2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

O zaman namaz kilip oruc tutabiliyorsun canim benim bildigim.Ozre giriyor.Adetten sayilmasi icin arada en az 15 gun temiz kalman lazim.Tespihleri cekebilirsin canim.Insallah yerlesme kanamasi filandir.Insallah hamilesindir.
Insallah cok isterim hayrlisi Rabbimden ne nasip etmisse artik zamani gelmistir insallah

Kuzum eltim olacak ama bizde daha gelin adayi yok insallah senin eltin anlayisli cikar kuzum kimse Allahu tealadan gelenle seni yargilayamaz ellerinde teminat mi varmis torunlari hemen olacak diye cok buyuk konusmasin kv'den eltinden once senin beben olur da agzi acik kalir

Kuzum kendini eve kapatarak depresyona girerek bu isi cozemezsin ilk once kendini rahatlat moral olarak kendine gel stres bebek olmamasina en buyuk etken esimin akrabasinin gelini stres yuzunden 7 sene cocugu olmamis en son pskiyatriye gidip destek alarak kari koca evlat sahibi olmuslar biz de bocaliyoruz ama tevekkul edip Allahu tealaya tevekkul ediyoruz bende bekarken hemen cocugum olacak diye saniyodum aylarca olmayinca buraya uye oldum ve benimle ayni aciyi paylasan o kadar kader arkadasim varmis ki hicte tahmin ettigim gibi degilmis bu hamilelik anne olmak

şuan burda yağmur yağıyo ve ben çaresiz bibiçimde hüngür hüngür ağlıyom çok kötüyüm
Kuzum aglamak sadece sana vesvese veren nefsini guclendiriyor bende dun senin gibi aglasam mi aglamasam mi git gelleri yasiyodum nefsim bak kimlerin cocugu ne namaz ne niyaz ne dua dan haberi olanlarin hatta puta tapan hristiyanlarin var Allahi tanimiyolar diyordu nefsim kendimi sirkeledim topladim benim Rabbim beni seviyo ve benim hakkimda ne zaman hayrli ise o zaman bana cocuk verecek sende nefsini kuvvetlendirme seytani sevindirme gozyaslarinla seytan bagli ama vesvese veriyor gene de

D Dilefrz Sinan kizi Esra niyetine tesbihatlarimizi cekiyoruz canlar
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra yeni liste de muaftır (işleri dolayısıyla katılamayacak)
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
B busra_brt Salih kızı Büşra
yassimin Ali kızı Yasemin
D Dilefrz Sinan kızı Esra
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
Mutlu1anne
Rabbim evlat hasreti ile yanan kavrulan ummet-i Muhammed'e sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı kendi katından temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin inşallah

İnş canım ya sen bize umut ışığı olursun sirkelenip kendimize geliriz inş senden o güzel haberleri alinca
Insallah canim hepimiz alacagiz o guzel haberi ve bizim gibi olan kardeslerimize umut olacagiz insallah

Ya Rabbi hazreti Adem sana hangi ismin ile dua edip affedildiyse o ismi azamin hurmetine
Ya Rabbi hazreti Musa tur daginda sana hangi ismin ile dua etti ise o ismi azamin hurmetine
Ya rabbi hazreti Yusuf kuyuda sana hangi ismin ile dua edip kuyudan kurtulduysa o ismi azamin hurmetine
Ya rabbi hazreti Yakup sana hangi ismin ile dua edip hazreti Yusufa kavustu ise o ismi azamin hurmetine
Ya rabbi hazreti Ibrahim sana hangi ismin ile dua edip atilacagi ates gul bahcesine dondu ise o ismi azamin hurmetine
Ya Rabbi hazreti Meryem sana hangi ismin ile dua etti ise o ismi azamin hurmetine
Ya Rabbi sevgili peygamberimiz hazreti Muhammed sallallahu aleyhi vesellem hira mağarasina uhud da bedirde miracta hangi ismin ile dua edip dualari kabul oldu ise o ismi azamin hurmetine sana el actim yalvariyorum burada ki arkadaslarima icinde bana da ve nerede bizim gibi evlat hasreti ile tutusan ümmet-i Muhammed varsa hepimize saģlikli elleri ayaklari duzgun hastaliksiz kusursuz anaya babaya saygili itaatkar hurmetkar ana baba sozunden disari cikmayan akilli uslu zeki akli basinda ahlakli sabrli tatli dilli guler yuzlu sicak kanli halim yumusak huylu guzel suretli su gibi duru hayrli uzun omru olan anaya babaya vatana hayrli/hayrli yazilari yazilmis hayrli kaderleri yazilmis kendi katindan temiz salih saliha namazinda abdestinde kuraninda senin yolunda evlatlar ihsan et Ya Rabbel Alemin insallah (âmin)

