beraber ağlayalım kuzuşuan burda yağmur yağıyo ve ben çaresiz bibiçimde hüngür hüngür ağlıyom çok kötüyüm
İnşallah canım Allah razı olsun yarın o zaman başlıyorum bu sefer inş sonsuza dek sürsünayyyy başla kuzum başla bir daha bırakamazsın, teşbihte hata olmaz derler uyuşturucu nasıl bağımlılık yaparsa namaz da ruhun uyanması rahatlaması aydınlanması Allah'ın rızası için öyle bağımlılık yapıyor
ara verince bile eksik kalıyorsun yoksunluğunu çekiyorsun
isteklerimizi Allah'tan istiyoruz ya hani dualarda
işte secde O'na en yakın olduğumuz yer
Allahın izniyle olacak.. siz ne kdrdır düşünüyosunuz nerde yaşıyorsunbiz mi güçlüyüz
hepimiz ara ara girip çıkıyoruz buhrana merak etme
yarın da ben girerim sen beni çıkartırsın
dua kardeşliği iman kardeşliği birbirimizi kurtarmayı gerektirir
ben buhrandayken de sen güçlü olacaksın
aaaaaaaaa çok sevindiiiiiiiiiimİnşallah canım Allah razı olsun yarın o zaman başlıyorum bu sefer inş sonsuza dek sürsün
benim 4 yıl bitti 5. yıldayım istanbul'da yaşıyorum önümüzdeki ay tüp bebek denicem bakalım nasipseAllahın izniyle olacak.. siz ne kdrdır düşünüyosunuz nerde yaşıyorsun
Aminnnn inşallah cümlemizi. Bende trabzonda yaşıyorum tedaviye istanbula gelmeyi düşünüyorum ailemde istanbulda yaşıyor. Şimdi hastane ve doktor arayışındayım. Çikolata kisti hastasıyım illetaaaaaaaaa çok sevindiiiiiiiiiim
Allah seni de secde edenlerin arasında görsün canım
kalbini ferahlatsın tüm hayır muradını kabul etsin tez vakitte inşAllah
Yaaaa maşllah sana ne güzel bir teslimiyet nasıl güzel bir kalp sizleri tanıdığıma çok mutluyum iyi ki burdayım. Bende 26 yaşındayım 17 yaşımda çikolata kisti ameliyatı oldum şimdi tekrar oluştu bende eylülde tüp bebeğe başlıxam ama şimdiden olmazsa napıcam düşüncesi var bu umutsuzlukla nereye varacaksam. Ama sizden öğrenecek çok şeyim var. Allah sizede isteyen herkesede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin banada inşallahKizlar bu kadar ümitsiz olmayin.Ben anlatsam size.Bir perde ameliyati rahimden.Bir cikolata kisti ameliyati.Iki rahim filmi iki histeroskopi.Bir negatif asilama.3 negatif tup bebek.Sorun da yok ne este ne bende.Benden sonra evlenen eltimin bebegi 1 yasinda.Ben 10 yillik evliyim o iki yillik.Yas 35.Ben oleyim o zaman.Evladin mi evlatsiz olmanin mi Rabbimin ihsani lütfü oldugunu bilemezsiniz.Biz sadece sabirla israrla ümitsizliğe dusmeden hayirlisiyla isteyecegiz.Takdir ondan.Vermezse ne yapacaksiniz.Omur boyu aglayacakmisiniz.Herseyin hayirlisi deyip teslim olalim.Teslimiyet huzuru getirir mutlulugu getirir.Rabbim rahmet kapilarini actigi su günlerde bize de nasip etsin insallah.Ama olmazsa da bu dunyanin sonu degil.Bu kadar stresle olmaz zaten.Dogacak bebislerin saglikli annelere ihtiyaci var herseyden önce.Laf dokunduranlara da usulunce hadlerini bildirin.Kimseye bu konuda konusma hakki vermeyin cok incinirsiniz.
