- 3 Haziran 2016
- 714
- 985
- 103
- 42
Tamam canim cokcsaol.incir falan yiycem pazartesiye kadar inşallah olur3 yumurta vardı canım birini ölçtü 20 dedi diğerlerini söylemedi bende heyendan sormadım hiç ama hepsi olmuş dedi çatlatma iğne mı doktorun dediği saatte yaptım 37. Saatte aşılama oldum
Geçmiş olsun canım. Allah tan ümit kesilmez.Ahhh bebeğim ahhh hikayem uzun 17 yaşında ameliyat oldum yeniden oluştu ilaçla falan geçmiyo kistlerin en illetihamile kalmaya engel maalesef ama Allahtan ümit kesilmez diyip O'na bağlnıyoruz
Allah razı olsun canımGeçmiş olsun canım. Allah tan ümit kesilmez.
Rabbim hepimizin sinavini imtihanini kolay eylesin insallah canim bazen bir insanin derdi baska bir insana sukur sebebi oluyor Rabbim bugunumuzu aratmasin insallah hayrli saglikli nesiller nasip etsin insallahInsan bazen sahip olduklarinin kiymetini bilmiyor.Bugün universite sinavinda engelliler sinifinda gorevliydim.Tekerlikli sandalyede hatta bi tanesi bebek arabasinda geldi girdi sinava.Bugün bir daha anladim ben.Bizden daha agir sinavi olanlar ve diyorum ki çok şükür halimize.Yaziyorum çünkü bazen bebek olmamasi dunyanin sonu gibi geliyor hepimize.Ama inanin değil.Hayattan tat almaya bakin kizlar.Hayirlisini isteyelim Rabbimizden.
Yavrum ya süpersin allah razı olsun, inşallah Rabbim büyükBir gidiyorsun insallah gelirken iki gelirsin kuzucum insallah topigimiz tomurcuk filiz gibi sira salkim uzum gibi birer birer hamile haberi verir
Cok gecmis olsun canim kiyamam hayrli gezmeler iyi eglencelerCanlarım arada bakar giderim artık, sizi seviyorum aklım burada. Akşam dişim şişti, bütün gece oturdum ağrıdan kıvrandım şuan gezeceğim bakalım
İnşallah tüp bebek güzel sonuçlar getirir sana. Olsun da varsın tüplü olsunTabi her ameliyat rezervi düşürüyo tatlım. 17 yaşındayken mecbur kldım kistler patlayıp beni zehirlicek durumdaydı. Tüp bebek eylülde başlıcam inşallah ilk defa 1.5 yıllık evliyim
Sağol canım benimCok gecmis olsun canim kiyamam hayrli gezmeler iyi eglenceler
Çok geçmiş olsun canımya diş ağrısı kadar kötü bişiy yoktur çikolatayı çok sevdiğimden benimde sürekli ağırır bilirim yani o acıyı iyi gezmeler kuzum duanda unutma bizleriSağol canım benim
AMin canım amin aynen öyle hyırlı sağlıklı olsunda tüpde olsa frketmez. Rabbim hepimizin tez zamanda kucağını doldursunİnşallah tüp bebek güzel sonuçlar getirir sana. Olsun da varsın tüplü olsunAllah en kısa zamanda sağlık nasip etsin sana da. Şu kistler başımızın belası
tamam canm sagolasin@dilekylmz22 canim bu topik
Hos geldin kuzumtamam canm sagolasin
hosbulduk varmi hamis olanHos geldin kuzum
Simdilik hepimiz dua ile bebislerimizi bekliyoruz canimhosbulduk varmi hamis olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?