Geçmiş olsun canımCanlarım arada bakar giderim artık, sizi seviyorum aklım burada. Akşam dişim şişti, bütün gece oturdum ağrıdan kıvrandım şuan gezeceğim bakalım
Kahveye bana gelebilirsin tatlımKızlar bu topiğin haline böyle neden kimse cikler yokhadiya birine kahfe içmeye gelcem varmı kahve ısmarlıycak bana bide iki çift laf edicek
Hoşgeldin dilekylmz22@dilekylmz22 canim bu topik
Tamkız bekle geliyom ne var kahvenin yanında ben tatlısız duramam :))Kahveye bana gelebilirsin tatlım
Çikolata !! Hem de alaman çikolatası.Tamkız bekle geliyom ne var kahvenin yanında ben tatlısız duramam :))
Oooooooo bayılırım ağzım sulandı kızzzz .Hormon talillerimi yaptırıcan canım inşallah güzel sonuçlar la gelirsin adetlerin düzenliyse korkma bişiy çıkmaz inşallahÇikolata !! Hem de alaman çikolatası.
İnşallah canım inşallah . Rabbim utandırmasınOooooooo bayılırım ağzım sulandı kızzzz .Hormon talillerimi yaptırıcan canım inşallah güzel sonuçlar la gelirsin adetlerin düzenliyse korkma bişiy çıkmaz inşallah
Afiyet şeker olsun tatlımBu arada kahve süper olmu eline sağlık :)))
Ee anlat bakalım neler yapıyosun menunde özel bişiy varmıydı bugün kız ben ilk defa bi makarna fırında yaptım pek bişiye benzemedi yaaaAfiyet şeker olsun tatlım
İyi geceler canımmmWagenciğim ben yatıyorum canım . İyi geceler kuzum
Afiyet olsun. Ben dışarda yedim içtim gülüm .Ee anlat bakalım neler yapıyosun menunde özel bişiy varmıydı bugün kız ben ilk defa bi makarna fırında yaptım pek bişiye benzemedi yaaa
Sana da canımİyi geceler canımmm
Ben de oldum cikolata kistinden ameliyat.Benim rezervlere zarar vermedi şükür.Cikolata kisti varken tup bebek yaptirmak şansı düşürüyor diye biluyorum canim ben.Ben o yuzden olmuştum ameliyati.Recai Pabuccu Ankarada bu konuda iyiymiş.Rezervlere zarar vermeden yapıyormuş ameliyatlari.Ben burda kendi doktoruma yaptirdim.Ama ben pikoluyum benim o yuzden rezervler zarar gormemis olabilir canim.Tup bebekte baya toplandi benden çünkü.Tabi her ameliyat rezervi düşürüyo tatlım. 17 yaşındayken mecbur kldım kistler patlayıp beni zehirlicek durumdaydı. Tüp bebek eylülde başlıcam inşallah ilk defa 1.5 yıllık evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?