Allah razı olsun kuzucumyassimin @Meyra_naz canlar Rabbim hakkınızda hayırlı olanı tez zamanda nasip etsin inşallah üzülmeyin desekte ister istemez hepimiz üzülüyoruz ama Rabbime sığınalım bize mükafatını bir gün verecek inş
Allah razı olsun kuzucum, benim de dün gece lekelenme olduğundan ben de bu şekilde çekeyim mi diğer arkadaşlara ?yassimin niyetine El Cebbâr celle celaluh (207) Es-Semi celle celaluh (181)
El Latif celle celaluh (129)
El Mucib celle celaluh (55)
El Hakim celle celaluh (79)
El Vekil celle celaluh (67)
El Kadir celle celaluh (305)
El Muktedir celle celaluh (745)
Tesbihatlarini cektim Rabbim kabul ve makbul etsin insallah tez vakitte saglikli elleri ayaklari duzgun hastaliksiz kusursuz anaya babaya saygili itaatkar hurmetkar ana baba sozunden disari cikmayan akilli uslu zeki akli basinda ahlakli imanli sabrli tatli dilli guler yuzlu halim yumusak huylu su gibi duru hayrli uzun omru olan kendi katindan temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin Rabbim insallah
bence bu dualarımız ve dualarda buluştuğumuz için Rabb'imizin bize bir ikramı, kalplerimizi biraz olsun ferahlattı çok şükürAy öyle olur inşallah. O değil de kafam hiç bu ayki kadar rahat olmadı. Hamileliği düşünmeyince insan ne güzel oluyomuş. Keşke her ay böle olsak
Canim biz meryem suresini okurken kirmizi karti yiyince bu tesbihatlari cekiyorduk temizlenince meryem suresi kimde kaldi ise ondan baslayip listeyi bitiriyorduk sende cekebilirsin Rabbim kabul etsin insallahAllah razı olsun kuzucum, benim de dün gece lekelenme olduğundan ben de bu şekilde çekeyim mi diğer arkadaşlara ?
zaten namazım gitti orucum gitti bari tesbihim gitmesin
Bende vesvese geliyor ister istemez bak kimlerin cocugu oluyo var diye o zaman asi olmaktan isyan etmekten Rabbime siginiyorum verende alanda her seyin vakti saatini bilende Rabbimiz biz ser gibi goruyoruz ama hakkimizda hayrlisi bu demek ser gibi gozukende hayr Hayr gibi gozukende ser vardir biz bilemeyiz su an bende git gellerdeyim aglasam blne olacak ki sonuc degisecek mi hayr sadece nefsimi guclendirecem seytani sevindirecem Rabbim nefsi emmaremizden ve seytandan korusun bizleri insallah hem dunya uzerinde hem ahirette utandirmasinAllah razı olsun kuzucum
canım üzülmemek elde değil pek bugün yine bi posta ağladım ama çok şükür Rabb'imiz kalbimizi ferahlatıyor, bu sıralar ne zaman ağlamaya başlasam ahireti düşünüyorum sorgu suali o zaman üzülmem gereken daha önemli şeyler olduğunu düşünüyorum biraz ironik ama bu beni ağlamaktan geri koyuyor. Allah bizden razı olsun inşAllah ahiretinde utandırmasın. belki bu dünyada çektiklerimiz dolayısıyla bize merhamet eder günahlarımızı affeder ahirette utandırmaz
Amin kuzucum amiin tüm kalbimle aminBende vesvese geliyor ister istemez bak kimlerin cocugu oluyo var diye o zaman asi olmaktan isyan etmekten Rabbime siginiyorum verende alanda her seyin vakti saatini bilende Rabbimiz biz ser gibi goruyoruz ama hakkimizda hayrlisi bu demek ser gibi gozukende hayr Hayr gibi gozukende ser vardir biz bilemeyiz su an bende git gellerdeyim aglasam blne olacak ki sonuc degisecek mi hayr sadece nefsimi guclendirecem seytani sevindirecem Rabbim nefsi emmaremizden ve seytandan korusun bizleri insallah hem dunya uzerinde hem ahirette utandirmasin
Canim biz meryem suresini okurken kirmizi karti yiyince bu tesbihatlari cekiyorduk temizlenince meryem suresi kimde kaldi ise ondan baslayip listeyi bitiriyorduk sende cekebilirsin Rabbim kabul etsin insallah
Amin aminnn aminnnn Rabbim razi memnun ve hosnut olsun kuzum benim icin istediklerini Rabbim sana kat be kat ihsan etsin insallah hem dunya da hem ahirette utandirmasin insallah razi oldugu Cemalini gosterdigi kullardan eylesin canimEl Cebbâr celle celaluh (207)
Es-Semi celle celaluh (181)
El Latif celle celaluh (129)
El Mucib celle celaluh (55)
El Hakim celle celaluh (79)
El Vekil celle celaluh (67)
El Kadir celle celaluh (305)
El Muktedir celle celaluh (745)
Canım benim ben de senin için yukarıdaki tesbihatları çektim bu arada her tesbihattan sonra Celle Celalüh çekmedim yanlış değildir umarım çünkü ben normalde de öyle çekiyorum.
