2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

şuan burda yağmur yağıyo ve ben çaresiz bibiçimde hüngür hüngür ağlıyom çok kötüyüm
bende bugün teyzemin kızının hamile olduğuny öğrendim benimle yaşıt ve benden 1 yıl sonea evlendi polikistik overi olmasına rağmen bide korunmasına rağmen hamile kalmış onun adına çok mutluyum ama kendi adıma çok üzgünüm haziranda tedaviye başlıxam artık eylülü beklemicem

üzülmü canım ben ağladım baya ama bi Estağfurullah çekip kendime geldim çok şükür üzülme ne olur yanlız değilsin biz varız belki daha zamanı var hayırlısı böyle Rabbim bukadar yalvartıyosa vericektir elbet

Bazen diyorum ki herkes mi hamile ya sadece benim mi çocuğum olmuyo

bu kadar inanıyoruz dua ediyoruz Rabbim bu mübarek günde geri çevirmesin dualarımızı nolur bugün dğeil belki ama bigün nasip etsin hepimize

Kız kafayı yedim demin salya sümük ağlıyodum şimdide hiç bişiy yokmuş gibi gülüyom manyaklaştım iyice amannn anne olanda ölmüş olmuyanda boş ver bidahamı gelcez dünyayaaaa ayy tırlattım demin ne yazıyodum şimdi nediyom

Yok kız bitek sen değilsin anne olamıyan bizde varız yanlız değilsin gül hadi azıcık
Canım benim yaaaa yerim seni kıyamam :))) valla en sonunda bende öyle olcam :) şimdi sen bana bu konunun olayını bi anlat bakalım nasıl dua okunuyo nasıl yapılıyo benide katın olaya bar bi vesileyle namaza başlarım inşallah

benim eltim var canım aramızda yaş farkı olduğundan pek görüşmüyoruz da. ben sadece görevimi yapıyorum. anlayışlı olana anlayışlı anlayışsız olana da mesafeli duruyorum. sen çizgini bozma. unutma sessizin sabredenin yanındaki Allah'tır.
seni sabrından alıkoymasın kimse. çünkü sabrın Allah'ın senin yanında olduğunun ispatıdır. sabrını senden almalarına izin verme. çizginden ayrılma. Allah sabredenin yanında biliyorsun nefsine uyanın değil.
ha diyeceksin ki nefsine uymayan mı var. elbet beşeriz şaşarız. ama sen ne olur onlara gül geç.
seni çok darlatırlarsa "ben sabrediyorum bu durumuma Allah da benimle beraber, bu tavrınızı devam ettirirseniz Allah'ın gücüne gider" de
biz de seninle birlikteyiz kuzucum
inşAllah eltin anlayışlı çıkar da bu endişelerin yerini mutluluğa bırakır.
bakarsın bir arkadaşın olur da senin dertlerine arkadaş olur

öncelikle hoşgeldin aramıza canımcım, dua kardeşliğimiz var bizim burada hep birlikte dualarla destek oluyoruz birbirimize
şimdi bi kere o moddan hemen çıkıyorsun.
Allah'ın gücüne gider O dilediğini dilediği gibi sınav eder.
biz burada hep aynı şeyleri yaşıyoruz kuzucum
yalnız değilsin Allah bizimle birlikte
biz sabır içinde olanlarız inşAllah
başkalarının müjdesi bakarsın senin mutluluğun da olur bir gün
başkası da senin müjdenden dolayı bu kadar hüzünlensin ister misin?
nefsini dinleme o seni hep kötü yapar
burada olman bile Allah'ın senin yanında olduğunun kanıtıdır çünkü biz birbirimize sabrı ve Hakk'ı tavsiye edenleriz inşAllah
her derdinde buraya bekleriz canım benim paylaştıkça azaltırız inşAllah

Inşallah canım inşallah bende bi kılıyom bazen kaçırıyom Allah af etsin ama bak burdaki dua topiğinde hamile kalmasakta henüz inşallah kalcaz fakat dualarımız sayesinde bi ferahlık geldi kalplerimize anlatamam şimdi duamız şu bi ara meryem süresi okuyoduk sırayla hergün bi isme niyetlenip ama o bitti şimdi bu seferde Rabbi hepli mines salihin okuycaz yanılmıyosam kişi başı bi kişi için günlük 500 tane okuyucak okonuda @Saman Alevi seni bilhilendirir kaçtane okunucak diye hıı bide gerçek ismini yazarsan iyi olur çümkü isimli niyet edip dua ediyoz çok güzelya birbirimizi çok seviyoz ayle gibi olduk hoş geldin kız aylemize

Yaa ne kadar güZel yazmışsın kardeşim Allah razı olsun.. başksı senin müjdenle hüzünlensin ister misin ? Kısmını ne güzel söyledin kendime getirdin beni çok haklısın. Bu buhrandan bi çıkabilsem her şey çok dahagüzel olacak ama sizin gibi güçlü olabilecek miyim bende ?

Ayyy canım benim ya okadar güzel yazmış sınki Allah razı olsun inşallah yeni bi arkadaşım oluyodur inşallah dediğin gibi mutluluk alır tedirginliğimin yerini olmaxsada kendi kaybeder ben sabreder güler geçerim Rabbim me çok şükür benim bukadar güzel arjadaşlarım var sizler bana herkesten çok yakınsınız sizleri çok seviyom inşallah birgün annede olcaz

ayyyy başla kuzum başla bir daha bırakamazsın, teşbihte hata olmaz derler uyuşturucu nasıl bağımlılık yaparsa namaz da ruhun uyanması rahatlaması aydınlanması Allah'ın rızası için öyle bağımlılık yapıyor
ara verince bile eksik kalıyorsun yoksunluğunu çekiyorsun
isteklerimizi Allah'tan istiyoruz ya hani dualarda
işte secde O'na en yakın olduğumuz yer

olucaksın canım bizde ilk katıldığımızda çok g0ç süzdük ama sırtlarımızı sıkıca dua ile birbirimize bağladık çok şükür şimdi çok çok iyiyiz

biz mi güçlüyüz
hepimiz ara ara girip çıkıyoruz buhrana merak etme
yarın da ben girerim sen beni çıkartırsın
dua kardeşliği iman kardeşliği birbirimizi kurtarmayı gerektirir
ben buhrandayken de sen güçlü olacaksın

tatlım benim senin kalbin güzel olmasa ben sana destan yazsam boş gelir
ama senin kalbin temiz olduğundan biri seni güzele yönlendirince hemen ruhun ona doğru koşuyor
eltin de iyi kalpli çıkar inşAllah, bakalım Allah ne demiş

İyiz kız güçlüyüz tabi seningibi arkadaşlarla dolu burası güçsüz bi topik olması mümkünmü bukadar duayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…