2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

doktor perşembe kullanıp bitircen demişti ben yarında içip öyle bıraksam nbasıl olur ki . o zamanda doktora gittigimde 2 gün geçmemiş olcak arasında
Kuzum telefonla arayip sorma imkanin yok mu dru o daha iyi bilgi verir yanlis bir sey deriz ters etki falan yapar Allah korusun

Kızlar benim hastalık söktü bizim bayram şekeri baya nazlı çıktı bu ay tedaviye ara vermeyi düşünüyorum 3. Aşılamayı sonraya birakicam biraz toparlamam gerek kendimi belki bitki çayları felan içerim inş tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebislerimiz

Hayrlisi kuzum Rabbim sagliklisini eli ayagi duzgun akli basinda olanini nasip etsin insallah ne evlatla ne evlatsizlikla sinasin esine inciri devam et canim en az 3 ay gerekiyomus Allahin izni ile bebek sahibi olurlar diye yaziyodu nette insallah senin de bebegin kurban bayraminda tatlandirir bizlerin gonlunu icini

İnş canım inş devam edicem canım bende yicem eşimle birlikte yumurta catlatmayada yardımcı oluyormuş hakkımızda hayırlısi ne zamansa o zaman gelecektir inş bebislerimiz. Dün çok kotuydum canım çok ağladım ama bugün toparladım kendimi

Hayırlısı olsun canım geç olsun varsın saglıklı olsun inşallah

Kadir gecesi dua listesi
masal3487 Nevzat kızı Özgün 2 bin kelime i tevhit 2 bin kelimei temcit 5 yasin suresi 5 meryem suresi
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid cekti 10 bin kelime-i temcid 6 yasin süresi 3 meryem süresi
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 4 Yasin süresi 4 Meryem süresi 5 bin salavat 5 bin kelimei tevhit 5 bin de kelimei temcit
Zeytin_yesili 5 bin kelime-i tevhid okudu 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 2 yasin süresi okudu 2 meryem süresi
B busra_brt 15 yasin süresi 1000 tane kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif
M Meyra_naz 5 bin kelime_i tevhid 2 bin kelime-i tenzih kelime-i temcid salevat-ı şerif 3 yasin süresi 2 Meryem suresi
ASSOSyal 5 yasin süresi 3 meryem süresi 1000 tane kelime-i temcid salevat-ı şerif cekti 5 bin salevat-ı şerif daha aldi
wagen 3000 kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 10 meryem süresi
umut-16 3 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şeri 1 meryem süresi
S SUDESUDE09 2 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 5 meryem süresi
@nergismor 5 meryem suresi 34 bin kelime-i tevhid bin kelime-i temcid 5 bin kelime-i tenzih 40 bin salevat-i serif
yassimin 1 yasin suresi 1 meryem suresi

Canımm hakkında hayırlısı olur inşallah. İniallah daha da toparlarsın kendini

Kuzucuk aynen o topikte hamile çıkan ne kadar da fazla. İnşallah bizlere de nasip olur yaa. Bari topiğimizden biri çıkaydıı

Kuzucuk aynen o topikte hamile çıkan ne kadar da fazla. İnşallah bizlere de nasip olur yaa. Bari topiğimizden biri çıkaydıı
Kuzum o topik 2015 yilindan ama bayanin biri yazmis bir yildir listeye girip cikiyormus ve cok kalabaliklar vakti zamani gelenin hamile haberi geliyor demek ki bizim daha vaktimiz zamanimiz daha gelmemis insallah bizim listemiz de hamis cikar

Ay öyle olur inşallah. O değil de kafam hiç bu ayki kadar rahat olmadı. Hamileliği düşünmeyince insan ne güzel oluyomuş. Keşke her ay böle olsak
Kesinlikle öyle valla düşünmemek süper, bende öyleyim bir sürü işim gücüm var aklıma bile gelmiyor :)

D denizzz3 Hidayet kizi deniz niyetine salat-i tefriciyemi cektim Rabbim kabul ve makbul etsin insallah tez vakitte saglikli elleri ayaklari duzgun hastaliksiz kusursuz anaya babaya saygili itaatkar hurmetkar ana baba sozunden disari cikmayan akilli uslu zeki akli basinda ahlakli imanli sabrli tatli dilli guler yuzlu halim yumusak huylu su gibi duru hayrli uzun omru olan kendi katindan temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin Rabbim insallah

yassimin niyetine El Cebbâr celle celaluh (207) Es-Semi celle celaluh (181)
El Latif celle celaluh (129)
El Mucib celle celaluh (55)
El Hakim celle celaluh (79)
El Vekil celle celaluh (67)
El Kadir celle celaluh (305)
El Muktedir celle celaluh (745)
Tesbihatlarini cektim Rabbim kabul ve makbul etsin insallah tez vakitte saglikli elleri ayaklari duzgun hastaliksiz kusursuz anaya babaya saygili itaatkar hurmetkar ana baba sozunden disari cikmayan akilli uslu zeki akli basinda ahlakli imanli sabrli tatli dilli guler yuzlu halim yumusak huylu su gibi duru hayrli uzun omru olan kendi katindan temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin Rabbim insallah

yassimin canim gunluk cektigimiz tesbihatlari cekecektim ama maalesef dun gece lekelenmem basladi o yuzden esmaul husna tesbihatlarini cektim senin icin @nergismor ve D Dilefrz icinde ayni sekilde cekecegim yanlis anlama olur mu kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…