2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

C
@Meyra_naz senin asilaman kaç CN olunca yapilmissti hatirliyomusun hic
Canım geçmiş olsun inşallah daha ç7k büyürler ben bi ara kılomen kullandım benim yumurtalar ikitane olmuştu ikiside 22 il 21 santimdi ve doktor bana dediki bu santimlerde kendiliğindende çatlar ama yinede çatlatma inesi verdi ama bildiğim kadarıyla 20 ve 22 cm olması lazım
Tabiki sizlerede dua eder ya meryem ana ptumu ne varmış onumu istesem

Çabuk gel buralar sensiz olmaz çok kalcakmı misafirin

Estağfirullah (70)
El Cebbâr celle celaluh (207)
Es-Semi celle celaluh (181)
El Latif celle celaluh (129)
El Mucib celle celaluh (55)
El Hakim celle celaluh (79)
El Vekil celle celaluh (67)
El Kadir celle celaluh (305)
El Muktedir celle celaluh (745)

D Dilefrz ve masal3487 için yukarıdaki tesbihatları çektim
Rabb'im tez zamanda hayırla sağlıkla bebişlerinize kavuştursun birlikte uzun ömürlü salih/saliha evlatlar nasip etsin inşAllah
Allah bu dünyada da ahirette de sevdiklerinizle birlikte cennetliklerle haşreylesin
gönlünüzdeki ne hayır muradınız varsa hepsini tesbih boncunkları gibi ardarda nasip etsin

ASSOSyal ozlucem seni kuzum insallah guzel eglenceli vakitler gecirirsin canim misafirlerinle bu arada diger topige de yazdim liste de seni unutmamalari icin kuzum toplyca aldigini da belirttim su gibi git su gibi gel insallah

Ay valla sorma kuzu aklım buralarda kalacak. En az beş gün kalırlar diye düşünüyorum, fazlasını bilmiyorum bende. Görümcem geliyor Görümcem
İnşallah ben gelene kadar buralar hamile dolar
Bir gidiyorsun insallah gelirken iki gelirsin kuzucum insallah topigimiz tomurcuk filiz gibi sira salkim uzum gibi birer birer hamile haberi verir

Kuzum hacca mi gidiyor yoksa umreye mi gidiyor annen ay biz de peygamber efendimize hediye gondersek ne guzel olur anneciginle tam gununu soyler misin canim o gune kadar biz de bir seyler okusak

Kuzum hacca mi gidiyor yoksa umreye mi gidiyor annen ay biz de peygamber efendimize hediye gondersek ne guzel olur anneciginle tam gununu soyler misin canim o gune kadar biz de bir seyler okusak
Haca gidiyolar canım birinci kafilemi ikincimi bayramdan sonra belli olcak söylerim tabi iyi fikir biz eşimlede yazıldık evlenir evlen mez ama bizimki çıkmadı seneye inşallah çıkar annemlerin 8 sene oldu yazılalı anca çıktı

Rabbim kabul etsin canim bize de bildir insallah efendimize selam selat dua gonderelim annecigin bizi isimlerimiz ile ansin insallah dua etsin bizlere

Rabbim kabul etsin canim bize de bildir insallah efendimize selam selat dua gonderelim annecigin bizi isimlerimiz ile ansin insallah dua etsin bizlere
Pdr_ci tabikide canım kesinlikle hepinizin ismini vercem ama o aklında tutamaz bende şöyle düşündüm gidince inşallah tl den arayıp hepinizin ismini tek tek söyleyip dua ettiricem inşallah Rabbim bizlerede istiyen herkesede oralara gitmeyi kabeyi taav etmeyi nasib etsin inşallah

Yada kızlar bi kağıda yazıp vereyim onun okuma yazması yokta ama orda birine okutup dua ede bilir

Ahhh bebeğim ahhh hikayem uzun 17 yaşında ameliyat oldum yeniden oluştu ilaçla falan geçmiyo kistlerin en illeti hamile kalmaya engel maalesef ama Allahtan ümit kesilmez diyip O'na bağlnıyoruz

Allah razı olsun kuzum

Yada kızlar bi kağıda yazıp vereyim onun okuma yazması yokta ama orda birine okutup dua ede bilir
Canım bu fikir daha iyi bence. Telefonda söylemen zor olur. Yanında birisi okur kendisine. Ya ne güzel olur var ya, o mü atek yerde adımızın anılması. Burada bi arkadaş daha umreye gitmişti, sesi sedası çıkmadı sonra, bizlere dua edecekti. Etti mi acaba

Ahhh bebeğim ahhh hikayem uzun 17 yaşında ameliyat oldum yeniden oluştu ilaçla falan geçmiyo kistlerin en illeti hamile kalmaya engel maalesef ama Allahtan ümit kesilmez diyip O'na bağlnıyoruz
Allah allah, ne ülginç ya. E kuzum tekrar ameliyat olsan, riskli mi? Allah yar ve yardımcın olsun. Tüp bebek falan denedin mi peki ya

Allah allah, ne ülginç ya. E kuzum tekrar ameliyat olsan, riskli mi? Allah yar ve yardımcın olsun. Tüp bebek falan denedin mi peki ya
Tabi her ameliyat rezervi düşürüyo tatlım. 17 yaşındayken mecbur kldım kistler patlayıp beni zehirlicek durumdaydı. Tüp bebek eylülde başlıcam inşallah ilk defa 1.5 yıllık evliyim

Evet ya bende merak ettim arkadaş bidaha dönmedi dediğin gibi yapcam yazar veririm inşallah Rabbim orda yapılan duaların yüzü suyu hürmetine bizlere hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…