kardesim benimTamam canım benim allah razı olsuniyiki varsın kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?