2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

iyi geceler kızlar! yarın trabzon'a gidiyorum çok heyecanlıyım annemlere sürpriz yapıcam
Yolun açık olsun kuzum güle gülegit gel bizleride unutma annede selam olsun dua sını bizim içinde all ayyy en büyük hayalim karadeniz bölgelerini görüp gezmek bide bursayı çok merak ediyom yaa

Hayirli yolculuklar.Güle güle git güle güle gel.Gez eglen coş.Tadini çıkar.
Allah razı olsun kuzum sizleri de kalbimde götürüyorum

Yolun açık olsun kuzum güle gülegit gel bizleride unutma annede selam olsun dua sını bizim içinde all ayyy en büyük hayalim karadeniz bölgelerini görüp gezmek bide bursayı çok merak ediyom yaa
Allah razı olsun kuzum unutur muyum, insan zor gününde yanında olanı unutmaz inşAllah, ve Aleyna Aleyküm Selam canım, vallahi gelirsen kapımız açık...

Estağfirullah (70)
El Cebbâr celle celaluh (207)
Es-Semi celle celaluh (181)
El Latif celle celaluh (129)
El Mucib celle celaluh (55)
El Hakim celle celaluh (79)
El Vekil celle celaluh (67)
El Kadir celle celaluh (305)
El Muktedir celle celaluh (745)

M Meyra_naz , @Halitim, D denizzz3 ve ASSOSyal için yukarıdaki tesbihatları çektim
Rabb'im tez zamanda hayırla sağlıkla bebişlerinize kavuştursun birlikte uzun ömürlü salih/saliha evlatlar nasip etsin inşAllah
ama hepsinden önce Allah sizlerden razı olsun Peygamber efendimize hayırlı ümmet eylesin, bu dünyada da ahirette de sevdiklerinizle birlikte cennetliklerle haşreylesin
gönlünüzdeki ne hayır muradınız varsa hepsini tesbih boncukları gibi ardarda nasip etsin

Hayırlısı cnım bakalım sende inş tez zamanda hamile klırsın

Allah razı olsun canım amin inşallah Rabbim seninde ne muradın varsa versin inşallah

yassimin canim hayrli yolculuklar her gun girip bi cee eee de emme bize ozletme kendini annecige de selam soyle kuzum dua etsin bizlere insallah

hosbulduk canim.evet 12 haftalik darisi basiniza insallah tum bekleyenlerin tez vakitte.
Nedendir bilmiliyorum ama hep sana yazarken kizcen nasil diyesim geliyo kuzum Rabbim hayrli saglikli etsin evladini insallah kucagina aldigin koklayip anneligi doyasiya yasayacagin gunleri gostersin Rabbim insallah

Nedendir bilmiliyorum ama hep sana yazarken kizcen nasil diyesim geliyo kuzum Rabbim hayrli saglikli etsin evladini insallah kucagina aldigin koklayip anneligi doyasiya yasayacagin gunleri gostersin Rabbim insallah
amiin kuzum darisi tez vakitte sana insallah herkese.bastan hep erkek diyodum simdi banada kiz gibi geliyo saglikli olsun da insallah hepsi evlat.

hosbulduk canim.evet 12 haftalik darisi basiniza insallah tum bekleyenlerin tez vakitte.
Ay nekadar güzel aramıda artık bi hamiş var Allah sağlıklı hayırlı bi şekilde doğurmanı kucağına almayı nasib etsin bizkerede en tez zamanda hayırlısıyla hamile kalmayı ardından hayırlı doğum nasib etsin

amin canim insallah.benim dusuklerm kalp durmam var allah buna nasip etti insallah bunu alirz kucagimiza.cok isteyncede olmuyo cok kafaya takincada olmuyo.amcak unutup baska seylerle ilgilenince oluyo hatta ben ise girmistm 1 ay calistm hamile kaldim:)) biraktm sonra mecburen

amiin kuzum darisi tez vakitte sana insallah herkese.bastan hep erkek diyodum simdi banada kiz gibi geliyo saglikli olsun da insallah hepsi evlat.
Amin canim insallah Rabbim bebisine saglik sihhat afiyet ihsan etsin hayrli yazilar kaderler yazsin insallah

Insallah canim Rabbim dualarini makbul ve kabul etsin insallah

Çok geçmiş olsun canımya diş ağrısı kadar kötü bişiy yoktur çikolatayı çok sevdiğimden benimde sürekli ağırır bilirim yani o acıyı iyi gezmeler kuzum duanda unutma bizleri
Hiç unutmam yavrum benim, üftade hazretleri ne gideceğim çok makbul inş

Valla çektireceğim galiba, hiç gitmedim dişçiye çok korkuyorum ama sürekli şişip iltihap yapıyor

Allah razı olsun kuzum benim, iyi tatiller, kalbine sağlık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…