2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ben tup bebek transferinden sonra kullanmistim canim.Tutunmayi artiryor dusugu engelliyor.Ama cok mide bulantisi yapar.Hatta mide bulantisina dayanamayanlar vajinadan fitil gibi kullaniyorlar.
İşündeki kağıtta da baş dönmesi ve uyku yapar yazıyor. Neyse ki okulların tatiline falan denk geliyor. Bol bol ıyırum

İnşallah canımm beşirlide de bizim arkadaşlar vardı çok sık orada olurdum ben de canım geçen ay klomen kullanmıştım kist yapmıştı 5 cm. Doğum kontrol hapı verdi bi ay kullandım eritmiş şülür. Kalanı da adetle gider iniallah

İnşallah canım bende çikolata kisti hastasıyım

Ciktim simdi hatuncuklar... 3 tane yumurta oluşmuş 15-16-9 mm 15 ve 16 olan güzel dedi pazartesi tekrar bakicak ona gore catlatma iğnesi vurucak.inşallah güzelce büyümeye devam ederler 2 gün daha.bisiler içsel fayda ederim ki 2 günde

Maşallah canım çok güzel olmuşlar hadi inş ikizlerin olursen ilaç kullanıyor musun cnm yumurta gelişimi için asilamami yapilacak

yassimin @nergismor wagen 11 adim duasini duydunuz mu kizlar nette okudum yanlis hatirlamiyorsam yillar once bi kitapta daha okumustum
Ben ilk defa duyuyom nasıl oluyoki o burada kızlar annemler bayramdan sonra haca gidiyo bize dua etmesini istiycem tabikide acaba getirmesi yada götürmesi gereken bişiy varmı şifa olsun bana diye ben biuerde duydum 41 yasin 41 adet pirincemi okunuyomuş sonra oraya götürüp mezarın üstünemi serpiliyomuşne aca nasıl oluyoya bi inancı varmı

Kızlar misafirlerim geliyo, yolda. Gidene kadar giremem herhalde. İnşallah döndüğümde hamile haberleri ile dolar topiğimiz, @Saman Alevi Kuzu inş hamilesindir

Ayy çok özleyeceğim burayı, ben olmasam da benim için de dua edin lütfen canlarım, seviyorum hepinizi

eder yavrum neden etmesin hadi bakalım ilk sen olcaksın belli ki topik hamişi :)

M Meyra_naz senin asilaman kaç CN olunca yapilmissti hatirliyomusun hic
3 yumurta vardı canım birini ölçtü 20 dedi diğerlerini söylemedi bende heyendan sormadım hiç ama hepsi olmuş dedi çatlatma iğne mı doktorun dediği saatte yaptım 37. Saatte aşılama oldum

vallahi kuzum hiç bilmiyorum ki, hacca gidiyorlarsa orada kabenin hemen yanında bir yerde duaların inşAllah geri çevrilmeyeceği bir yer var orada duasını etsin ismini de geçirsin Allah'ın izniyle kabul olur inşAllah , bizlere de dua eder inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…