2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ayy canım o doktoru da duymadım, ben ziya Çetine gidiyordum, birde Kemal Köroğluydu doktorum

Ayy canım o doktoru da duymadım, ben ziya Çetine gidiyordum, birde Kemal Köroğluydu doktorum
Kemal köroğlu emekli olmadı mı kuzum senelerin dr'u baya yaşlanmıştır profesör şakir küçükkömürcü mü ne var fakülte de onu da pek övmüşler yorumlarda ona da gitmeyi düşünüyorum toplayabilirsem durumları

Yok uzamiyor.catlamiyordur dimi.buyudugu icinmi boyle oldu acaba. Daha once hic olmamisti boyle

Şuan doruk tıp merkezinde çalışıyor canım, bende muayenehanesine gidiyordum, testleri Şevket Yılmaz da yapıyordu.

Fakülte güzel canım da doktordan başka asistanları da oluyormuş muayene sırasında diyorlar, eğer doğruysa ben zaten çok utanıyorum o kadar kalabalık zor olur

kızlar misafir geldi kapamak zorunda kaldım kusura bakmayın anca girdim yazılan tüm tesbihleri Recep kızı Ayşeye okudum Allah tezve hayırlı vakitte kucağını doldursun inşallah bumubarek günlerin yüzü suyu hürmetine anneliği tüm istiyenlere taddırsın cahillerin ağzını kapa sın inşallah

Aminnnnn inşallah cnm allah razı olsun bu arada teşekkür etmek istiyorum cok güzel bir şeye vesile oluyorsun bu konuyu acarak kulun kula duası makbul rabbim vesile kılsın inşallah okunan kuranların cekilen tesbihlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah

inşallah canım ablacım inşallah tüm dualarım sizinle
Daha isim telaşen telaşemiz olacak kuzucum inşallah Rabbim nasip eder en tez kısa zaman da inşallah teker teker bebek müjdeleriniz gelecek Rabbim o güzel günleri de göstercek bizlere inşallah ben inanıyorum canı gönülden

asıl bensize teşekür ederim beni yanlız komadınız soğalun hepiniz geldiniz keşke daha çok olsaydık ama bunada şükür temizlenirsem gerçi adetbitürlü sökülemiyo neyse yasinde okuyucam inşallah hepiniz için

Maalesef canım öyle dr asistanına hazırlatıyor muayeneyi bende ilk defa gittim ve öğrendim neden kadın doğumcu da kaliteli önerilen bayan dr yok ki anlamıyorum

Maalesef canım öyle dr asistanına hazırlatıyor muayeneyi bende ilk defa gittim ve öğrendim neden kadın doğumcu da kaliteli önerilen bayan dr yok ki anlamıyorum
Bu branşta ben nedense kadın doktorlara güvenemiyorum ya, erkekler sanki daha nazik gibi geliyo bana

valla bende inanıyorum çümkü rabbim vermiyicek olsaydı böyle aratmaz yalvartmaz ağlatmazdı olcak olcakta sabır bide şu çevrenin ağzı büzülse tmm olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…