Tabi canım gelnezmiyim inşallah bende beklerim avrupa yakasınaBuralara gelirsen haberim olsun yavrum, sahilde bir çay içeriz
çok bunalırsan atla gel
Bende varımBen varım
Allah razı olsun canımcım ama ben böyle bir hadis göremedim hiçbir yerdeSelam bu gece herkes ne dua etse kabul olur çünkü bu gece ay Kabe'yi tavaf ediyor.
Bu mesaji herkese gönderin mahrum kalmasınlar.
"ربی من کل ذنب واتوب الیک"
Bu gece Fatr suresinin 29 ve 30. ayetleri ki nazil sebebleri berekettir.
بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحِيم
إِنَّ الَّذِینَ یَتْلُونَ کِتَابَ اللَّهِ وَأَقَامُوا الصَّلاةَ وَأَنْفَقُوا مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ سِرًّا وَعَلانِیَةً یَرْجُونَ تِجَارَةً لَنْ تَبُورَ ﴿٢٩﴾
لِیُوَفِّیَهُمْ أُجُورَهُمْ وَیَزِیدَهُمْ مِنْ فَضْلِهِ إِنَّهُ غَفُورٌ شَکُورٌ( ۳۰)
سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين.
Hazreti Muhammed (saa) buyurdular ki: Her kim bu duayı insanlar arasında dağıtırsa derdi deva bulur üzüntü gamı hallolur.
İltimasi dua. Sizde bu duayı benim gibi gönderin.
Sadece bu gece
Yok canım bende bilmiyorumda ablamlar attı bende sizede atayım dedim. Ne bilim duanın zararı olmaz diye düşündüm okudum bende ::))))Allah razı olsun canımcım ama ben böyle bir hadis göremedim hiçbir yerde
elbet dua etmek iyidir her zaman ama böyle bir durumu anlatan kaynak göremedim
sen biliyorsan yaz da biz de doğru dağıtalım
Allahu tealadan umit kesilmez cizzzz sakin en ummadigin anda gelir bebisin insallah sende sevincinden agzin acik saskin saskin aglasam mi gulsem mi modunda olursun insallahKızlar kistim erimiş çok şükür ama bi buçuk santüm kalmış. O da önemli bişey değil dedi. Buçuk nedir ya ağzı düz 1 olaydı baridoktor kist tam gitmediği için hsg yi sonraki ay çekecek. Aşılamayı da yapar mı bilmiyorum. Bana bu ay progrsteron hap verdi. Ayın 22 sinde kullanmaya başla dedi. Ne işe yarıyor diye sordum hamilelik şansını arttırıyor dedi. Kızlar aranızda var mı daha önce kullanan? Ben bu aya boş gözüyle bakıyorum. Üff Allah sonumuzu hayr etsin
Ben tup bebek transferinden sonra kullanmistim canim.Tutunmayi artiryor dusugu engelliyor.Ama cok mide bulantisi yapar.Hatta mide bulantisina dayanamayanlar vajinadan fitil gibi kullaniyorlar.Kızlar kistim erimiş çok şükür ama bi buçuk santüm kalmış. O da önemli bişey değil dedi. Buçuk nedir ya ağzı düz 1 olaydı baridoktor kist tam gitmediği için hsg yi sonraki ay çekecek. Aşılamayı da yapar mı bilmiyorum. Bana bu ay progrsteron hap verdi. Ayın 22 sinde kullanmaya başla dedi. Ne işe yarıyor diye sordum hamilelik şansını arttırıyor dedi. Kızlar aranızda var mı daha önce kullanan? Ben bu aya boş gözüyle bakıyorum. Üff Allah sonumuzu hayr etsin
Hoşbulduk canım:) bende burda okudum 4 yıl sonrada eşimle tanıştım evlendik yine buraya geldim işte aslında istanbulda yaşıyodum ailem istanbulda aşk için geldik buralara :) beşirlide oturuyorum bende :) beklerim bi gün gel gezelim biraz :) bu arada sende ne kistivar canımcımMutlu1anne canım hoşgeldin. Ben de trabzonda okudum 4 sene. 2 sene oldu oradan geleli. Ay çok özledim oraları ben. Akçaabattaydık biz. Sen nerdensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?