2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

3 yumurta vardı canım birini ölçtü 20 dedi diğerlerini söylemedi bende heyendan sormadım hiç ama hepsi olmuş dedi çatlatma iğne mı doktorun dediği saatte yaptım 37. Saatte aşılama oldum
Tamam canim cokcsaol.incir falan yiycem pazartesiye kadar inşallah olur

Insan bazen sahip olduklarinin kiymetini bilmiyor.Bugün universite sinavinda engelliler sinifinda gorevliydim.Tekerlikli sandalyede hatta bi tanesi bebek arabasinda geldi girdi sinava.Bugün bir daha anladim ben.Bizden daha agir sinavi olanlar ve diyorum ki çok şükür halimize.Yaziyorum çünkü bazen bebek olmamasi dunyanin sonu gibi geliyor hepimize.Ama inanin değil.Hayattan tat almaya bakin kizlar.Hayirlisini isteyelim Rabbimizden.

Rabbim hepimizin sinavini imtihanini kolay eylesin insallah canim bazen bir insanin derdi baska bir insana sukur sebebi oluyor Rabbim bugunumuzu aratmasin insallah hayrli saglikli nesiller nasip etsin insallah

Sağlığımız en büyük zenginliğimiz Rabbime şükürler olsun Allahım herkesin yardımcısı olsun çok zor hayatlar var herkesin sınavı farkli..dün eşimin arkadaşı yemeğe çağırdı 2 yaşında bir kızı var kucağımdan hiç inmedi sarılıyor öpüyor oynuyor sanki içimdeki acıyı hissetti beni teselli etti Rabb'im hepimize dayanma gücü versin inşallah

Tabi her ameliyat rezervi düşürüyo tatlım. 17 yaşındayken mecbur kldım kistler patlayıp beni zehirlicek durumdaydı. Tüp bebek eylülde başlıcam inşallah ilk defa 1.5 yıllık evliyim
İnşallah tüp bebek güzel sonuçlar getirir sana. Olsun da varsın tüplü olsun Allah en kısa zamanda sağlık nasip etsin sana da. Şu kistler başımızın belası

İnşallah tüp bebek güzel sonuçlar getirir sana. Olsun da varsın tüplü olsun Allah en kısa zamanda sağlık nasip etsin sana da. Şu kistler başımızın belası
AMin canım amin aynen öyle hyırlı sağlıklı olsunda tüpde olsa frketmez. Rabbim hepimizin tez zamanda kucağını doldursun

Kızlar bu topiğin haline böyle neden kimse cikler yok hadiya birine kahfe içmeye gelcem varmı kahve ısmarlıycak bana bide iki çift laf edicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…