çok teşekkür ederim arkadaşım Allah razı olsun inşallah bizde bir gün anne oluruz çok farklı bir duygu

Amin amin amin kuzum seninlekelenmende yerleşme kanamasıdır inşallah bayram müjdesini senden alırız

D Dilefrz Sinan kizi Esra niyetine tesbihatlarimizi cekiyoruz canlar
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra yeni liste de muaftır (işleri dolayısıyla katılamayacak)
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
B busra_brt Salih kızı Büşra
yassimin Ali kızı Yasemin
D Dilefrz Sinan kızı Esra
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
Mutlu1anne Zeki kizi Çiğdem
Rabbim evlat hasreti ile yanan kavrulan ummet-i Muhammed'e sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı kendi katından temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin inşallah

D Dilefrz Sinan kizi Esra niyetine
70 istiğfar
745 Ya Muktedir celle celaluh
305 Ya Kadir celle celaluh
207 Ya Cebbâr celle celaluh
181 Es Semi celle celaluh
129 Ya Latif celle celaluh
79 Ya Hakîm celle celaluh
67 Ya Vekil celle celaluh
Esmaul husna tesbihatlarini cektim Rabbim makbul ve kabul etsin insallah okunan cuma selasi hurmetine
Saglikli elleri ayaklari duzgun hastaliksiz kusursuz anaya babaya saygili itaatkar hurmetkar ana baba sozunden disari cikmayan akilli uslu zeki akli basinda ahlakli imanli tatli dilli guler yuzlu sicak kanli halim yumusak huylu guzel suretli su gibi duru hayrli uzun omru olan hayrli yazilari kaderleri yazilmis olan anaya babaya vatana hayrli kendi katindan temiz namazinda abdestinde kuraninda kendi yolunda ilerleyen salih saliha evlatlar ihsan etsin Mevlam insallah aminnn

Zeytin_yesili ablacım şimdi ben ne çekicem nasıl yapıcam bana detaylı anlatır mısın bilmiyorumda detaylı olarak eksik kalmayayım
Kuzum 70 istigfar (estagfirullah)
100 tane Rabbi hebli mines salihin
100 tane Rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiud dua
100 tane Rabbi la tazerni ferdev ve ante hayrul varisin
Tesbihatini cekiyoruz regl doneminde kuran ayetleri oldugu icin cekilmiyor bu tesbihler onun yerine esmaul husna tesbihatlari cekiyoruz regl bitince kaldigimiz arkadasimizdan tekrar tesbihatlarimiza devam ediyoruz

Kizcelerim listemiz basa donunce niyetimiz gunde 5000 Rabbi hebli mines-salihin hepimiz cekiyoruz degil mi ona gore 5000 bolecegim kisi basi kac tesbihat dusuyor diye
Canimcim ramazan bitse de baslasak olmaz mi.Kadir gecesi icin olanlari da itirmedim ben.Bir de tefriceler var.Kadir gecesinden sonra baslasak olmaz mi kizlara da uygunsa.Malum ramazanda iftar davetleri de oluyor.Ama cogunluk ne derse ben uymaya calisirim tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…