Hayirli yolculuklar.Güle güle git güle güle gel.Gez eglen coş.Tadini çıkar.iyi geceler kızlar! yarın trabzon'a gidiyorum çok heyecanlıyımannemlere sürpriz yapıcam
Yolun açık olsun kuzum güle gülegit gel bizleride unutma annede selam olsun dua sını bizim içinde all ayyy en büyük hayalim karadeniz bölgelerini görüp gezmek bide bursayı çok merak ediyom yaaiyi geceler kızlar! yarın trabzon'a gidiyorum çok heyecanlıyımannemlere sürpriz yapıcam
Allah razı olsun kuzum sizleri de kalbimde götürüyorumHayirli yolculuklar.Güle güle git güle güle gel.Gez eglen coş.Tadini çıkar.
Allah razı olsun kuzum unutur muyum, insan zor gününde yanında olanı unutmaz inşAllah, ve Aleyna Aleyküm Selam canım, vallahi gelirsen kapımız açık...Yolun açık olsun kuzum güle gülegit gel bizleride unutma annede selam olsun dua sını bizim içinde all ayyy en büyük hayalim karadeniz bölgelerini görüp gezmek bide bursayı çok merak ediyom yaa
Hayırlısı cnım bakalım sende inş tez zamanda hamile klırsınBen de oldum cikolata kistinden ameliyat.Benim rezervlere zarar vermedi şükür.Cikolata kisti varken tup bebek yaptirmak şansı düşürüyor diye biluyorum canim ben.Ben o yuzden olmuştum ameliyati.Recai Pabuccu Ankarada bu konuda iyiymiş.Rezervlere zarar vermeden yapıyormuş ameliyatlari.Ben burda kendi doktoruma yaptirdim.Ama ben pikoluyum benim o yuzden rezervler zarar gormemis olabilir canim.Tup bebekte baya toplandi benden çünkü.
hosbulduk canim.evet 12 haftalik darisi basiniza insallah tum bekleyenlerin tez vakitte.@dilekylmz22 hoş geldin kuzum aramıza sen hamişsin galiba demi
Allah razı olsun canım amin inşallah Rabbim seninde ne muradın varsa versin inşallahEstağfirullah (70)
El Cebbâr celle celaluh (207)
Es-Semi celle celaluh (181)
El Latif celle celaluh (129)
El Mucib celle celaluh (55)
El Hakim celle celaluh (79)
El Vekil celle celaluh (67)
El Kadir celle celaluh (305)
El Muktedir celle celaluh (745)
M Meyra_naz , @Halitim, D denizzz3 veASSOSyal için yukarıdaki tesbihatları çektim
Rabb'im tez zamanda hayırla sağlıkla bebişlerinize kavuştursun birlikte uzun ömürlü salih/saliha evlatlar nasip etsin inşAllah
ama hepsinden önce Allah sizlerden razı olsun Peygamber efendimize hayırlı ümmet eylesin, bu dünyada da ahirette de sevdiklerinizle birlikte cennetliklerle haşreylesin
gönlünüzdeki ne hayır muradınız varsa hepsini tesbih boncukları gibi ardarda nasip etsin
Nedendir bilmiliyorum ama hep sana yazarken kizcen nasil diyesim geliyo kuzum Rabbim hayrli saglikli etsin evladini insallah kucagina aldigin koklayip anneligi doyasiya yasayacagin gunleri gostersin Rabbim insallahhosbulduk canim.evet 12 haftalik darisi basiniza insallah tum bekleyenlerin tez vakitte.
amiin kuzum darisi tez vakitte sana insallah herkese.bastan hep erkek diyodum simdi banada kiz gibi geliyo saglikli olsun da insallah hepsi evlat.Nedendir bilmiliyorum ama hep sana yazarken kizcen nasil diyesim geliyo kuzum Rabbim hayrli saglikli etsin evladini insallah kucagina aldigin koklayip anneligi doyasiya yasayacagin gunleri gostersin Rabbim insallah
Ay nekadar güzel aramıda artık bi hamiş var Allah sağlıklı hayırlı bi şekilde doğurmanı kucağına almayı nasib etsin bizkerede en tez zamanda hayırlısıyla hamile kalmayı ardından hayırlı doğum nasib etsinhosbulduk canim.evet 12 haftalik darisi basiniza insallah tum bekleyenlerin tez vakitte.
amin canim insallah.benim dusuklerm kalp durmam var allah buna nasip etti insallah bunu alirz kucagimiza.cok isteyncede olmuyo cok kafaya takincada olmuyo.amcak unutup baska seylerle ilgilenince oluyo hatta ben ise girmistm 1 ay calistm hamile kaldim:)) biraktm sonra mecburenAy nekadar güzel aramıda artık bi hamiş var Allah sağlıklı hayırlı bi şekilde doğurmanı kucağına almayı nasib etsin bizkerede en tez zamanda hayırlısıyla hamile kalmayı ardından hayırlı doğum nasib etsin
Amin canim insallah Rabbim bebisine saglik sihhat afiyet ihsan etsin hayrli yazilar kaderler yazsin insallahamiin kuzum darisi tez vakitte sana insallah herkese.bastan hep erkek diyodum simdi banada kiz gibi geliyo saglikli olsun da insallah hepsi evlat.
Insallah canim Rabbim dualarini makbul ve kabul etsin insallahAy nekadar güzel aramıda artık bi hamiş var Allah sağlıklı hayırlı bi şekilde doğurmanı kucağına almayı nasib etsin bizkerede en tez zamanda hayırlısıyla hamile kalmayı ardından hayırlı doğum nasib etsin
amin kuzum amin cumlemizinkine insallahAmin canim insallah Rabbim bebisine saglik sihhat afiyet ihsan etsin hayrli yazilar kaderler yazsin insallah
Hiç unutmam yavrum benim, üftade hazretleri ne gideceğim çok makbul inşÇok geçmiş olsun canımya diş ağrısı kadar kötü bişiy yoktur çikolatayı çok sevdiğimden benimde sürekli ağırır bilirim yani o acıyı iyi gezmeler kuzum duanda unutma bizleri
Sağol kuzum benim :)Geçmiş olsun canım
Allah razı olsun kuzum benim, iyi tatiller, kalbine sağlık :)Estağfirullah (70)
El Cebbâr celle celaluh (207)
Es-Semi celle celaluh (181)
El Latif celle celaluh (129)
El Mucib celle celaluh (55)
El Hakim celle celaluh (79)
El Vekil celle celaluh (67)
El Kadir celle celaluh (305)
El Muktedir celle celaluh (745)
M Meyra_naz , @Halitim, D denizzz3 veASSOSyal için yukarıdaki tesbihatları çektim
Rabb'im tez zamanda hayırla sağlıkla bebişlerinize kavuştursun birlikte uzun ömürlü salih/saliha evlatlar nasip etsin inşAllah
ama hepsinden önce Allah sizlerden razı olsun Peygamber efendimize hayırlı ümmet eylesin, bu dünyada da ahirette de sevdiklerinizle birlikte cennetliklerle haşreylesin
gönlünüzdeki ne hayır muradınız varsa hepsini tesbih boncukları gibi ardarda nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?