- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Her gün mü çekiyoruz bunları peki ablacım kime niyet edicezKuzum 70 istigfar (estagfirullah)
100 tane Rabbi hebli mines salihin
100 tane Rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiud dua
100 tane Rabbi la tazerni ferdev ve ante hayrul varisin
Tesbihatini cekiyoruz regl doneminde kuran ayetleri oldugu icin cekilmiyor bu tesbihler onun yerine esmaul husna tesbihatlari cekiyoruz regl bitince kaldigimiz arkadasimizdan tekrar tesbihatlarimiza devam ediyoruz
Amiiinnn ..Aminnn... Amiiinnn Allah ım kucağımızı boş bırakma .Rabbim şu kısa ömrümüzde bizleri evlat hasretiyle yakma ..bizlere de anne olmayı eşlerimizin baba olmalarını nasip et ..AMİNNN ECMAİNEki Görüntüle 2006573
Ya Rabbi hazreti Adem sana hangi ismin ile dua edip affedildiyse o ismi azamin hurmetine
Ya Rabbi hazreti Musa tur daginda sana hangi ismin ile dua etti ise o ismi azamin hurmetine
Ya rabbi hazreti Yusuf kuyuda sana hangi ismin ile dua edip kuyudan kurtulduysa o ismi azamin hurmetine
Ya rabbi hazreti Yakup sana hangi ismin ile dua edip hazreti Yusufa kavustu ise o ismi azamin hurmetine
Ya rabbi hazreti Ibrahim sana hangi ismin ile dua edip atilacagi ates gul bahcesine dondu ise o ismi azamin hurmetine
Ya Rabbi hazreti Meryem sana hangi ismin ile dua etti ise o ismi azamin hurmetine
Ya Rabbi sevgili peygamberimiz hazreti Muhammed sallallahu aleyhi vesellem hira mağarasina uhud da bedirde miracta hangi ismin ile dua edip dualari kabul oldu ise o ismi azamin hurmetine sana el actim yalvariyorum burada ki arkadaslarima icinde bana da ve nerede bizim gibi evlat hasreti ile tutusan ümmet-i Muhammed varsa hepimize saģlikli elleri ayaklari duzgun hastaliksiz kusursuz anaya babaya saygili itaatkar hurmetkar ana baba sozunden disari cikmayan akilli uslu zeki akli basinda ahlakli sabrli tatli dilli guler yuzlu sicak kanli halim yumusak huylu guzel suretli su gibi duru hayrli uzun omru olan anaya babaya vatana hayrli/hayrli yazilari yazilmis hayrli kaderleri yazilmis kendi katindan temiz salih saliha namazinda abdestinde kuraninda senin yolunda evlatlar ihsan et Ya Rabbel Alemin insallah (âmin)
Evet canim her gun cekiyoruz ben her gun listeyi paylasiyorum kime okunacagini da en basa yaziyorumHer gün mü çekiyoruz bunları peki ablacım kime niyet edicez
En onemlisi kuzucan arkamizdan hayr dua edecek hayr yapacak nesiller ihsan etsin Mevlam insallahAmiiinnn ..Aminnn... Amiiinnn Allah ım kucağımızı boş bırakma .Rabbim şu kısa ömrümüzde bizleri evlat hasretiyle yakma ..bizlere de anne olmayı eşlerimizin baba olmalarını nasip et ..AMİNNN ECMAİN
haklısın deniz ...bence de Ramazan dan sonra devam edelim.çünkü okumamız gereken tesbihatlar var yetişemiyebiirizCanimcim ramazan bitse de baslasak olmaz mi.Kadir gecesi icin olanlari da itirmedim ben.Bir de tefriceler var.Kadir gecesinden sonra baslasak olmaz mi kizlara da uygunsa.Malum ramazanda iftar davetleri de oluyor.Ama cogunluk ne derse ben uymaya calisirim tabi.
evet canım .aynen.aminnn inşallahEn onemlisi kuzucan arkamizdan hayr dua edecek hayr yapacak nesiller ihsan etsin Mevlam insallah
Hadi hayırlısı olsun inşallah kuzum güzel düşünelim güzel olsun allahın izniyleEsimde oyle deyip umitleniyor kuzum bilmiyorum sokulursem kotu etkilenmiyeyim diye pek ihtimal vermemeye caliaiyorum ben
Benim icin uygun canim kizlar da tamam diyecegine inaniyorum ben kadir gecesinden sonra bayrama az kaliyor canim bayram telasesi gezmesi derken gene zorlaniriz kadir gecesinden sonra ki kalan gunler de topluca listeye okuruz ayni tesbihatlari olmaz mi bayram sonu da listeyi bastan baslariz bende daha bitirmedin kadir gecesi dualariniCanimcim ramazan bitse de baslasak olmaz mi.Kadir gecesi icin olanlari da itirmedim ben.Bir de tefriceler var.Kadir gecesinden sonra baslasak olmaz mi kizlara da uygunsa.Malum ramazanda iftar davetleri de oluyor.Ama cogunluk ne derse ben uymaya calisirim tabi.
