Hadi bana yemek içinde akıl ver bakalım kuzucuk :)Amin canim senden de razi olsun Rabbim sen de iyi ki varsin dua kardesim benim
Islim kebabi olabilir kuzum tas kebabi olabilir enginar dolmasi (karisik sarma biber dolmasi) olabilir ayran corbasi eksili salata pastirmali kuru fasulye pilav patlican kebab olabilir zeytin yagli taze fasulye karpuz kavun seker pare ya da kemal pasa tatlisi olabilir en cok ramazan sofralarinda etli kuru fasulye pilav etli nohut firinda patates tavuk ya da kofte oluyor canim klasik cacik olabilirHadi bana yemek içinde akıl ver bakalım kuzucuk :)
Valla onlar geldikçe çoğunlukla yapmış oluyorum bir sürü şeyi, o yüzden karar veremedim kuzu ya patlıcanın çeşit çeşit yemeğini çok yaptım o yüzden patlıcanı meze olarak yapmayı düşünüyorum, sarma da yapıcam, kuru fasulye yapamam benim ki hayatta yemez, taze fasulye meze olarak olabilir herhalde, yada alinazik mi yapsam acabaIslim kebabi olabilir kuzum tas kebabi olabilir enginar dolmasi (karisik sarma biber dolmasi) olabilir ayran corbasi eksili salata pastirmali kuru fasulye pilav patlican kebab olabilir zeytin yagli taze fasulye karpuz kavun seker pare ya da kemal pasa tatlisi olabilir en cok ramazan sofralarinda etli kuru fasulye pilav etli nohut firinda patates tavuk ya da kofte oluyor canim klasik cacik olabilir
Misafir agarlamasi guzelde su ne yemek pisiricem telasesi yok mu insani hazirliklardan daha cok yoruyo beyin firtinasi ne pisirsemValla onlar geldikçe çoğunlukla yapmış oluyorum bir sürü şeyi, o yüzden karar veremedim kuzu ya patlıcanın çeşit çeşit yemeğini çok yaptım o yüzden patlıcanı meze olarak yapmayı düşünüyorum, sarma da yapıcam, kuru fasulye yapamam benim ki hayatta yemez, taze fasulye meze olarak olabilir herhalde, yada alinazik mi yapsam acaba
Aynen ya resmen sinir oluyorum düşünürken, herkesi memnun etmek zor. Görümcem in oğlu sebze yemeği ağzına sürmez, daha zor oluyo yemek seçmek ya, napıcam benMisafir agarlamasi guzelde su ne yemek pisiricem telasesi yok mu insani hazirliklardan daha cok yoruyo beyin firtinasi ne pisirsem
Allah razı olsun kuzucum benim o güzel gönlünden geçen her hayır muradın tez vakitte kabul olsun inşAllahyassimin Ali kızı yasemin için tesbihatlarımı çektim. Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah kucağını boş bırakmasın evinden çocuk sesi eksik olmasın canım benim dualarının gerçek olmasını diliyorum
Zeytin_yesili
Uygulaması var kuzu. Bugün ne pişirsem bölümünü aç valla ben ordan çok faydalanıyorumAynen ya resmen sinir oluyorum düşünürken, herkesi memnun etmek zor. Görümcem in oğlu sebze yemeği ağzına sürmez, daha zor oluyo yemek seçmek ya, napıcam ben
Amin ecmain. Allah razı olsun canım. Diline yüreğine sağlık. Bizim için ettiğin duanı misli mislisini sana versin RabbimD denizzz3ASSOSyal Zeytin_yesili S SUDESUDE09 Pdr_ci esra011 umut-16 hilalcikk B busra_brt yassimin D Dilefrz @nergismor kızlar hepiniz için ayrı ayrı 100 Estağfurullah 100 Rabbi hapli mines salihin 100 Rabbi hepli minledünke zürriyeten tayyibeten inneke semidud dua 100 Rabbi la tezerni tezbihlerini çektim Rabbim hepineze hayırlı sağlıklı akıllı uslu çok güzel bebişler evlatlar nasib etsin inşallah hepinize tez zamanda kocişlerinize hamişim demeyi o müjdeyi eşlerinize vermeyi nasib etsin mevlam inşallah hayatınızdan saygı sevgi mutluluk bedeninizde sağlık cebinizden paracıklar eksik olmasın daima artsın inşallah amin
Ali nazik iyi olurValla onlar geldikçe çoğunlukla yapmış oluyorum bir sürü şeyi, o yüzden karar veremedim kuzu ya patlıcanın çeşit çeşit yemeğini çok yaptım o yüzden patlıcanı meze olarak yapmayı düşünüyorum, sarma da yapıcam, kuru fasulye yapamam benim ki hayatta yemez, taze fasulye meze olarak olabilir herhalde, yada alinazik mi yapsam acaba
Nimet seçilmemeli bence . Ben de yemek seçene uyuz oluyorumAynen ya resmen sinir oluyorum düşünürken, herkesi memnun etmek zor. Görümcem in oğlu sebze yemeği ağzına sürmez, daha zor oluyo yemek seçmek ya, napıcam ben
Rabbim kabul etsin canim insallah arkadasimiz icin istedigini Rabbim misli ile sana ihsan etsin insallahD denizzz3 niyetine tefriciyelerimi okudum bitirdim,rabbim tez zamanda hayirli eli yuzu duzgun saglikli ve salih evlatlar nasip etsin.
Zeytin_yesili
Sakin kuzum oyle bi sey yapma prospektusunde ilaclarin unutunca tamamlamamak icin dozaji iki tane icmeyin yaziyorkızlar günaydın bişi sorcam size yaaa
ben bu ay klomen kullanıyorum da tekrar dün aksam iftara gitmiştik yanımda yoktu içemedm bu günde sahurda içmeyi unuttum gene şimdi bu akşam 2 tane birden içsem bişi olurmu ki. doktorun dediğine göre dün ve buğün 2 kez içip bırakcak cumartesi kontrole gitcektim . naıl olcak şimdi yaa bilemnedim var mı bi fikriniz ?
doktor perşembe kullanıp bitircen demişti ben yarında içip öyle bıraksam nbasıl olur ki . o zamanda doktora gittigimde 2 gün geçmemiş olcak arasındaSakin kuzum oyle bi sey yapma prospektusunde ilaclarin unutunca tamamlamamak icin dozaji iki tane icmeyin yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?