- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Kuzum telefonla arayip sorma imkanin yok mu dru o daha iyi bilgi verir yanlis bir sey deriz ters etki falan yapar Allah korusundoktor perşembe kullanıp bitircen demişti ben yarında içip öyle bıraksam nbasıl olur ki . o zamanda doktora gittigimde 2 gün geçmemiş olcak arasında
Hayrlisi kuzum Rabbim sagliklisini eli ayagi duzgun akli basinda olanini nasip etsin insallah ne evlatla ne evlatsizlikla sinasin esine inciri devam et canim en az 3 ay gerekiyomus Allahin izni ile bebek sahibi olurlar diye yaziyodu nette insallah senin de bebegin kurban bayraminda tatlandirir bizlerin gonlunu iciniKızlar benim hastalık söktü bizim bayram şekeri baya nazlı çıktı bu ay tedaviye ara vermeyi düşünüyorum 3. Aşılamayı sonraya birakicam biraz toparlamam gerek kendimi belki bitki çayları felan içerim inş tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebislerimiz
İnş canım inş devam edicem canım bende yicem eşimle birlikte yumurta catlatmayada yardımcı oluyormuş hakkımızda hayırlısi ne zamansa o zaman gelecektir inş bebislerimiz. Dün çok kotuydum canım çok ağladım ama bugün toparladım kendimiHayrlisi kuzum Rabbim sagliklisini eli ayagi duzgun akli basinda olanini nasip etsin insallah ne evlatla ne evlatsizlikla sinasin esine inciri devam et canim en az 3 ay gerekiyomus Allahin izni ile bebek sahibi olurlar diye yaziyodu nette insallah senin de bebegin kurban bayraminda tatlandirir bizlerin gonlunu icini
Hayırlısı olsun canım geç olsun varsın saglıklı olsun inşallahKızlar benim hastalık söktü bizim bayram şekeri baya nazlı çıktı bu ay tedaviye ara vermeyi düşünüyorum 3. Aşılamayı sonraya birakicam biraz toparlamam gerek kendimi belki bitki çayları felan içerim inş tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebislerimiz
Aminn canım benim inşallahAllah razı olsun kuzucum benim o güzel gönlünden geçen her hayır muradın tez vakitte kabul olsun inşAllah
Canımm hakkında hayırlısı olur inşallah. İniallah daha da toparlarsın kendiniİnş canım inş devam edicem canım bende yicem eşimle birlikte yumurta catlatmayada yardımcı oluyormuş hakkımızda hayırlısi ne zamansa o zaman gelecektir inş bebislerimiz. Dün çok kotuydum canım çok ağladım ama bugün toparladım kendimi
Kuzucuk aynen o topikte hamile çıkan ne kadar da fazla. İnşallah bizlere de nasip olur yaa. Bari topiğimizden biri çıkaydıı
İnşallah bizim topikten de çıkar kuzum, çok fazla insan var neredeyse patlama yaşanıyor ne güzel. İnşallah şans bize de gülerKuzucuk aynen o topikte hamile çıkan ne kadar da fazla. İnşallah bizlere de nasip olur yaa. Bari topiğimizden biri çıkaydıı
Kuzum o topik 2015 yilindan ama bayanin biri yazmis bir yildir listeye girip cikiyormus ve cok kalabaliklar vakti zamani gelenin hamile haberi geliyor demek ki bizim daha vaktimiz zamanimiz daha gelmemis insallah bizim listemiz de hamis cikarKuzucuk aynen o topikte hamile çıkan ne kadar da fazla. İnşallah bizlere de nasip olur yaa. Bari topiğimizden biri çıkaydıı
Hakkimiz da hayrlisi olsun insallah canimİnşallah bizim topikten de çıkar kuzum, çok fazla insan var neredeyse patlama yaşanıyor ne güzel. İnşallah şans bize de güler
Kesinlikle öyle valla düşünmemek süper, bende öyleyim bir sürü işim gücüm var aklıma bile gelmiyor :)Ay öyle olur inşallah. O değil de kafam hiç bu ayki kadar rahat olmadı. Hamileliği düşünmeyince insan ne güzel oluyomuş. Keşke her ay böle olsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?