Rabbim benim için dilediğin hayrın 10 katını sana versin inşAllah.
tez zamanda hayırla sağlıkla bebişine kavuştursun salih/saliha evlatlar nasip etsin
Allah bu dünyada da ahirette de seni sevdiklerinle birlikte cennetliklerle haşreylesin
gönlündeki ne hayır muradın varsa hepsini tesbih boncunkları gibi ardarda sana nasip etsin
Allah senden ve cümlemizden razı olsun kuzucum
Canim.tam anlami ile regl olmadim ben sadece kahve rengi lekelenme var bende sadece 11 gun temiz kaldim yaa dun basaldi lekelenmeZeytin_yesili Kuzu sende regl mi oldun
Kuzu yerleşme olabilir mi acabaCanim.tam anlami ile regl olmadim ben sadece kahve rengi lekelenme var bende sadece 11 gun temiz kaldim yaa dun basaldi lekelenme
O zaman namaz kilip oruc tutabiliyorsun canim benim bildigim.Ozre giriyor.Adetten sayilmasi icin arada en az 15 gun temiz kalman lazim.Tespihleri cekebilirsin canim.Insallah yerlesme kanamasi filandir.Insallah hamilesindir.Canim.tam anlami ile regl olmadim ben sadece kahve rengi lekelenme var bende sadece 11 gun temiz kaldim yaa dun basaldi lekelenme
Ayyy canım ya içimden inşallah birileri görür mesajımı diye dua ettim kızlar anne olmadım ama büyük gelin oluyom aylenin ilk geliniyim benden sonraki kaynım evleniyomuş eee ne olmuş diyceksiniz evet ne olmuş evlensin inşallah hakkında hayırlısıdır diye dua ediyom hatta ama gelgörkü kv de başladı şimdiden laflar sokmaya bıktım yaaa zaten o oğlunu daha çok seviyo onun bebeğine ben bakıcam nihayet baba anne olcam felan diyo zaten kırıyodu iyice kırmaya başladı beni gelin hanımla hen0z tanışamadık o olaydanda korkuyom kafa dengim değilse ya oda kv de gibi anlayış sıs çıkarsa ben ne yapcam ya 1 di 2 mi oluyolar inşallah onunla aynı sihniyette değildir umarım severim aranızda eltisi olan varmıburdayız kuzu hayırdır inşAllah
Senin ne aynı durumdayım canım isyan etmiyom ama çok yoruldum herkesler hamile evladını seviyo ağlamamak için zortutuyom kendimiMerhaba arkadaşlar. O kadar umutsuz hüzünlü bir haldeyim ki geçmiyo içimdeki yangın. Gün geçmiyor ki bir hamile haberi almayıp depresyona girmeyeyimnapıcam ben böyle çok dua ediyorum ama bakıyorum etrafımda duadan bi haber insanların bile hemen çat diye çocukları oluyo çok kötüyüm şuan nolur banada dua edin gruba yeni ktıldım ne yapılması gerekiyosa söyleyin bende yapayım şu kalbimde ki acı yangın biraz olsun geçsin. Herkesten her şeyden uzaklaştım evden dışarı çıkmak istemiyorum nolur yardım edin bana
tutamıyorım canım bugün ilk deda pes ettim artıkSenin ne aynı durumdayım canım isyan etmiyom ama çok yoruldum herkesler hamile evladını seviyo ağlamamak için zortutuyom kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?