Ben varımKizcelerim listemiz basa donunce niyetimiz gunde 5000 Rabbi hebli mines-salihin hepimiz cekiyoruz degil mi ona gore 5000 bolecegim kisi basi kac tesbihat dusuyor diye
Insallah canim benim ama kendimi kaptirmamak icin heveslenmiyorum cunku sonu husran olunca insan daha bi kotu oluyo insallah bebistendirHadi hayırlısı olsun inşallah kuzum güzel düşünelim güzel olsun allahın izniyle
maltepe canımCanım sendemi istanbula dasın neresi tam olarak istambulum bende istambul dayım
aynen öyle kuzum şeytan bizi tam o anda yakalıyor o en zayıf noktamızdan vuruyorKuzum aglamak sadece sana vesvese veren nefsini guclendiriyor bende dun senin gibi aglasam mi aglamasam mi git gelleri yasiyodum nefsim bak kimlerin cocugu ne namaz ne niyaz ne dua dan haberi olanlarin hatta puta tapan hristiyanlarin var Allahi tanimiyolar diyordu nefsim kendimi sirkeledim topladim benim Rabbim beni seviyo ve benim hakkimda ne zaman hayrli ise o zaman bana cocuk verecek sende nefsini kuvvetlendirme seytani sevindirme gozyaslarinla seytan bagli ama vesvese veriyor gene de
AmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinEki Görüntüle 2006573
Ya Rabbi hazreti Adem sana hangi ismin ile dua edip affedildiyse o ismi azamin hurmetine
Ya Rabbi hazreti Musa tur daginda sana hangi ismin ile dua etti ise o ismi azamin hurmetine
Ya rabbi hazreti Yusuf kuyuda sana hangi ismin ile dua edip kuyudan kurtulduysa o ismi azamin hurmetine
Ya rabbi hazreti Yakup sana hangi ismin ile dua edip hazreti Yusufa kavustu ise o ismi azamin hurmetine
Ya rabbi hazreti Ibrahim sana hangi ismin ile dua edip atilacagi ates gul bahcesine dondu ise o ismi azamin hurmetine
Ya Rabbi hazreti Meryem sana hangi ismin ile dua etti ise o ismi azamin hurmetine
Ya Rabbi sevgili peygamberimiz hazreti Muhammed sallallahu aleyhi vesellem hira mağarasina uhud da bedirde miracta hangi ismin ile dua edip dualari kabul oldu ise o ismi azamin hurmetine sana el actim yalvariyorum burada ki arkadaslarima icinde bana da ve nerede bizim gibi evlat hasreti ile tutusan ümmet-i Muhammed varsa hepimize saģlikli elleri ayaklari duzgun hastaliksiz kusursuz anaya babaya saygili itaatkar hurmetkar ana baba sozunden disari cikmayan akilli uslu zeki akli basinda ahlakli sabrli tatli dilli guler yuzlu sicak kanli halim yumusak huylu guzel suretli su gibi duru hayrli uzun omru olan anaya babaya vatana hayrli/hayrli yazilari yazilmis hayrli kaderleri yazilmis kendi katindan temiz salih saliha namazinda abdestinde kuraninda senin yolunda evlatlar ihsan et Ya Rabbel Alemin insallah (âmin)
Amin canim insallah tez vakitte sabrimizin mukafatini alanlardan oluruz Rabbim hic kimseyi zurriyetsiz arkasindan dua edeni olmayanlardan eylemesinAmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
gönlümden geçenlerin hepsini yazmışsın gülüm benim ellerine sağlık
duanın bu kadar güzelini Rabb'im katından çevirmez inşAllah cümlemize nasip eder tez zamanda
O kadar cok boyle haberler goruyoruz ki canim insanin hem ici aciyor hem ya sabr diyor bazen de seytan isyana kapilalim diye vesvese vermeye basliyor sagimizdan solumuzdan insallah Rabbim kalplerimizi karartmasin dogru yoldan saptirmasin gelmis gecmis gunahlarimizdan afvu magfiret eylesinaynen öyle kuzum şeytan bizi tam o anda yakalıyor o en zayıf noktamızdan vuruyor
dün haberlerde 4. kattan 2 günlük bebeği apartman boşluğuna atıp kaçtıkları haberini okudum
Allah onlara hidayet nasip etsin dilerim
Allah a binlerce kez şükürler olsun ki kalplerimizi karartmamış inşAllah bundan sonra da karartmasın
ya biz de o yolu seçenlerden olaydık, ya evlatlarımız hemen olsaydı da biz de sapıtanlardan olaydık
Allah bizim için en hayırlısını bilendir, e biz de öyle istediğimize göre sabırda buluşalım Allah bizim yanımızda
biz de O'nun yanındayız inşAllah, böyle dizi dizi oturuyoruz
Hımm biz avrupa yakasındayız canımmaltepe canım
Buralara gelirsen haberim olsun yavrum, sahilde bir çay içerizHımm biz avrupa yakasındayız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?