Ayyy canım ya içimden inşallah birileri görür mesajımı diye dua ettim kızlar anne olmadım ama büyük gelin oluyom aylenin ilk geliniyim benden sonraki kaynım evleniyomuş eee ne olmuş diyceksiniz evet ne olmuş evlensin inşallah hakkında hayırlısıdır diye dua ediyom hatta ama gelgörkü kv de başladı şimdiden laflar sokmaya bıktım yaaa zaten o oğlunu daha çok seviyo onun bebeğine ben bakıcam nihayet baba anne olcam felan diyo zaten kırıyodu iyice kırmaya başladı beni gelin hanımla hen0z tanışamadık o olaydanda korkuyom kafa dengim değilse ya oda kv de gibi anlayış sıs çıkarsa ben ne yapcam ya 1 di 2 mi oluyolar inşallah onunla aynı sihniyette değildir umarım severim aranızda eltisi olan varmı
Canım Hoşgeldin aramıza. Rabbim burada okunan duaları vesile kılsın sanada inşallah.Canım benim yaaaa yerim seni kıyamam :))) valla en sonunda bende öyle olcam :) şimdi sen bana bu konunun olayını bi anlat bakalım nasıl dua okunuyo nasıl yapılıyo benide katın olaya bar bi vesileyle namaza başlarım inşallah
ay kuzum ya Allah hepimize gönlümüzden geçen müjdelerimizi hayırla sağlıkla tez zamanda versin inşAllahKizlar bu kadar ümitsiz olmayin.Ben anlatsam size.Bir perde ameliyati rahimden.Bir cikolata kisti ameliyati.Iki rahim filmi iki histeroskopi.Bir negatif asilama.3 negatif tup bebek.Sorun da yok ne este ne bende.Benden sonra evlenen eltimin bebegi 1 yasinda.Ben 10 yillik evliyim o iki yillik.Yas 35.Ben oleyim o zaman.Evladin mi evlatsiz olmanin mi Rabbimin ihsani lütfü oldugunu bilemezsiniz.Biz sadece sabirla israrla ümitsizliğe dusmeden hayirlisiyla isteyecegiz.Takdir ondan.Vermezse ne yapacaksiniz.Omur boyu aglayacakmisiniz.Herseyin hayirlisi deyip teslim olalim.Teslimiyet huzuru getirir mutlulugu getirir.Rabbim rahmet kapilarini actigi su günlerde bize de nasip etsin insallah.Ama olmazsa da bu dunyanin sonu degil.Bu kadar stresle olmaz zaten.Dogacak bebislerin saglikli annelere ihtiyaci var herseyden önce.Laf dokunduranlara da usulunce hadlerini bildirin.Kimseye bu konuda konusma hakki vermeyin cok incinirsiniz.
Ben de zaman zaman ümitsizliğe kapiliyorum.Ama inanin sizin kadar degil.Bence niye bebegim olmuyor diye sormak benim niye gozlerim yesil degil diye sormak gibi.Ya da benim niye yatim katim yok diye sormak gibi.Nasip çünkü ve nasipten öteye gidilmiyor.Her gun oturup agliyor musunuz hic benim niye yatim yok diye.Bu bence öyle birsey.Rabbim eyler neylerse guzel eyler.Rabbimin rahmetinden umidinizi kesmeyin sakin.Yaaaa maşllah sana ne güzel bir teslimiyet nasıl güzel bir kalp sizleri tanıdığıma çok mutluyum iyi ki burdayım. Bende 26 yaşındayım 17 yaşımda çikolata kisti ameliyatı oldum şimdi tekrar oluştu bende eylülde tüp bebeğe başlıxam ama şimdiden olmazsa napıcam düşüncesi var bu umutsuzlukla nereye varacaksam. Ama sizden öğrenecek çok şeyim var. Allah sizede isteyen herkesede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin banada inşallah
Çok doğru bir tespit canım benim, zaman geçtikçe buna daha çok inanıyorsun. İlk zamanlar insan anlamıyor sabırsız davranıyor, hemen olsun istiyo ama bekledikçe beklemesi bile güzel geliyor.Ben de zaman zaman ümitsizliğe kapiliyorum.Ama inanin sizin kadar degil.Bence niye bebegim olmuyor diye sormak benim niye gozlerim yesil degil diye sormak gibi.Ya da benim niye yatim katim yok diye sormak gibi.Nasip çünkü ve nasipten öteye gidilmiyor.Her gun oturup agliyor musunuz hic benim niye yatim yok diye.Bu bence öyle birsey.Rabbim eyler neylerse guzel eyler.Rabbimin rahmetinden umidinizi kesmeyin sakin.
