2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Her gün mü çekiyoruz bunları peki ablacım kime niyet edicez

Amiiinnn ..Aminnn... Amiiinnn Allah ım kucağımızı boş bırakma .Rabbim şu kısa ömrümüzde bizleri evlat hasretiyle yakma ..bizlere de anne olmayı eşlerimizin baba olmalarını nasip et ..AMİNNN ECMAİN

Amiiinnn ..Aminnn... Amiiinnn Allah ım kucağımızı boş bırakma .Rabbim şu kısa ömrümüzde bizleri evlat hasretiyle yakma ..bizlere de anne olmayı eşlerimizin baba olmalarını nasip et ..AMİNNN ECMAİN
En onemlisi kuzucan arkamizdan hayr dua edecek hayr yapacak nesiller ihsan etsin Mevlam insallah

haklısın deniz ...bence de Ramazan dan sonra devam edelim.çünkü okumamız gereken tesbihatlar var yetişemiyebiiriz

Benim icin uygun canim kizlar da tamam diyecegine inaniyorum ben kadir gecesinden sonra bayrama az kaliyor canim bayram telasesi gezmesi derken gene zorlaniriz kadir gecesinden sonra ki kalan gunler de topluca listeye okuruz ayni tesbihatlari olmaz mi bayram sonu da listeyi bastan baslariz bende daha bitirmedin kadir gecesi dualarini

Hadi hayırlısı olsun inşallah kuzum güzel düşünelim güzel olsun allahın izniyle
Insallah canim benim ama kendimi kaptirmamak icin heveslenmiyorum cunku sonu husran olunca insan daha bi kotu oluyo insallah bebistendir

Bencede kızlat bayramdan sonra başlayalım çümkü okumam gereken çok şeu var kadir gecesinide anca yetiştiririm

Kadir gecesi icin toplanan dualar
41 yasin süresi (sayi tamamlanmistir)
41 meryem süresi (sayi tamamlanmistir)
70 bin Kelime-i Tevhid
33 bin Kelime-i Temcid
23 bin Kelime-i Tenzih
61 bin Salevat-ı Şerif

Kadir gecesi dua listesi
masal3487 Nevzat kızı Özgün 2 bin kelime i tevhit 2 bin kelimei temcit 5 yasin suresi 5 meryem suresi
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 10 bin kelime-i temcid 6 yasin süresi 3 meryem süresi
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 4 Yasin süresi 4 Meryem süresi 5 bin salavat 5 bin kelimei tevhit 5 bin de kelimei temcit
Zeytin_yesili 5 bin kelime-i tevhid okudu 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 2 yasin süresi okudu 2 meryem süresi
B busra_brt 15 yasin süresi 1000 tane kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif
M Meyra_naz 5 bin kelime_i tevhid 2 bin kelime-i tenzih kelime-i temcid salevat-ı şerif 3 yasin süresi 2 Meryem suresi
ASSOSyal 5 yasin süresi 3 meryem süresi 1000 tane kelime-i temcid salevat-ı şerif cekti 5 bin salevat-ı şerif daha aldi
wagen 3000 kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 10 meryem süresi
umut-16 3 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şeri 1 meryem süresi
S SUDESUDE09 2 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 5 meryem süresi
@nergismor 5 meryem suresi 34 bin kelime-i tevhid bin kelime-i temcid 5 bin kelime-i tenzih 40 bin salevat-i serif
yassimin 1 yasin suresi 1 meryem suresi

aynen öyle kuzum şeytan bizi tam o anda yakalıyor o en zayıf noktamızdan vuruyor
dün haberlerde 4. kattan 2 günlük bebeği apartman boşluğuna atıp kaçtıkları haberini okudum
Allah onlara hidayet nasip etsin dilerim
Allah a binlerce kez şükürler olsun ki kalplerimizi karartmamış inşAllah bundan sonra da karartmasın
ya biz de o yolu seçenlerden olaydık, ya evlatlarımız hemen olsaydı da biz de sapıtanlardan olaydık
Allah bizim için en hayırlısını bilendir, e biz de öyle istediğimize göre sabırda buluşalım Allah bizim yanımızda
biz de O'nun yanındayız inşAllah, böyle dizi dizi oturuyoruz

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
gönlümden geçenlerin hepsini yazmışsın gülüm benim ellerine sağlık
duanın bu kadar güzelini Rabb'im katından çevirmez inşAllah cümlemize nasip eder tez zamanda

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
gönlümden geçenlerin hepsini yazmışsın gülüm benim ellerine sağlık
duanın bu kadar güzelini Rabb'im katından çevirmez inşAllah cümlemize nasip eder tez zamanda
Amin canim insallah tez vakitte sabrimizin mukafatini alanlardan oluruz Rabbim hic kimseyi zurriyetsiz arkasindan dua edeni olmayanlardan eylemesin

O kadar cok boyle haberler goruyoruz ki canim insanin hem ici aciyor hem ya sabr diyor bazen de seytan isyana kapilalim diye vesvese vermeye basliyor sagimizdan solumuzdan insallah Rabbim kalplerimizi karartmasin dogru yoldan saptirmasin gelmis gecmis gunahlarimizdan afvu magfiret eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…