- 3 Haziran 2016
- 714
- 985
- 103
- 42
İşündeki kağıtta da baş dönmesi ve uyku yapar yazıyor. Neyse ki okulların tatiline falan denk geliyor. Bol bol ıyırumBen tup bebek transferinden sonra kullanmistim canim.Tutunmayi artiryor dusugu engelliyor.Ama cok mide bulantisi yapar.Hatta mide bulantisina dayanamayanlar vajinadan fitil gibi kullaniyorlar.
Ay inşallah hepimiz bu yaz o modda oluruz yaaAllahu tealadan umit kesilmez cizzzz sakin en ummadigin anda gelir bebisin insallah sende sevincinden agzin acik saskin saskin aglasam mi gulsem mi modunda olursun insallah
İnşallah canımmHoşbulduk canım:) bende burda okudum 4 yıl sonrada eşimle tanıştım evlendik yine buraya geldim işte aslında istanbulda yaşıyodum ailem istanbulda aşk için geldik buralara :) beşirlide oturuyorum bende :) beklerim bi gün gel gezelim biraz :) bu arada sende ne kistivar canımcım
Şulemm inşallah hayırlısıyla başlar, vakti gelmiştir artıkBen doktordayim kizlarr yumos kontrolü var.inşallah düzgün cikarda asilama olur artik bu ay.dua edin neolur
Oy kuzum benim dr cikinca mujdeli haber verirsin insallah Rabbim isini rast getirsinBen doktordayim kizlarr yumos kontrolü var.inşallah düzgün cikarda asilama olur artik bu ay.dua edin neolur
İNsallah canim.doktoru bekliyorum simdi bakalim cikinca yazarimŞulemm inşallah hayırlısıyla başlar, vakti gelmiştir artık
İnşallah canım bende çikolata kisti hastasıyımİnşallah canımmbeşirlide de bizim arkadaşlar vardı çok sık orada olurdum ben de canım geçen ay klomen kullanmıştım kist yapmıştı 5 cm. Doğum kontrol hapı verdi bi ay kullandım eritmiş şülür. Kalanı da adetle gider iniallah
İnşallah canım dualarımız seninleBen doktordayim kizlarr yumos kontrolü var.inşallah düzgün cikarda asilama olur artik bu ay.dua edin neolur
Maşallah canım çok güzel olmuşlar hadi inş ikizlerin olurCiktim simdi hatuncuklar... 3 tane yumurta oluşmuş 15-16-9 mm 15 ve 16 olan güzel dedi pazartesi tekrar bakicak ona gore catlatma iğnesi vurucak.inşallah güzelce büyümeye devam ederler 2 gün daha.bisiler içsel fayda ederim ki 2 günde
Evetc canim klomen kullandim pazartesi inşallah 20 olursa yumos silinti olmaz yapariz asilamayi dediMaşallah canım çok güzel olmuşlar hadi inş ikizlerin olursen ilaç kullanıyor musun cnm yumurta gelişimi için asilamami yapilacak
Ben ilk defa duyuyom nasıl oluyoki o burada kızlar annemler bayramdan sonra haca gidiyo bize dua etmesini istiycem tabikide acaba getirmesi yada götürmesi gereken bişiy varmı şifa olsun bana diye ben biuerde duydum 41 yasin 41 adet pirincemi okunuyomuş sonra oraya götürüp mezarın üstünemi serpiliyomuşne aca nasıl oluyoya bi inancı varmıyassimin @nergismor wagen 11 adim duasini duydunuz mu kizlar nette okudum yanlis hatirlamiyorsam yillar once bi kitapta daha okumustum
eder yavrum neden etmesin hadi bakalım ilk sen olcaksın belli ki topik hamişi :)Ciktim simdi hatuncuklar... 3 tane yumurta oluşmuş 15-16-9 mm 15 ve 16 olan güzel dedi pazartesi tekrar bakicak ona gore catlatma iğnesi vurucak.inşallah güzelce büyümeye devam ederler 2 gün daha.bisiler içsel fayda ederim ki 2 günde
3 yumurta vardı canım birini ölçtü 20 dedi diğerlerini söylemedi bende heyendan sormadım hiç ama hepsi olmuş dedi çatlatma iğne mı doktorun dediği saatte yaptım 37. Saatte aşılama oldum
vallahi kuzum hiç bilmiyorum ki, hacca gidiyorlarsa orada kabenin hemen yanında bir yerde duaların inşAllah geri çevrilmeyeceği bir yer var orada duasını etsin ismini de geçirsin Allah'ın izniyle kabul olur inşAllahBen ilk defa duyuyom nasıl oluyoki o burada kızlar annemler bayramdan sonra haca gidiyo bize dua etmesini istiycem tabikide acaba getirmesi yada götürmesi gereken bişiy varmı şifa olsun bana diye ben biuerde duydum 41 yasin 41 adet pirincemi okunuyomuş sonra oraya götürüp mezarın üstünemi serpiliyomuşne aca nasıl oluyoya bi inancı varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?