Canim hic üzülme.Rabbim vermeyecegi nimet icin dua etmeyi de nasip etmezmis.Insallah olacak hayirlisiyla.Olmasa da bu dunyanin sonu değil.Dertler kederler kulu Rabbine yaklastirir.Belki de boyle yaklasiyoruz Rabbime.Rabbim dediginde buyur kulum diyen bir yaraticimiz var bizim.Ellerimizi actigimizda bos cevirmeyen ikrami bol bir Rabbimiz var.Umidi kesip ağlamak olur mu hic.Allah yardimcimiz olsun.Sinavimiz evet zor cogu insana gore ama coguna gore de dert bile degil.Alnimizin akiyla isyan etmeden sinavimizi vermeyi nasip etsin Rabbim.Çok doğru bir tespit canım benim, zaman geçtikçe buna daha çok inanıyorsun. İlk zamanlar insan anlamıyor sabırsız davranıyor, hemen olsun istiyo ama bekledikçe beklemesi bile güzel geliyor.
Şimdi hamile olsam bir bocalarım herhalde, boşluğa düşerim. O kadar alıştım ki olmamasına olsa garip gelecek
Rabbime binlerce şükür olsun bize dua etmeyi nasip ettiği için, onu yapamayan insanlar var. Bu günlerde geçecek inşallah yeter ki dermansız dert vermesin, yüreğim öyle inanıyor ki bu bile yetiyor bazen, bu dualar sayesinde içim huzur doluCanim hic üzülme.Rabbim vermeyecegi nimet icin dua etmeyi de nasip etmezmis.Insallah olacak hayirlisiyla.Olmasa da bu dunyanin sonu değil.Dertler kederler kulu Rabbine yaklastirir.Belki de boyle yaklasiyoruz Rabbime.Rabbim dediginde buyur kulum diyen bir yaraticimiz var bizim.Ellerimizi actigimizda bos cevirmeyen ikrami bol bir Rabbimiz var.Umidi kesip ağlamak olur mu hic.Allah yardimcimiz olsun.Sinavimiz evet zor cogu insana gore ama coguna gore de dert bile degil.Alnimizin akiyla isyan etmeden sinavimizi vermeyi nasip etsin Rabbim.
Eşimle kaç gündür ayrı ev yani doğrusu evim ayrı fakat yan yanayız uzakta bi ev düşünüyoz kaç gündür bakalım nasib artık eşim bile bıktı o bile okadar sitres yapıyoki anlatama elti konusunda aslında çok uzak oturucak kendisi bizim kilrr aceleci çıkmış 3 aya düğün var neyse hayırlısı olsun benim yok diye onların da olmasın düşüncesi hem bencillik hemide bana yakışmaz olsun tabi bebişleri tek korktuğum nokta kızı kendine benzetmesi eşimde sen çok safsın ha diyo dur yeni gelin gelsinde bak gör burnunu nasıl sürtücek diyo ona kusursuzuda getirsen bi kulp takar huylu huyundan vaz geçmez diyo ve ben inanmıyomki kimsede senin kadar sabırlı davranıp sussun karşısında sen nederse altta kalma seni üzmesine asla izin verme harangi bişiyda derse bu yetkiyi eşim verdi bana de ve kapını kapat diyo offff inşallah biz çok iyi anlaşırızda onunda bunu yapcak fırsatı kalmazKuzum sizin başka bir eve çıkma ihtimaliniz yok mu?
Bunları daha şimdiden kafanı takma kuzum ya, ortada daha henüz bişey yok. Söz, nişan, düğün derken onların evlenmesi zaman alır, hem gelin ata binmiş ya nasip. Sen kaynana katlanamadığın için şimdiden bunları düşünüyorsun ama senin kaynana zaten normal değil. Şimdi tanımadığımız geline karşı öngaryılı olamayız belki çok iyi biridir, belki hemen çocuk yapmayı düşünmüyorlar. Hem isteseler bile bakalım olacak mı? Kaynanan ın lafıyla olsaydı bu işler tövbe yarabbim ya adamı günaha sokar bu kadın. Ama ben sana söyleyeyim bunun sana yaptıkları burnundan fitil fitil gelecek bak gör, dedi dersin. Dua etsin de yeni gelin iyi çıksın yoksa o burnunu sürtüverir sonra gelir sana şikayet eder.
