2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Salih kızı büşra,ali kızı yasemin,sinan kızı esra ve hüseyin kızı saliha niyetine tesbihleri okudum allah hepimizin dualarini kabul etsin tez zamanda hayirli saglikli evlatlar versin insallah

Kadir gecesi dua listesi
masal3487 Nevzat kızı Özgün 2 bin kelime i tevhit 2 bin kelimei temcit 5 yasin suresi 5 meryem suresi okumasi bitmistir
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 10 bin kelime-i temcid 6 yasin süresi 3 meryem süresi
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 4 Yasin süresi 4 Meryem süresi 5 bin salavat 5 bin kelimei tevhit 5 bin de kelimei temcit
Zeytin_yesili 5 bin kelime-i tevhid okudu 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 2 yasin süresi okudu 2 meryem süresi
B busra_brt 15 yasin süresi 1000 tane kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif
M Meyra_naz 5 bin kelime_i tevhid 2 bin kelime-i tenzih kelime-i temcid salevat-ı şerif 3 yasin süresi 2 Meryem suresi
ASSOSyal 5 yasin süresi 3 meryem süresi 1000 tane kelime-i temcid salevat-ı şerif cekti 5 bin salevat-ı şerif daha aldi
wagen 3000 kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 10 meryem süresi
umut-16 3 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şeri 1 meryem süresi
S SUDESUDE09 2 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 5 meryem süresi
Dil-i bitab 5 meryem suresi 34 bin kelime-i tevhid bin kelime-i temcid 5 bin kelime-i tenzih 40 bin salevat-i serif
yassimin 1 yasin suresi 1 meryem suresi

Selam bu gece herkes ne dua etse kabul olur çünkü bu gece ay Kabe'yi tavaf ediyor.
Bu mesaji herkese gönderin mahrum kalmasınlar.
"ربی من کل ذنب واتوب الیک"
Bu gece Fatr suresinin 29 ve 30. ayetleri ki nazil sebebleri berekettir.
بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحِيم
إِنَّ الَّذِینَ یَتْلُونَ کِتَابَ اللَّهِ وَأَقَامُوا الصَّلاةَ وَأَنْفَقُوا مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ سِرًّا وَعَلانِیَةً یَرْجُونَ تِجَارَةً لَنْ تَبُورَ ﴿٢٩﴾
لِیُوَفِّیَهُمْ أُجُورَهُمْ وَیَزِیدَهُمْ مِنْ فَضْلِهِ إِنَّهُ غَفُورٌ شَکُورٌ( ۳۰)
سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين.
Hazreti Muhammed (saa) buyurdular ki: Her kim bu duayı insanlar arasında dağıtırsa derdi deva bulur üzüntü gamı hallolur.
İltimasi dua. Sizde bu duayı benim gibi gönderin.
Sadece bu gece

Allah razı olsun canımcım ama ben böyle bir hadis göremedim hiçbir yerde
elbet dua etmek iyidir her zaman ama böyle bir durumu anlatan kaynak göremedim
sen biliyorsan yaz da biz de doğru dağıtalım

Allah razı olsun canımcım ama ben böyle bir hadis göremedim hiçbir yerde
elbet dua etmek iyidir her zaman ama böyle bir durumu anlatan kaynak göremedim
sen biliyorsan yaz da biz de doğru dağıtalım
Yok canım bende bilmiyorumda ablamlar attı bende sizede atayım dedim. Ne bilim duanın zararı olmaz diye düşündüm okudum bende ::))))

Dil-i bitab Hüseyin kizi Saliha niyetine çekiyoruz
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra yeni liste de muaftır (işleri dolayısıyla katılamayacak)
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
B busra_brt Salih kızı Büşra
yassimin Ali kızı Yasemin
D Dilefrz Sinan kızı Esra
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
Mutlu1anne Zeki kızı Çiğdem
Rabbim evlat hasreti ile yanan kavrulan ummet-i Muhammed'e sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı kendi katından temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin inşallah

Mutlu1anne canım hoşgeldin. Ben de trabzonda okudum 4 sene. 2 sene oldu oradan geleli. Ay çok özledim oraları ben. Akçaabattaydık biz. Sen nerdensin

Kızlar kistim erimiş çok şükür ama bi buçuk santüm kalmış. O da önemli bişey değil dedi. Buçuk nedir ya ağzı düz 1 olaydı bari doktor kist tam gitmediği için hsg yi sonraki ay çekecek. Aşılamayı da yapar mı bilmiyorum. Bana bu ay progrsteron hap verdi. Ayın 22 sinde kullanmaya başla dedi. Ne işe yarıyor diye sordum hamilelik şansını arttırıyor dedi. Kızlar aranızda var mı daha önce kullanan? Ben bu aya boş gözüyle bakıyorum. Üff Allah sonumuzu hayr etsin

Dil-i bitab Huseyin kizi Saliha niyetine
70 İstiğfar
745 Ya Muktedir celle celaluh
305 Ya Kadir celle caleluh
207 Ya Cebbâr celle celaluh
181 Es Semi celle celaluh
126 Ya Latif celle celaluh
79 Ya Hakîm celle celaluh
67 Ya Vekil celle celaluh
55 Ya Mucîb celle celaluh
Esmaul husna tesbihatlarini çektim Rabbim makbul ve kabul etsin insallah
Saglikli elleri ayaklari duzgun hastaliksiz kusursuz anaya babaya saygili itaatkar hurmetkar ana baba sozunden disari cikmayan akilli uslu zeki akli basinda ahlakli imanli tatli dilli guler yuzlu sicak kanli halim yumusak huylu guzel suretli su gibi duru hayrli uzun omru olan hayrli yazilari kaderleri yazilmis olan anaya babaya vatana hayrli kendi katindan temiz namazinda abdestinde kuraninda kendi yolunda ilerleyen salih saliha evlatlar ihsan etsin Mevlam insallah aminnn

Allahu tealadan umit kesilmez cizzzz sakin en ummadigin anda gelir bebisin insallah sende sevincinden agzin acik saskin saskin aglasam mi gulsem mi modunda olursun insallah

Ben tup bebek transferinden sonra kullanmistim canim.Tutunmayi artiryor dusugu engelliyor.Ama cok mide bulantisi yapar.Hatta mide bulantisina dayanamayanlar vajinadan fitil gibi kullaniyorlar.

Mutlu1anne canım hoşgeldin. Ben de trabzonda okudum 4 sene. 2 sene oldu oradan geleli. Ay çok özledim oraları ben. Akçaabattaydık biz. Sen nerdensin
Hoşbulduk canım:) bende burda okudum 4 yıl sonrada eşimle tanıştım evlendik yine buraya geldim işte aslında istanbulda yaşıyodum ailem istanbulda aşk için geldik buralara :) beşirlide oturuyorum bende :) beklerim bi gün gel gezelim biraz :) bu arada sende ne kistivar canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…