Hiç üzme kendini kuzum eşinle iyi ol, eşin annesini değil senin lafını bilsin yeter
Benim şuan sadece Görümcem var ama eltim de olacak bakalım. Bende hep arkadaş olmayı düşünüyorum ama benim kafamdan biri çıkmazsa hiç umrum olmaz, kaale bile almam valla . Bazen bende düşünüyorum eltim olsa benden önce çocuğu da yapar diye, nasip kısmet işi, Rabbim verirse olur tabi
Canım benim mevlam inşallah sada burdaki herkese anne olmayı nasib eder kızlar şöyle bakdımda evlat hasretiyle yanan kalpler nekadarda temiz güzel kalplermiş bence zaten mevlam kötü kallilere buderdi vermezmiş baksanıza hepsi Rabbim me nasıl bağlı nasıl şükür cü insanlar demekki Rabbim bizi sevdiği için daima ona dua etmemizi istediği için bizleri iyice kendi yoluna bağladıktan sonra vercek inşallah sonzu denk bağlı kalırız inşallah yeterince bağlanmış ve artık bizlerinde anne olacağı vakit gelmiştirCanim hic üzülme.Rabbim vermeyecegi nimet icin dua etmeyi de nasip etmezmis.Insallah olacak hayirlisiyla.Olmasa da bu dunyanin sonu değil.Dertler kederler kulu Rabbine yaklastirir.Belki de boyle yaklasiyoruz Rabbime.Rabbim dediginde buyur kulum diyen bir yaraticimiz var bizim.Ellerimizi actigimizda bos cevirmeyen ikrami bol bir Rabbimiz var.Umidi kesip ağlamak olur mu hic.Allah yardimcimiz olsun.Sinavimiz evet zor cogu insana gore ama coguna gore de dert bile degil.Alnimizin akiyla isyan etmeden sinavimizi vermeyi nasip etsin Rabbim.
Canım sendemi istanbula dasın neresi tam olarak istambulum bende istambul dayımberaber ağlayalım kuzu
istanbul a doğru ağla karşılıklı ağlayalım salya sümük
Canım arkanda eşin varken hiç korkma, bak çok güzel destek olmuş sana. Söylediklerinde sonuna kadar haklı . İnş bir ev bulur uzaklaşırsın. Belki eltin de senin kafada olur işte o zaman çok iyi arkadaş olursunuz . Tam tersi olursa da kimse ile samimi olmak zorunda değilsin, tavrını koyarsın sadece merhaba der çekilrsin köşene, arkandan mı konuşacak bırak konuşsun. Senin cevap vermemen daha çok sinir eder bir süre sonra vazgeçer, tak eşini koluna gül geç . Kimseye yaranmak zorunda değilsin hayat senin hayatın . Emin ol mazlumun ahı kimsenin yanına kalmaz kul görüyor emin ol Allahta görüyor, zamanı gelince hepsine şahit olacaksın.Eşimle kaç gündür ayrı ev yani doğrusu evim ayrı fakat yan yanayız uzakta bi ev düşünüyoz kaç gündür bakalım nasib artık eşim bile bıktı o bile okadar sitres yapıyoki anlatama elti konusunda aslında çok uzak oturucak kendisi bizim kilrr aceleci çıkmış 3 aya düğün var neyse hayırlısı olsun benim yok diye onların da olmasın düşüncesi hem bencillik hemide bana yakışmaz olsun tabi bebişleri tek korktuğum nokta kızı kendine benzetmesi eşimde sen çok safsın ha diyo dur yeni gelin gelsinde bak gör burnunu nasıl sürtücek diyo ona kusursuzuda getirsen bi kulp takar huylu huyundan vaz geçmez diyo ve ben inanmıyomki kimsede senin kadar sabırlı davranıp sussun karşısında sen nederse altta kalma seni üzmesine asla izin verme harangi bişiyda derse bu yetkiyi eşim verdi bana de ve kapını kapat diyo offff inşallah biz çok iyi anlaşırızda onunda bunu yapcak fırsatı kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?